Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poważny Polski serwer Gladiatus!

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TRWAJĄ TESTY...

Pozostało 1 Dni!!!

j838tk.jpg

*Taka ciekawostka dla wtajemniczonych, którzy twierdzą że się obijam :)

Na andka też już jest...

Czyli, że już od razu o 0:00 dajesz pełną parą, czy o jakiejś określonej godzinie?

@UP

Nie rób z siebie idioty, było napisane, że pozostało 4 dni a ostatnia aktualizacja była 26-06-2013, czego Ty nie widzisz?

FP8kfDX.jpg

• Odpowiedzi 502
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli, że już od razu o 0:00 dajesz pełną parą, czy o jakiejś określonej godzinie?

@UP

Nie rób z siebie idioty, było napisane, że pozostało 4 dni a ostatnia aktualizacja była 26-06-2013, czego Ty nie widzisz?

Jprdl, nie czepiaj się jego, napisał dobrze, nie moja wina ze nie umiesz liczyć i pewnie w gimbusie z matmy 2 miałeś...

Ponawiam pytanie, jakie raty?

Opublikowano

5 Serwerów

10x - Dla statecznych ludzi (Arnomeda)
100x - Szybciej (Derisma)
200x - Dla niecierpliwych (Asepta)
500x - Dla napaleńców (Satera)
Individual - Każdy dostaje dostęp do własnego panelu admina i prowadzi własną grę na subdomenie TwojaNazwa.Subdomena.pl :)

Może być...

Opublikowano

Jprdl, nie czepiaj się jego, napisał dobrze, nie moja wina ze nie umiesz liczyć i pewnie w gimbusie z matmy 2 miałeś...

Ponawiam pytanie, jakie raty?

"Mam na Imię Grzegorz , mam 15 lat." Nazywasz mnie gimbusem przy czym naprawdę masz 15 lat?

Nie mam zamiaru się już kłócić z dorosłymi..

Brawo Garguleczek, za to co zrobiłeś naprawdę należą Ci się oklaski, fajnie, że jest ktoś kto się podjął takiego zadania :)

FP8kfDX.jpg

Opublikowano

Czyli jest już serwer gotowy? Jeżeli tak jaki link?

Jeszcze nie ma :).

"Mam na Imię Grzegorz , mam 15 lat." Nazywasz mnie gimbusem przy czym naprawdę masz 15 lat?

Nie mam zamiaru się już kłócić z dorosłymi..

Brawo Garguleczek, za to co zrobiłeś naprawdę należą Ci się oklaski, fajnie, że jest ktoś kto się podjął takiego zadania :)

No fakt, delikutaśnie przegiołem xD;D

Miło wiedzieć ze będzie x10:D

Opublikowano

lipa ze bedzie az tyle serverów pewie bedzie 100 graczy na 5 serverów czyli pewnie 40 na tym najszybszym a reszta sie bedzie nudzic bo nie bedzie z kim grac :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomogłem?? Daj +. Nie pomogłem?? Też daj;P

Opublikowano

lipa ze bedzie az tyle serverów pewie bedzie 100 graczy na 5 serverów czyli pewnie 40 na tym najszybszym a reszta sie bedzie nudzic bo nie bedzie z kim grac :)

Oj tam, jak się ludzie potrafią bawić to nawet w 10 można mieć fajną zabawę :>

Czekamy, mam nadzieję, że się nie przedłuży.. znowu..

FP8kfDX.jpg

Opublikowano

Naprawdę sądzicie, że będzie tylko 30 osób na serwer?
Może na początku ale potem będzie na pewno rosło wraz z rozwojem serwera :>

FP8kfDX.jpg

Opublikowano

Ale tylko jak będzie angielski, bo polaków już mało w gladka gra ,z tego kilku na 5 serwerach na raz albo więcej

Nie.. gram w Gladka i widzę, że dużo ludzi gra, dostaje powiadomienia o ich kostiumach i ostatnio dostałem ich 300, to znaczy, że są aktywni i nie tylko na jednym serwerze.

FP8kfDX.jpg

Opublikowano

Najwidoczniej startu nie będzie, a nawet jeśli to długo nie pociągnie przy takim zainteresowaniu admina..

FP8kfDX.jpg

Opublikowano

Najwidoczniej startu nie będzie, a nawet jeśli to długo nie pociągnie przy takim zainteresowaniu admina..

Jak próbujesz mi wejść na ambicje to cię zawiodę... zaglądnij w mój profil zobaczy ile mam lat a to = obowiązki (rodzina) np...

Serwery będą otwierane stopniowo z rosnącą ilością graczy, będzie możliwy dość drogi transfer postaci między serwerami jednorazowy, nieopłacalny i dla desperatów ale jest :)

Start będzie dam znać, nie po to siedzę noc w noc przez miesiąc ponad żeby nic z tego nie miało wyjść...

do usłyszenia

Opublikowano

Jak próbujesz mi wejść na ambicje to cię zawiodę... zaglądnij w mój profil zobaczy ile mam lat a to = obowiązki (rodzina) np...

Serwery będą otwierane stopniowo z rosnącą ilością graczy, będzie możliwy dość drogi transfer postaci między serwerami jednorazowy, nieopłacalny i dla desperatów ale jest :)

Start będzie dam znać, nie po to siedzę noc w noc przez miesiąc ponad żeby nic z tego nie miało wyjść...

do usłyszenia

Nie mam Ci nic do zarzucenia ale to ciągłe przedłużanie jest naprawdę niemiłe :(

FP8kfDX.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Nie mam Ci nic do zarzucenia ale to ciągłe przedłużanie jest naprawdę niemiłe :(

Nie tyle co nie miłe a nie profesjonalne, lepiej powiedzieć że będzie później niż przedłużać co chwilę :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

To ja też może swoje 3 grosze wrzucę...

Opis ładny piękny wszystko na miejscu...
ale to tylko opis i obietnice... data była już x razy przekładana...
brak jakichkolwiek ss z gry...
Trwała wersja beta co nie? ludzie pisali tu w temacie że niektórzy wgl jakiejkolwiek odp. nie dostali...
a po drugie... nikt nie wypowiedział się z testerów...

czekać czekać czekać i jeszcze raz czekać....

Udowodnij że naprawdę jest na co!...

Opublikowano

To ja też może swoje 3 grosze wrzucę...

Opis ładny piękny wszystko na miejscu...

ale to tylko opis i obietnice... data była już x razy przekładana...

brak jakichkolwiek ss z gry...

Trwała wersja beta co nie? ludzie pisali tu w temacie że niektórzy wgl jakiejkolwiek odp. nie dostali...

a po drugie... nikt nie wypowiedział się z testerów...

czekać czekać czekać i jeszcze raz czekać....

Udowodnij że naprawdę jest na co!...

Jest 'ss' z gry, znaczy z ekranu logowania, a tak to naprawdę beznadziejne jest to czekanie :/

FP8kfDX.jpg

Opublikowano

Gargul podaj chociaż przewidywaną datę startu

Jest przewidywana data -4 dni temu :/

A nawet jeśli by podał to i tak nie wiadomo czy będzie start wtedy.

FP8kfDX.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...