Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poważny Polski serwer Gladiatus!

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 502
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powoli ludzie :)

Pisałem kilka postów wyżej że sprzedaje domenę Czao.pl w raz z serwerem prawda...

Tworzę nowy projekt Gladiatus gdzie oczywiście pokazałem wam screny z postępu prac..

Jeśli @Ersabel na tej samej domenie robi konkurencję, lub to prowadzi proponował bym założenie nowego tematu, a nie wprowadzanie zamieszania tutaj, ponieważ to mój temat, moje informacje i przemyślenia, projektu, którego obecnie tworze i dziele się z wami nowinkami.

Jak pisałem nową domenę podam w pierwszym poscie i w ostatnim aby każdy wiedział.

Co do Czao to nie jest już mój serwer i domena, nie wiem co tam się dzieje, dlatego radzę założenie nowego tematu, a nie tworzenie zamieszania tutaj :)

Dziękuję!

Opublikowano

Tak jak pisał administrator tutaj i mi na gg. To nie jest już jego serwer, sprzedał go. Niedługo będzie nowy serwerem gladiatusa, który będzie podobny do globala, tak jak to pokazywał na screenach. Specjalnie, piszesz tutaj, żeby ludzi w błąd robić, aby grali na twoim serwerze, więc gościu wypieprzaj z tego tematu, bo robisz tylko zamieszanie. Załóż sobie nowy temat i tam prowadź dyskusje na temat swojego serwera.

Opublikowano

Standardowo. ;)

Piszesz o pracach i dajesz datę kiedy uruchomisz to same wiadomości "ile jeszcze" "czego nie wystartujesz teraz" "czego niema gry a już po terminie".

Po uruchomieniu gry "zwiększ to" "zmniejsz tamto" + ewentualne rodzynki "daj admina" "daj przedmioty na high level" odmowa na 2 ostatnie to w 50% zaczepki skierowane do admina. [konta w grze o wulgarnych wyrażeniach] [posty na forum admin ciota itp.]

Standardowe problemy administratora gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...