Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Speed Boost w kilka sekund!

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobilem wedlug poradnika wszystko jest ok pisze "conversion logged: true", zrobilem tak z 10 razy, niestety dostalem punkty tylko za jeden raz?, o co chodzi?, robie wedle poradnika

sharingan1s.png
Opublikowano

Zrobilem wedlug poradnika wszystko jest ok pisze "conversion logged: true", zrobilem tak z 10 razy, niestety dostalem punkty tylko za jeden raz?, o co chodzi?, robie wedle poradnika

dziennie dostaje się max 145 p ankieta pojawia się co 24 h

Opublikowano

Wystarczy zamknąć zakładki ze sponsorpayem, opróżnić pliki cookies w przeglądarce i włączyć od nowa

Opublikowano

Przy każdej reklamie macie liczbe/ilość odsłon. Czy to tak ciężko skumać? -.-
Ten sposób już dawno nie działa bo jeszcze tego samego dnia, wszyscy powyklikiwali, że tak się wyraże.

Opublikowano

Działa, co dziennie są nowe do wyklikania :D

Ale mi coś nie wchodzi, raz dostałem tylko, chyba z 2 tygodnie temu, i ciągle wyskakuje że niby wszystko OK, kasuje historię tak jak jest w tutku i sb nie dochodzą.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Rozumiem,że nie ma rozwiązania dlaczego tylko raz dostałem Boosty? Zrobiłem kilka razy, jak kolega wyżej i nic. Dostałem 134 tylko.

Opublikowano

Rozumiem,że nie ma rozwiązania dlaczego tylko raz dostałem Boosty? Zrobiłem kilka razy, jak kolega wyżej i nic. Dostałem 134 tylko.

max dziennie dostaje sie 130 sb nic nie daje usuwanie historii itd

Opublikowano

@up

Jakoś u mnie działa to 3 razy dziennie czyli 402 Sb/dzień

U mnie nie ma problemów z ankietami :P

Opublikowano

A ja robię tak i zawsze dostaję 3x134SB: otwieram 3 przeglądarki (Mozilla, Google Chrome, Opera) robię to i SB przychodzą (fakt, że czasem z opóźnieniem, ale są). Od razu kasuję historię aby nazajutrz o tym nie zapomnieć. Spróbujcie może pomoże. ;)

Opublikowano

Jeżeli to działa niech ktoś napisze jak wyszukac tej ankiety SSi bo ja jej nie mam, a na tych ankietach co mi się wyświetlają ten sposób nie działa

Opublikowano

to nie dziala ! kazda ankiete przeszedlem i wklejalem ten link i nic , do dupy to jest

No ciekawe hm mi za pierwszym razem weszło i nadal na tym jade.Ostatnio miałem problem taki,że pisało ,,ta ankieta już nigdy nie będzie dostępna" ale odczekałem dzień i lecimy dalej xD normalnie 3x134 wchodzi mi ;D.Już pare tysi uzbierałoby się ;p

Opublikowano

Hmm... metoda działa, ale mam problem. Otóż jak robię tą metodą to działa, ale mogę tylko raz jej użyć, bo za 2 i 3 już mi nie nalicza speedboostów niestety... ma ktoś jakąś rade?

Opublikowano

Czy jest jakiś sposób na odblokowanie bana na SP ? Od ponad miesiąca mam komunikat, że " Nie ma dostępnych ofert w Twoim kraju" czy jakoś tak ... Dodam, że wcześniej używałem też programu do zmiany IP...

Opublikowano

Dlaczego nie mam żadnych darmowych ankiet od sponsorpay? Kasowałem już historie i ciasteczka cookies ale to nic nie daje :/ Wcześniej nigdy nie wypełniałem tych ankiet :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...