Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Valheim v2- Dążymy do perfekcji![Frakcje|Modyfikacje|DoświadczonaAdministracja|Launcher]

chaosserver

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie mam zainstalowanego valheima ale po tym jak serwer przestał działać to mój launcher też. :(

Wszystko okej, po prostu on nie chce mi mody instalować! Pobrałem jeszcze raz i nadal! Nawet w opcjach zobaczyłem ze jest aktualizacja dałem ciągle nie chce pobrać i nic, update mc też nic! Pomocy! Nawet reinstall valheima nie zadziałał. ;_;

Opublikowano

Proszę nie oskarżać serwera w ten sposób, ponieważ on przed sekunda wystartował i narzazie tylko ja jestem z administratorów na serwerze i mogę ci obiecać ze nikt nie będzie rozdawał + Proszę nie reklamować w tak żałosny sposób swoich serwerów.

Opublikowano

niestety nie byl update do 1.5.1 a jesli macie lagi musicie sie z nimi uporac przez pare dni wiele osob mnie prosilo wiec postawilem serwer jeszcze na tej maszynie ale na niej sa czasem jak mowie lagi

lagi usuniete, byly one spowodowane przez pewien blad

Opublikowano

a mi nie dziala wlacza sie client jest to okienko klikam jakis bialy przycisk i dupa.

We are legion, We do not forgive, We do not forget,Expect us!

6gboAN8.png?1

Znawca
Opublikowano

Ciekawy pomysł, polecam serwer!

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Istnieje możliwość zakupu cuba na serwerze?

Jak wygląda tu vip/svip?

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

haha, 'doświadczona administracja' Benah ma swoją gildie, w której jest TenOdTrawy - napisał do nas 'noobki' nic, Energy napisal do niego noobku - ban 5 minut. ja napisałem, że nie czytam regulaminu - tenodtrawy mi pisze, że mam pecha. ja do niego, że on ma pecha, on, że to nie on ma bana, ja pisze 'ja też nie mam bana' i nagle od benaha ban. wyjebać go ze stanowiska, nadużywa komend.

PXUm92q.gif

Opublikowano

Malutkie lagi, jeden z adminów rozdaje itemy... A reszta to spoko ;D

Zapraszam na mój serwer Minecraft:

strzalka.gif IP:

Nie spamuj, frajerze.

Edit: Serwer nei działa + Wielki lag. :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...