Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mega TuT/Bug] Grzyby

Creepas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mój kolega odkrył bug na grzyby więc tak potrzebujecie chrome I wgrywacie AdBlock:

https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom?utm_source=chrome-ntp-icon

fotam.png

A potem puszczacie film który jest zablokowany i on się odpala cały czas przykład:

Niewiem jak wam to wyjdzie z racji tego iż ja mam irlandzkie ip :D i mi puszcza reklame bodajże heinekena !! :) ale pisać w komentarzu na jakich ip wam działa angielskie / niemieckie ITP pisać!

UWAGA BY OTRZYMAC GRZYBY WYSTARCZY SIE PRZELOGOWAC!!! :D

FILMIK:: JAK MOD UMIE NIECH USTAWI :D

okienko xD \/ FILMIK xDD

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

rzeczywiście mam zablokowane na polskim IP, ale pacz. U mnie nie ma na zielono tego napisu przy dole :/

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Heh na polskim ip nie ma Videło na niemiecki wbijesz i jest co 2 sekundy klik..jest...klik....jest :)

Od reklamowania serwerów mamy dział - ReallSkill.

Opublikowano

Heh na polskim ip nie ma Videło na niemiecki wbijesz i jest co 2 sekundy klik..jest...klik....jest :)

A gdzie znajde film :> ?

Opublikowano

A gdzie znajde film :> ?

Jaki film??

Ten co jak wbijesz na niemieckim ip, jest co 2 sekundy ; >

Opublikowano

No zmieniasz IP na niemieckie i masz filmiki często a na polskim b. żadko :)

Opublikowano

mi i koledze chodzi trzeba odczekać kilka minut poprostu i się pojawia zielony przycisk u dołu w niektórych filmach więc bądzcie cierpliwi :)

Opublikowano

mi i koledze chodzi trzeba odczekać kilka minut poprostu i się pojawia zielony przycisk u dołu w niektórych filmach więc bądzcie cierpliwi :)

Wiadome ze sie pojawi , tylko ze czasami filmiku nie widac ktory leci o.O

Opublikowano

właśnie chodzi o to ,że jak nie pokazuje filmiku to go blokuje i go można obejrzeć 1-15 razy nawet mój kolega dzisiaj 1 filmik 20 razy obejrzał :D bez wyświetlenia go xDD

Opublikowano

:* Przyda się, tylko teraz dobry program do zmiany ip ;/ ...

Znacie jakiś ?

@

O ten co podał kolega wyżej dobrze działa! Dzięki.

Opublikowano

A ja mam pytanko.

Jak wchodzę w SecurityKISS zmieniam sobie IP wchodzę na SF i daję video, to czemu mi się na zielono nie pojawia napis? :c

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Ja wiem jest film rebay.de (w przypadku zmiany na niemieckie ip) czekam nawe 10 minut i nadal się powtarza w kólko!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...