Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poważny Polski serwer Gladiatus!

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 502
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Kurwa.. że tak powiem.. niema jeszcze serwera, będzie jak zrobi, kiedy? nie wiadomo.. !!

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

NIE ODPISUJESZ NA PRIVA ANI GG, NIE ODBIERASZ TELEFONU. CZEKAM NA MOJĄ ZALEGŁĄ WYPŁATE JUŻ PONAD MIESIĄC.

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

już po projekcie że nic nie opisujesz?

Kurwa nic tylko głową w biurko jebnąć...

Nie widzisz, że napisał wyraźnie kiedy ma być start serwera? DWUDZIESTY TRZECI CZERWCA DWA TYSIĄCE TRZYNASTEGO ROKU.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Ja pierdole inaczej się tego nie da podsumować, ogarnijcie się, prace idą dobrze i ssów nie będzie, strony nie ma i kurwa też nie będzie.

Wszystko co będzie miało być będzie ogłoszone 23.06.13 i już mi się znudziło powtarzania wszystkim tego samego.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Ja pierdole inaczej się tego nie da podsumować, ogarnijcie się, prace

idą dobrze i ssów nie będzie, strony nie ma i kurwa też nie będzie.

Wszystko co będzie miało być będzie ogłoszone 23.06.13 i już mi się znudziło powtarzania wszystkim tego samego.

Dokładnie ;)

Admin Cienia
Opublikowano

Japierdole.. dzisiaj jest 23 czerwca? Jest, więc jak pisał że dziś to dziś :)

Opublikowano

Ale start się może przedłużyć :>. Więc dlatego spytałem ;p

Admin Cienia
Opublikowano

Zapowiada od miesiąca albo więcej i jeszcze miałby przesuwać? To była by poraża na dzień dobry, wątpię wiec i sam czekam z niecierpliwościa.

Opublikowano

Jebac to kiedy bd start ... Serwer postoi max rok i potem autor ma go w dupie bo ma 2 projekt ..

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Jebac to kiedy bd start ... Serwer postoi max rok i potem autor ma go w dupie bo ma 2 projekt ..

Jasnowidz...

:)

Na PW poproszę numerki totolotka :D jak przewidujesz coś na następny rok... wiesz ile mam projektów? wiesz ile z nich prowadzę? wiesz ile już stoją?

I dlaczego nimi się tutaj nie chwalę ;D wrrr czekam na odpowiedź, postaw karty tarota chyba że korzystasz z usług wróżbity Macieja ;D

A tak poważnie, jak napisałem tak będzie, na razie nie przewiduje jakiś poślizgów :)

Pozdrawiam oczekujących.

Opublikowano

Jutro godzina 00:00 SART TESTÓW, które potrwają 7 DNI.

Po link proszę zgłaszać się na PW CV + List Motywacyjny ;p hehe

Proszę wpisać odpowiedni temat (Tester)

*Zastrzegam sobie prawo do wybrania odpowiednich osób do prowadzenia testów,

Obecnie testerów zgłoszonych z innych źródeł jest 27, potrzeba jeszcze tylko 23, liczba cały czas się zmienia!

Pozdrawiam wszystkich :)

Opublikowano

@Edit, podczas testów zostaną wybrani Super Moderatorzy, w fazie gry będą wybrani Moderatorzy, zaś admini po 21 dniach ciągłej rozgrywki...

Po pozycję można zgłaszać się tylko i wyłącznie z poziomy forum po przez PW z odpowiednim tematem wiadomości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...