Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Valheim v2- Dążymy do perfekcji![Frakcje|Modyfikacje|DoświadczonaAdministracja|Launcher]

chaosserver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CraftGuide słyszałem że jest lepszy

A no o to mi chodziło. :D Ciągle myślałem żę coś z guide. :D

Tak o wiele lepszy. :P

Będzie dzisiaj ten launcher ?

Carl mówił że powinien być, ale serwer będzie jutro.

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Staramy się, ale mamy pewien problem, aczkolwiek launcher pobiera pliki dobrze do innego folderu, czyta z niego minecraft jar ale resztę plików czyta ze zwykłego .minecraft

Opublikowano

no to nie róbcie tych launcherów tylko zwykłą paczkę w winrara zapakowaną i instrukcją w środku... Co za problem..

76561198083326218.png

Opublikowano

Ja jeszcze własnie skończyłem budować stref vip. Jeszcze może zrobię arenę na eventy, a co do launcher to niestety jest on na komputerze JuCu, którego teraz nie ma, dlatego musicie jeszcze trochę wytrwać, ale dziś będzie.

Opublikowano

Dziś będzie? O której? 23:59? ;/ grubo ponad tydzien czekania.. 2x weekend poszedł sie walić weekend majowy tez.. no ludzie proszę was.. po co robicie strefe vip na off serwie? to mozna zrobic gdy gracze grają.. Jakies poprawki graficzne stylistyczne i techniczne dowalicie. A co kur*a gracze poczekają jeszcze z rok ! -.- Dość mam juz tego czekania..

Opublikowano

Drogi pickaxe ja robię tą strefę, ponieważ jak pisałem jeśli chodzi o launcher muszę poczekać na JuCu, więc wolałem w tym czasie zrobić coś na serwerze.

Opublikowano

To serwer wystartuje kiedy?! O PÓŁNOCY?

No ludzie bez jaj. czekałem na ten serwer całą majówkę i lipa.. :unsure:

Zaglądałem cały czas na tą stronę, aby zobaczyć czy serwer on. A wy? Wy piszecie że serwer będzie w poniedziałek a później się okazuje że początek będzie na następny tydzień.. :angry:

76561198083326218.png

Opublikowano

Przepraszamy, JuCu miał i ma problemy z internetem, dlatego dziś zrobię już niedługo instalator :) Lub jakiś mniej zaawansowany launcher. (tymaczasowo)

Opublikowano

Musieli wtedy kiedy musze iść spać. ;__;

UP, Co do klawiatury Ctrl+Alt moze ci pomoze lub restart kompa. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...