Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Speed Boost w kilka sekund!

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po każdym wykonaniu trzeba wyczyścić dane przeglądarki, a po trzech razach znika, może jutro znowu się pokaże.
PS. Po zmianie IP na inne polskie, ankiety dalej nie ma, mają jakieś zabezpieczenia.

PS2.Ten link nie działa na 2 ankietę.

Opublikowano

@up

A jak się zamieni na zagraniczne to będzie ta ankieta dostępna ??

Dziennie można ja zrobić 3 razy. Mi się udało zarobić 5000-6000 SB i zniknęła na zawsze. Szkoda bo fajny bug.

Ale robiłeś różne ankiety czy tylko tą codziennie ??

Opublikowano

@up

A jak się zamieni na zagraniczne to będzie ta ankieta dostępna ??

Ale robiłeś różne ankiety czy tylko tą codziennie ??

Z tego co ja wiem to zmiana ip nic nie daje bo każdy użytkownik ma własny numer na SP i to do niego są przypisywane punkty.

Oprócz SSI robiłem też inne ankiety. Łącznie coś 15 tys. zarobiłem a pod koniec tylko SSI robiłem.

Opublikowano

A czy ten link co mamy wkleić to działa na wiele ankiet czy tylko na tą SSI ??

I jak zmienimy IP na np. Niemieckie to za ankiete dostajemy chyba więcej SB więc można tego buga wykorzystywać lepiej na innym IP aby zarobić więcej czy się mylę ??

Opublikowano

A czy ten link co mamy wkleić to działa na wiele ankiet czy tylko na tą SSI ??

I jak zmienimy IP na np. Niemieckie to za ankiete dostajemy chyba więcej SB więc można tego buga wykorzystywać lepiej na innym IP aby zarobić więcej czy się mylę ??

Z tego co wiem to tylko na SSI, ale już z miesiąc nie robiłem tych ankiet więc nie jestem pewien. Apropo ten link chyba można dostać gdy ma się zainstalowany Firefox 12 który zapamiętuje historie (słynne aff_c => aff_l).

Z zagranicznym IP nie próbowałem, wiec nie wiem.

Opublikowano

ankieta znikła zmiana IP nic nie dała da się ją jakoś przywrócić ?

Około o 2:00 ankieta wraca i jest aktywna do momentu zrobienia.

Opublikowano

@up

Tu nie ma co dokładniej opisywać i robić filmików

Logujesz się na stronie nfs world przechodzisz w zakładkę z zakupem boost potem na sponsorpay/kategoria ankiety

Odpalasz ankiete SSI tą tańszą i wklejasz link co podany jest w pierwszym poście i jeżeli pokarze się conversion logged: true to znaczy że wykonałes wszystko dobrze i czekasz na boosty.

Możesz po tym wyczyścić historie przeglądarki i próbowac robić to jeszcze pare razy.

Opublikowano

A mi się odnowiła ankieta i dziś mam kolejne 600 SB

Nie ma jakiegoś sposobu na tą drugą (droższą) ankietę aby z niej też były boosty ??

Opublikowano

Z tego ci mi wiadomo to nie, zresztą tą droższą można tylko raz rozwiązać.

Ja miałem tak ze ta droższa była cały czas a SSI co jakiś czas (przez dzień).

Opublikowano

U mnie ankieta odnawia się co 24h. Musisz poczekać będzie dostępna w podobnej godzinie co ją robiłeś.

Opublikowano

@up ja tego nie mam

i nie wiem czumu wypełniłem pare razy ssi bo mi wróciła,i nagle znikła i wygląda na to że wcale jesj nie robiłem...WTF?!

Dziwne to

Ale Sb są :D

Opublikowano

@up ja tego nie mam

i nie wiem czumu wypełniłem pare razy ssi bo mi wróciła,i nagle znikła i wygląda na to że wcale jesj nie robiłem...WTF?!

Dziwne to

Ale Sb są :D

a jak te ankiety blokuja sie na 24 h to na IP czy na kod gry nfsa ?

post-665647-0-22594700-1367333609_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...