Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Valheim v2- Dążymy do perfekcji![Frakcje|Modyfikacje|DoświadczonaAdministracja|Launcher]

chaosserver

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uwierz mi na słowo że dużo robimy
Arc magice testowaliśmy w sobotę z tego co pamiętam w niedzielie przygotowania do przejścia na inny vps

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Benah

Opublikowano

@up Sprawdzimy i damy znac >Benah

w poniedziałek niby miała być gra bez lagów, już się poniedziałek konczy. w tym tygodniu serwer będzie -.-?

Tak Dzisiaj będzie damy rade

Opublikowano

@UP też tak myśle xD

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano

pracujemy nad nowa maszyna ponad 2x lepsza, eliminujemy błędy z modyfikacji, poprawiamy zabezpieczenia aby nie było ddosow, dopracowujemy pluginy
+ przportowalismy jedna modyfikacje aby działała na 1.5.1

Opublikowano

czyli serw bedzie na 1.5.1?

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano

Był już na starej maszynie, ale teraz chcemy aby grało się lepiej, dlatego wracamy z nowym sprzętem i lepszymi zabezpieczeniami + bez większych błędów z modyfikacjami (mamy nadzieje, że naprawiliśmy wszystko)

Opublikowano

skoro macie taka nadzieje to kiedy start?

Opublikowano

start się przedłuża przez "chwilowy" problem z przeniesieniem launchera na nową maszynę, ale już przeniesiony jeszcze muszę coś naprawić naprawdę uwierzcie mi ja poświęcam na to większość swojego czasu więc proszę o wyrozumiałość.

Opublikowano

On mówi prawde chaosserver ja jestem modem i gdy przenisłem go do siebie to gadał to co robi na vps to szok ludzie i pełen szacun dla niego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...