Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Speed Boost w kilka sekund!

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam CCleaner ale to raczej nic nie da ponieważ tutaj chodzi tylko o "ciasteczka", a usuwam historię razem z ciasteczkami więc to nie robi różnicy.

A jak zmienię IP w Mozilli aplikacją Anonymox to w każdym kraju mam napisane że "Brak dostępnych ofert dla twojego kraju" u was jest tak samo ??

Tak, ankieta zniknęła. Ale 1,265SB nie B)

Może znów się pojawi jutro...

Zmiana IP nic tutaj nie pomoże. Przez zmianę IP możesz dostać bana od SP.

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No tak można otrzymać bana ale zawsze jak kiedyś zmieniałem IP to było full tych ofert, a teraz nie mam żadnej.

A na zagranicznych ofertach zawsze dostaje się więcej SB więc gdyby mieć ankie SSI to chyba boostów więcej by leciało za nią.

Opublikowano

Ta ankieta poprostu pojawia sie tykorzystujemy ja 3 razy i znika na 24h ale czasem sie niepojawi a bana ponoc zato tylko na ankiety mozna dostać

Opublikowano

Czemu nie dostaje boostów ??

1.Włączam stronke loguje sie

2.Wchodze w kup boosty,zdobądź boosty

3.Włączam ankiete 134sb

4.Kopiuje te coś wyskakuje,że TRUE

5.Wyłączam wszystko,czyszcze historie

6.Uruchamiam ponownie przeglądarke

7.Nie mam boostów

Co ja robie nie tak ??

http://www.mpcforum.pl/topic/1378517-kraina-sniegu/?p=11707642

Chcesz zobaczyć postępy/wejść na serwer ? Napisz na PW !

Opublikowano

jakim cudem macie po pare tysiecy sb jakie macie ankiety?;p tylko tą od Ssi?

Ta ja natym zarobiłem juz 1620 sb :P a co do twojego pytania to róznie przychodza powinny do 15 min ale czasem tez dłuzej mi 1 przychodzi czasem odrazu :P

Opublikowano

Witam.

Podczas wypełniania ankiety i czyszczenia historii w Google Chrome, przeglądarka podpowiada mi aby użyć trybu inkognito żadne strony nie będą w historii.

I pytanie tyczy się czy ten tryb działa z tą ankietą.

i drugie czy wystarczy zamknąć stronę z TRUE i wyczyścić historię czy trzeba od nowa przeglądarkę uruchamiać. Bo widzę, że coś jest źle ankieta nie znika po 3 razach ciagle ją mam.

Pozdrawiam.

Aha i zauważyłem ze jak zamykam okno z ankietami to muszę się od nowa logować na grze jak i na MPC.

Czy to jest spowodowane czyszczeniem historii ?

Opublikowano

©citaek

Dzięki już wszystko doszło po 3 razach ankieta znikneła.

Aha i czy ta blokada jest na ip czy konto bo jeśli konto, to zrobie kilka kont i będę przesylal itemki/kase (ten sposób działa też na innych grach :-P )

Opublikowano

©citaek

Dzięki już wszystko doszło po 3 razach ankieta znikneła.

Aha i czy ta blokada jest na ip czy konto bo jeśli konto, to zrobie kilka kont i będę przesylal itemki/kase (ten sposób działa też na innych grach :-P )

Blokada jest na konto Sponsor Pay. Szkoda, że w NFS nie można przesyłać SB.

Opublikowano

można użyć tego np do gladiatusa ?

Jeśli jest ankieta od SSI to tak, zadziała.

Zarobiłem dzięki temu sposobowi 1600 SB.

Opublikowano

Blokada jest na konto Sponsor Pay. Szkoda, że w NFS nie można przesyłać SB.

W NFS nie można ale ja to wykorzystuję np: w metinie sg a tam mogę kupić jakieś rzeczy z itemshop'u i przesłać na główną postać. Już jestem milionerem :D

Jednak ten sposób nie działa :( Na drugim koncie też nie ma tej "gorszej" ankiety. No cóż pozostaje ciułanie na jednym.

Opublikowano

Mam taki problem bo przez kilka dni robiłem te ankiety po 134 pkt na trzech przeglądarkach(chrome,firefox,explorer) i wszystko było dobrze przychodziło po 402 pkt a od wczoraj tylko przychodzi 268 pkt.

Opublikowano

Mam taki problem bo przez kilka dni robiłem te ankiety po 134 pkt na trzech przeglądarkach(chrome,firefox,explorer) i wszystko było dobrze przychodziło po 402 pkt a od wczoraj tylko przychodzi 268 pkt.

Spróbuj wyczyścić historię przeglądarek.

Opublikowano

Spróbuj wyczyścić historię przeglądarek.

wyczyściłem historie i zrobiłem ankietę i nie dostałem boostów nawet ściągnąłem nową przeglądarkę i też nic jakaś lipa a potrzebuje te boosty na auto bo się wyprzedaż kończy.

Opublikowano

@up mi ona się pojamia około 16-17.Robie ją aż mi nie wyskoczy że nigdy nie będzie dostepna,SB dochodzą,a na drugi dzień znów ją mam.Poczekaj,albo wyczyść historie.

Opublikowano

Czekałem może nie aż tak długo robiłem czyściłem robiłem czyściłem nie znikła lol i się doczekałem dostałem 402 SB!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...