Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Speed Boost w kilka sekund!

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Blokada jest raczej na konto a nie na IP, więc nie kombinujcie nic bo nawet z komputera kolegi bedzie to samo. I tak macie dużo za free to po co to ciągnąć.

Ja bym zamknął już temat bo sposób jest znany od pół roku a nic się w nim nie zmieniło

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Co jest chciałem 2 raz aniete zrobic i wyskoczyło ze ta ankieta juz nigdy niebedzie dostepna

Opublikowano

Witajcie, mi udało się dostać trzy razy nagrodę. Teraz już ankieta po zmianie IP wcale się nie wyświetla, macie jakieś pomysły? Może są jakieś inne ankiety, zawsze przydadzą się darmowe boosty :)

Opublikowano

Zachłanne dzieci zużyli cała ankiete!!! macie pomesł na cos nowego

Jesteś jednym z tych dzieci jakbyś nie zauważył... Bez obrazy oczywiście.

A co do ankiet poczekajcie troszkę, kiedyś wrócą.

Opublikowano

Niestety czas się zwijać. Jak już wspominałem wcześniej, podziękowania dla założyciela tematu i chyba nie musze mówić, że to było banalnie jasne, że w ten sposób zrobił na złość sobie.

No cóż, nie moja w tym sprawa, kolega chciał być miły dla wszystkich ale nie przemyślał sprawy, że sam na tym traci. Dla większości korzystających z ankiety, ankieta zostaje usuwana.

Dla nowych korzystających byćmoże jeszcze jest szansa na zdobycie kilka razy darmowych Boosts. Tym, którym SP nie chce dzialać polecam zmianę proxy, ale nie zapewniam, że po

zadziałaniu SP będzie możliwe odnalezienie i wykonanie ankiety SSI. Obecnie niestety żadna z ankiet, które mam w SP nie ma możliwości zdobycia SB w sposób w poradniku...

Temat uważam za wyczerpany no i szkoda, że tak niewiele w sumie zarobiliśmy ale z 2 strony zawsze jakiś plusik jest :)

142g9ox.png

Opublikowano

Niestety czas się zwijać. Jak już wspominałem wcześniej, podziękowania dla założyciela tematu i chyba nie musze mówić, że to było banalnie jasne, że w ten sposób zrobił na złość sobie.

No cóż, nie moja w tym sprawa, kolega chciał być miły dla wszystkich ale nie przemyślał sprawy, że sam na tym traci. Dla większości korzystających z ankiety, ankieta zostaje usuwana.

Dla nowych korzystających byćmoże jeszcze jest szansa na zdobycie kilka razy darmowych Boosts. Tym, którym SP nie chce dzialać polecam zmianę proxy, ale nie zapewniam, że po

zadziałaniu SP będzie możliwe odnalezienie i wykonanie ankiety SSI. Obecnie niestety żadna z ankiet, które mam w SP nie ma możliwości zdobycia SB w sposób w poradniku...

Temat uważam za wyczerpany no i szkoda, że tak niewiele w sumie zarobiliśmy ale z 2 strony zawsze jakiś plusik jest :)

popieram kolege.

Na szczęście istnieje też sposób na tą drugą ankiete, którego nie podam :P

Artur wbij na gg to ci podeśle link

Opublikowano

popieram kolege.

Na szczęście istnieje też sposób na tą drugą ankiete, którego nie podam :P

Artur wbij na gg to ci podeśle link

Ale ja nie mam żadnej Ankiety w Ankietach...

142g9ox.png

Opublikowano

Niestety, zalicza mi tylko raz ankiete a jak robie po raz kolejny to tylko wyskakuje TRUE, lecz boosty nie dochodzą na konto.

Opublikowano

Niestety, zalicza mi tylko raz ankiete a jak robie po raz kolejny to tylko wyskakuje TRUE, lecz boosty nie dochodzą na konto.

Spróbuj usuwać ciasteczka po każdym razie to powinno pomóc.

Opublikowano

Hmmm u mnie teraz dzieje się cos dziwnego, bo po wyczyszczeniu historii w przeglądarce robie ankiete od nowa jest napisane TRUE i potem nie dostaje boostów. Tylko raz dziennie dodaje mi SB, a potem niby wychodzi TRUE, a i tak boostów ni ma :/

Opublikowano

Hmmm u mnie teraz dzieje się cos dziwnego, bo po wyczyszczeniu historii w przeglądarce robie ankiete od nowa jest napisane TRUE i potem nie dostaje boostów. Tylko raz dziennie dodaje mi SB, a potem niby wychodzi TRUE, a i tak boostów ni ma :/

Pobierz se CCleanera i przeczyść wszystko
Opublikowano

Posiadam CCleaner ale to raczej nic nie da ponieważ tutaj chodzi tylko o "ciasteczka", a usuwam historię razem z ciasteczkami więc to nie robi różnicy.

A jak zmienię IP w Mozilli aplikacją Anonymox to w każdym kraju mam napisane że "Brak dostępnych ofert dla twojego kraju" u was jest tak samo ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...