Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poważny Polski serwer Gladiatus!

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Także ten ekwipunek jest zbugowany na prawdziwym gladku niema żadnych limitów że masz np. item na 50lvl a masz 20lvl to można go normalnie założyć zrób coś z tym, mam 56lvl a itemów na 61lvl nie moge założyć :P

@edit coś się stało z avatarami na 15 i 40 poziom niema ich obrazków czy jak kupie to normalnie będzie?

Czasami po prostu wylogowuje z serwera i trzeba się spowrotem logować :(

• Odpowiedzi 502
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Admin właśnie to naprawił,że nie można zakładać itemków na wyższy poziom :D

A mnie nie wylogowuje tylko czasem wysakuje jakiś błąd...

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

Niestety nie jestem robić wszystkiego na raz :)

Ale cały czas coś robię...

Ale wszystko się wyprostuje spokojnie, dzięki że piszecie wszystkie błędy...

Co do limitów, to jest prywatny serwer, nie typowy klon, pisałem to w 1 poście chcę iść własnymi ścieżkami, nie chcę zrzynać z oryginału...

Z czasem gra będzie się zmieniać, ale na lepsze...

Tylko na to potrzeba czasu, czasem małą pierdołę robi się kilka godzin, a nowy skrypt 15 minut...

Opublikowano

Założenie konta zajmuje maxiumum 30 sekund, więc nie szukaj wymówki ;)

Może powiem ci jaśniej te forum odwiedza więcej ludzi.

Opublikowano

Przecież on to napisał do admina, że jest bug w grze, więc po co ma to widzieć więcej ludzi ??

Skierował to do jednej osoby, która odwiedza oby dwa fora ;)

Opublikowano

Niema sensu specjalnie robić konta żeby informować o bugach na tamtym forum, poza tym autor tematu nic nie wspominał że trzeba się na temat bugów wypowiadać na jego forum.

Opublikowano

Niema sensu specjalnie robić konta żeby informować o bugach na tamtym forum, poza tym autor tematu nic nie wspominał że trzeba się na temat bugów wypowiadać na jego forum.

Na boga :)

Po co ja to forum robiłem ?

Żeby latać po wszystkich na raz ?

Opublikowano

Chciał bym się trochę wytłumaczyć...

Wiem że błędów jest masa, mam sporządzoną listę, ale ciągle do niej przybywa nowych podpunktów...

Staramy realizować się wszystko pokolei

Do pomocy zobowiązał się KamVader, znacie go pewnie z forum...

Gdyby nie on tak naprawdę nie dał bym rady, dlatego na łamach forum chciał bym mu serdecznie podziękować za pomoc, zobowiązał się i mimo trudności realizuje wystawione cele.

Jak pisałem w pierwszym poście nie chcę i nie będę nic obiecywał...

Ale staram się jak mogę, sami widzicie siedzę dzień i noc... Wiem że wielu z was jest złych bo błędy i pewne braki blokują wam dalszą rozrywkę...

Ale wszystko z czasem się naprostuje, teraz skupiamy się na naprawie wszystkich wyłapanych błędów, później skupimy się na pisaniu dodatków które będą dodawane systematycznie i dość często do końca tego roku...

Później będzie ich znacznie mniej, co nie oznacza że gra straci na akcji i dynamice, w 2014 roku będzie otwarty nowy serwer, chyba że przybędzie nas aż tylu co zmusi do wcześniejszego otwarcia.

Jeszcze raz przepraszam za zwłokę i wszelkie niedogodności, ale to nie jest zależne...

Opublikowano

Moim zdaniem łup jaki ktoś zgarnia za dedanie na arenie jest za duży tak samo ilość ataków jest za duża niemożna spokojnie rozwinąć postaci bo zawsze ktoś atakuje. Najlepiej żeby złoto zdobywane podczas wypraw było przenoszone bezpośrednio do banku tyczy to się również golda z pracy oraz aukcji. Gdy zrobisz nowe konto i się zalogujesz to są nagrody za 1 dzien 2 itd problem w tym że gracze którzy mieli zrobione konta wcześniej wgl ich nie dostają. Z aukcjami jest coś nie tak wgl mojego przedmiotu niema na aukcji, mam item np. wart 120 gold wystawiam go za 1200 item znika a na aukcji go niema. W gildi niemożna budować budynków.

Opublikowano

1.Takie rzeczy piszę się na forum gry.

2.Takie rzeczy jak codzienne nagrody są teraz nie potrzebne, lepiej żeby admin naprawił pierw wszystkie bugi..

Admin Cienia
Opublikowano

Bug z avatarami i przydomkiem, gdy ja wejdę do kogoś lub on wejdzie do mnie na profil, to zmienia się mój avatar i przydomek na jego (choć nie zawsze) wiele osób z na wstępnej fazie gry ma już tytuł "mistrz gladiatorów" gdzie kosztuje to miliony ;p

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Poszukuję:

Osoby, która prowadzi lub prowadziła własną grę via www i posiada jakiekolwiek doświadczenie w zakresie programowania.

gg 45063688

Opublikowano

Bug z avatarami i przydomkiem, gdy ja wejdę do kogoś lub on wejdzie do mnie na profil, to zmienia się mój avatar i przydomek na jego (choć nie zawsze) wiele osób z na wstępnej fazie gry ma już tytuł "mistrz gladiatorów" gdzie kosztuje to miliony ;p

Łatwo jest zdobyć ten tytuł wystarczy zbierać golda :P

Admin Cienia
Opublikowano

Łatwo jest zdobyć ten tytuł wystarczy zbierać golda :P

Oczywiście, jednakże ktoś kogo staty kosztują po 2.000 nie kupi avatara za 3.000.000 ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Oczywiście, jednakże ktoś kogo staty kosztują po 2.000 nie kupi avatara za 3.000.000 ;)

Tak jest to troche dziwne że na 1 lvlu ktoś ma mistrza gladiatorów ale te tytuły i avatary nie dają żadnych bonusów :P

Opublikowano

Czy wy naprawdę czegoś nie rozumiecie :)

Zostałem z tym wszystkim sam, nie rozdwoję się by cokolwiek naprawić na już, na zaraz...

Dlatego posty wyżej napisałem, potrzebuje:

GRAFIKA

PROGRAMISTĘ

Oczywiście nie jako wolontariat tylko oferuję godziwe warunki.

Opublikowano

Czy wy naprawdę czegoś nie rozumiecie :)

Zostałem z tym wszystkim sam, nie rozdwoję się by cokolwiek naprawić na już, na zaraz...

Dlatego posty wyżej napisałem, potrzebuje:

GRAFIKA

PROGRAMISTĘ

Oczywiście nie jako wolontariat tylko oferuję godziwe warunki.

Źle że są zgłaszane błędy? chyba właśnie oto chodzi aby wyeliminować je wszystkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...