Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poważny Polski serwer Gladiatus!

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Działa już, wszystko gotowe ???

Jutro godzina 00:00 SART TESTÓW, które potrwają 7 DNI.

Po link proszę zgłaszać się na PW CV + List Motywacyjny ;p hehe

Proszę wpisać odpowiedni temat (Tester)

*Zastrzegam sobie prawo do wybrania odpowiednich osób do prowadzenia testów,

Obecnie testerów zgłoszonych z innych źródeł jest 27, potrzeba jeszcze tylko 23, liczba cały czas się zmienia!

Pozdrawiam wszystkich :)

facepalm.jpg

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Odpowiedzi 502
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hehe dodał bym też że napisałem iż "Zastrzegam sobie prawo do wysłania linku i odpowiedzi wybranym prze ze mnie osobą"

Obecnie gra już 26 graczy online... testy idą bardzo dobrze, obecnie z tego forum gra 5 osób... i dołączy jeszcze więcej...

Po 7 dniach reset i gra pełną parą!

TRWAJĄ TESTY...

Pozostało 1 Dni!!!

Admin Cienia
Opublikowano

Start miał być 29, nie było nic wiadomo o tych dodatkowych testach więc nie wiadomo czy będzie dziś, czy za miesiąc czy za rok :>

Admin Cienia
Opublikowano

NO ZA 2 DNI CHYBA MA BYĆ START, Z TEGO CO PISAŁ GARGULECZEK W SWOIM OSTATNIM POŚCIE.

P.S SORKI ZA CAPS LOCK'a ALE MOŻE TERAZ WSZYSCY ZAUWAŻĄ...

Ogarnij się ziomuŚŚŚ, wystarczy włączyć mózg a natychmiast zobaczysz kiedy pisał ten post.

Opublikowano

Start miał być 29, nie było nic wiadomo o tych dodatkowych testach więc nie wiadomo czy będzie dziś, czy za miesiąc czy za rok :>

Start miał być 30, skąd wziąłeś to 29?

FP8kfDX.jpg

Opublikowano

@D&G

Nie obrażając, ty powinieneś włączyć mózg. Popatrz, post garguleczka :
"hehe dodał bym też że napisałem iż "Zastrzegam sobie prawo do wysłania linku i odpowiedzi wybranym prze ze mnie osobą"

Obecnie gra już 26 graczy online... testy idą bardzo dobrze, obecnie z tego forum gra 5 osób... i dołączy jeszcze więcej...

Po 7 dniach reset i gra pełną parą!"

Tego posta pisał 25 czerwca, i licz sobie 7 dni...26, 27, 28, 29, 30, 01, 02!!!! :D

Czyli 02.07.2013r (2 lipca 2013 roku :D) ma być start :P

Admin Cienia
Opublikowano

@D&G

Nie obrażając, ty powinieneś włączyć mózg. Popatrz, post garguleczka :

"hehe dodał bym też że napisałem iż "Zastrzegam sobie prawo do wysłania linku i odpowiedzi wybranym prze ze mnie osobą"

Po 7 dniach reset i gra pełną parą!"

Tego posta pisał 25 czerwca, i licz sobie 7 dni...26, 27, 28, 29, 30, 01, 02!!!! :D

Czyli 02.07.2013r (2 lipca 2013 roku :D) ma być start :P

Sorry ale jesteś idiotą czy tylko udajesz? Garguleczek edytuje posta i każdy widzi co innego. Dnia 25 czerwca, ten powyżej, miał napisane że koniec za 4 DNI, 25+4=29 była matematyka w podstawówce? 29 czyli wczoraj, i stąd mój post.

Opublikowano

D&G, żal mi cię..25 pisał że za 7 dni więc 2 lipca...no ale jednak się przybliżyło :D

A to że pisało 4 dni, to znaczyło że było niezaktualizowane geniuszku ;]

Brawo Garguleczek :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...