Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Crystal2.pl

OrientaL™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja się nie , będę z tobą kłócić sapiesz się nwm o co , wyzywałeś na ts więc dostałeś banika, to tyle i skończyłem z tb dyskusję.

Jeszcze raz zapraszamy na forum oraz T

Start officjalny już w piątek, około godziny 18-20 zapraszajcie ludzi i wbijajcie na serwer http://www.mpcforum.pl/topic/924901-zapowied-crystal2pl/page-2#entry7114716 .

sygnatura1s.png

Opublikowano

Ja się nie , będę z tobą kłócić sapiesz się nwm o co , wyzywałeś na ts więc dostałeś banika, to tyle i skończyłem z tb dyskusję.

Jeszcze raz zapraszamy na forum oraz Ts: http://board.crystal2.pl ts:178.32.221.171

Wyzwalem cie?

Zacytuj co napisalem wtedy zobaczymy czy cie wyzwalem.

Ktos napisal "to jakas trute na start"

A ja napisalem "on ma tu moda on jest nikim" to nie jest obraza wiec ban bez podstawy.

14w7xa1.png

in3st dziffko <3

Opublikowano

Szczerze ? Mialem zagrać , ale odechciało jak czytam tak banalne posty spamu limonkowego .

Co 2 post Zapraszam na forum !! Zapraszam tu i tu !!

Helloł każdy umie czytać i widzi forum i Ts wiec po co nabijasz posty ta samą gadką nic nie wnoszac do tematu nowego ?

Po za tym wszyscy znaja Nismo :D

Wiadomo co to za typek.. hłe hłe

powodzenia :)

Opublikowano

Na serwer nie wbije na pewno powody po niżej:

1. W administracji jest gracz o nicku " Nismo ", po tym jak się zajmował na azar*** stwierdzam, że tutaj znowu oleje całkowicie serwer

2. Całkowita kopia tuor/azaron, może kilka rzeczy pozmienianych.

Ehm, pliki jakoś się nie wyczarowały, nikt inny do nich ręki nie przyłożył :|

Szczerze ? Mialem zagrać , ale odechciało jak czytam tak banalne posty spamu limonkowego .

Co 2 post Zapraszam na forum !! Zapraszam tu i tu !!

Helloł każdy umie czytać i widzi forum i Ts wiec po co nabijasz posty ta samą gadką nic nie wnoszac do tematu nowego ?

Po za tym wszyscy znaja Nismo :D

Wiadomo co to za typek.. hłe hłe

powodzenia :)

No powiedz co za typek, to się chętnie dowiem.

@top

Postaram się aby w najbliższą godzinę był autopatcher.

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

eh ... te dzisiejsze serwery - kopia na kopi nic nowego - 0 pomyslu na serwer byle cos zmienic i dac na dedyka

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

eh ... te dzisiejsze serwery - kopia na kopi nic nowego - 0 pomyslu na serwer byle cos zmienic i dac na dedyka

Wyobraź sobie, że Azaron i Tuor to moje autorskie serwery. Postanowiłem postawić coś raz a porządnie. Nie wypali, pliki idą na mpc. Takie komentarze to możesz sobie zostawić pod serwerami opierających się na rykoxie. Pozdrawiam.

Mam nadzieję, że dziś wystartujecie .

Dlaczego nie? Już wrzucam pliki do katalogu patchującego.

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Wyobraź sobie, że Azaron i Tuor to moje autorskie serwery. Postanowiłem postawić coś raz a porządnie. Nie wypali, pliki idą na mpc. Takie komentarze to możesz sobie zostawić pod serwerami opierających się na rykoxie. Pozdrawiam.

czyli zaraz bedzie patcher tak?

xbjr.png

Opublikowano

czyli zaraz bedzie patcher tak?

Powinien być. Na ten czas wejdzie wersja podstawowa(bo nie dam tutaj archiwum co waży 312MB), która będzie mierzyła tak całościowo około 200+ MB. Będzie widać na niej wszystkie mapy, bronie itp.

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Tuor nie byl twoim serwerem Nismo :) Tylko ProBoszcza a wyszlo jak wyszło . Wiec nie przypisuj sobie praw autorskich kmiocie . Bo tylko krasc potrafisz nic wiecej .

Na Azaronie tez nic nie wniosles .

Na Plikach ProBoszcza jechales i moze pare bugow ponaprawialiscie .

Jesli jestes w Teamie tutaj bedzie tak samo . Dlaczego nie umiales zadbac o Azaron ? Jakbys robilte pliki od 0 to bys wiedzial co jest z nimi nie tak :)

a Po drugie ty nigdy nie robisz nic porzadnie :) Myslisz ze jak Kurlz zrobil Wam prezke , strone to przyciagniecie ludzi ,, ehh ..

Oj Nismo Nismoo :)

Opublikowano

Tuor nie byl twoim serwerem Nismo :) Tylko ProBoszcza a wyszlo jak wyszło . Wiec nie przypisuj sobie praw autorskich kmiocie . Bo tylko krasc potrafisz nic wiecej .

Na Azaronie tez nic nie wniosles .

Na Plikach ProBoszcza jechales i moze pare bugow ponaprawialiscie .

Jesli jestes w Teamie tutaj bedzie tak samo . Dlaczego nie umiales zadbac o Azaron ? Jakbys robilte pliki od 0 to bys wiedzial co jest z nimi nie tak :)

a Po drugie ty nigdy nie robisz nic porzadnie :) Myslisz ze jak Kurlz zrobil Wam prezke , strone to przyciagniecie ludzi ,, ehh ..

Oj Nismo Nismoo :)

Proboszcz widzę założyłeś nowe konto?

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Escapeq? No tak, mogłem się domyśleć. Widzisz, było tego topicu z syserrem nie dawać na forum, bo jeszcze pamiętam jak z tym do mnie prułeś ;] Revoir upada to trzeba się wyżyć?

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Sprawdz dokładnie kim jesteś. Błędna odpowiedz. Poproś kogos o logi i IP wtedy sie dowiesz. NiSMO złodzieju

Opublikowano

Cześć wszystkim, nie mam zbytnio czasu żeby przeglądać 8 stron komentarzy w celu uzyskania dokładnej godziny startu serwera, więc jeśli byłby ktoś miły to prosiłbym o info. ;)

Ps. Zna ktoś dobry horror? Nie dużo krwi (dziewczyna się brzydzi), ale żeby był straszny. ; ) Jeśli ktoś zna to prosiłbym o PW. Z góry dziękuję. ^_^

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Mam pytanie jest już link do clienta / patchera czy to czegoś, bo na stronie pusto jest ?

Patchera, kończymy gui i sprawdzanie listy plików.

Cześć wszystkim, nie mam zbytnio czasu żeby przeglądać 8 stron komentarzy w celu uzyskania dokładnej godziny startu serwera, więc jeśli byłby ktoś miły to prosiłbym o info. ;)

Ps. Zna ktoś dobry horror? Nie dużo krwi (dziewczyna się brzydzi), ale żeby był straszny. ; ) Jeśli ktoś zna to prosiłbym o PW. Z góry dziękuję. ^_^

20-21 około. Horror to obrady sejmu albo spam tutaj. Przy okazji idzie się pośmiać.

Caspian, za ile Patcher? Wbij ts , daj prezkę na publikację.

Zapraszamy na forum oraz Ts Board.crystal2.pl ts:178.32.221.171

Rozumiem Twój entuzjazm, ale nie spamuj tak...

1367133050-U891712.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...