Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Crystal2.pl

OrientaL™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam cały server i administracje . Naprawde server dopracowany . Zapraszam na niego naprawde warto !!

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

Śmiać mi się chce czytając Wasze wypowiedzi . Serwer planujemy na dłuższą metę, reklama na fan page tuora i itanosa jest dla tego że pewna osoba była na tyle miła i udostępniła nam te strony w celu reklamy . Najlepsze jest to że 3/4 ludzi wie co to za pliki, a nawet ich na oczy nie widziało . Pliki może i są podobne do tuora ale to nie te same, naprawione i odbugowane i przerobione (dodane pare nowości dungeony, handel expem, drop itp ) . Obiecuje że Was nie zawiedziemy .

Śmiać to mi się chce jak widzę Wasze posty w innych zapowiedziach.

"Serwer będzie miał masę bugów, nie wystartuje, zbroje z pejnta, za dużo nowości", coś jeszcze wymyślicie razem z resztą teamu?

Nie polecam ze względu na administrację, masa zbrojek i mieczy z pejnta i ogółem za dużo nowości =) (tak limonek, bawię się w Ciebie)

Opublikowano

Kolego, ja tylko napisałem moje zdanie, więc nie pieprz teraz głupotek okej, to było moje zdanie i tyle.

Jak u nas są bronie, z painta to widać jak się znasz pozdrawiam.

Start officjalny już w piątek, około godziny 18-20 zapraszajcie ludzi i wbijajcie na serwer http://www.mpcforum.pl/topic/924901-zapowied-crystal2pl/page-2#entry7114716 .

sygnatura1s.png

Opublikowano

Kolego, ja też napisałem swoje zdanie, a głupotek nie pieprze bo Twoje słowa w zapowiedzi P.....W.... mówią same za siebie, najlepsze jest to, że już oceniasz serwer i wiesz, że mapy są źle zedytowanie nawet nie widząc ich w grze ani nie mając do nich dostępu, kto tutaj ma rację? Bo mi się wydaje, że ja, a teraz ciał i do zobaczenia na serwerze, specjalnie wejdę żeby zobaczyć co to za syf "z broniami z pejnta, z masą źle zedytowanych map, dużą ilością bugów" itd.

Teraz zapewne dostanę warna, ale i tak na tym forum za napisanie prawdy lub pomocy innym użytkownikom dostaje się ostrzeżenia, no nie diabełku?

@EDIT

A może nie są?

Wzięliście pierwsze lepsze z mpc/epvp "które ładnie wyglądają" i nawaliliście ich do jednej postaci po 4? (nawet nie chce mi się sprawdzać ile) sztuki.
Każdy syf po broni 80lvl jest z painta i jeżeli myślisz, że określenie "z painta" oznacza jakość itemku to się grubo mylisz i to właśnie Ty się nie znasz.

Nawet sprawdziłem i jest bardzo ciekawie, szaman ma 7 wachlarzy, archer 4 łuki, a reszta po 5 + nie ma systemu ulepszeń z syrka, albo liczyć nie umiecie albo nie wiem co Wy chcieliście tym osiągnąć xDD

Opublikowano

Ja to tak poczytałem posty i oplułem monitor herbatą. Widzę, że wiecie wszystko lepiej niż my, macie do wszystkiego dojścia, jesteście jasnowidzami itd. Skąd pewność, że serwer skończy jak Azaron czy Tuor? Ktoś chce - ja mam PW otwarte i zawsze można pogadać na temat obu serwerów, chętnie wyjaśnię sytuację, bo spam tutaj ma taki sam sens jak głosowanie na po. Co do systemu ulepszeń to jak pisałem, grafik musi skończyć, bo trochę jednak do zrobienia zostało. Ode mnie dodam, że clienta mogę już uploadować z czystym sumieniem, dzisiaj pojawi się także forum.

Śmiać to mi się chce jak widzę Wasze posty w innych zapowiedziach.

"Serwer będzie miał masę bugów, nie wystartuje, zbroje z pejnta, za dużo nowości", coś jeszcze wymyślicie razem z resztą teamu?

Nie polecam ze względu na administrację, masa zbrojek i mieczy z pejnta i ogółem za dużo nowości =) (tak limonek, bawię się w Ciebie)

No przepraszam Cię bardzo, ale nie poniżałbym się do tego, żeby oczerniać inny serwer na tle innych, chyba, że mam ku temu powody. Jak chcemy pokazać profesjonalizm, to najzwyczajniej w świecie - życzymy powodzenia. "Wszystkiego najlepszego, obcy jest mi smak zawiści". Co robisz to do Ciebie wraca, więc ja jedynie mogę życzyć dobrego startu :)
Opublikowano

Czy wszystko będzie takie jak na Tuor/Azaronie oprócz Dungeonów ?

@Edit: Będzie otwarta rekrutacja na GM ?

wolf.gif

Opublikowano

Zapraszamy do rejestracji na stronie www.crystal2.pl ! Strona pierwszy raz może się długo ładować, lecz gdy bedzie już w Cookies laduje się pare sekund !

Opublikowano

Zapraszamy do Rejestracji, na Crystal2.pl

OrientaL Odpisz PW, wejdź skype jak możesz. :)

Link do reje: http://www.crystal2.pl/rejestracja

Start officjalny już w piątek, około godziny 18-20 zapraszajcie ludzi i wbijajcie na serwer http://www.mpcforum.pl/topic/924901-zapowied-crystal2pl/page-2#entry7114716 .

sygnatura1s.png

Opublikowano

Rekrutacja na GM zamknięta.

Strona działa http://www.crystal2.pl/

www.crystal2.pl

Zapraszamy na Ts: 178.32.221.171

Mamy nadzieję że strona się podoba.

sygnatura1s.png

Opublikowano

Strona fajna, lecz weszłem na IE (ponieważ na operze coś mi nie działała, ale już działa) i widzę, że kongo się nie popisał kodując layout:

14102627876742429723.png

Opublikowano

No przepraszam Cię bardzo, ale nie poniżałbym się do tego, żeby oczerniać inny serwer na tle innych, chyba, że mam ku temu powody. Jak chcemy pokazać profesjonalizm, to najzwyczajniej w świecie - życzymy powodzenia. "Wszystkiego najlepszego, obcy jest mi smak zawiści". Co robisz to do Ciebie wraca, więc ja jedynie mogę życzyć dobrego startu :)

Nie wiem jak "profesjonalizmem" można nazwać posty typu:

Fajny, serwer Medium stalki u handlarzy 6/7 , nie no dobrze zrobiliście, serwer napewno będzie zbugowany skoro jest tyle gówienek nowych, miasta są źle zrobione edytowane, czcionki się gryzą, Interface nwm z czego z innej gry, powodzenia przy starcie.

Napewno będzie co robić, na serwerze skoro 6/7 stalki do kupienia u handlarzy, tylko expić.

Co tutaj jest profesjonalne?

Chyba profesjonalne przepowiadanie przyszłości przez ów osobnika.

Wie, że serwer będzie zbugowany, że miasta są źle zrobione, że czcionki się gryzą nie mając żadnego dostępu na serwer, czysta profeska.

Samo "powodzenia przy starcie" nie ratuje Cię od debilnego zachowania, ja rozumiem, konkurencja i te sprawy, ale to co piszesz teraz, a to co ten typ pisze w żaden sposób ze sobą nie współgra.

Ja zresztą już nie wiem jak tutaj jest, w administracji tego typa nie widzę, a udziela się jakby był głównym administratorem (no chyba, że Jakub to jest on), życzy sarkastyczne powodzenia przy starcie innym serwerom, przepowiada jak będzie, ma sygne/avatar z tym serwerem i mówi, a raczej powtarza to co "Crystal2" (użytkownik) napiszę parę minut wcześniej. Ciężko się tutaj nie zgubić.

PS.Uzupełnij prezentację w system ulepszeń po bojowym + wytłumacz mi czemu archer ma 4 łuki, szaman 7 wachlarzy(a raczej miał, bo widzę, że już to usunęliście z prezki), a reszta klas po 5 broni bo to też jest nie zrozumiałe.

Opublikowano

Wie, że serwer będzie zbugowany, że miasta są źle zrobione, że czcionki się gryzą nie mając żadnego dostępu na serwer, czysta profeska.

Samo "powodzenia przy starcie" nie ratuje Cię od debilnego zachowania, ja rozumiem, konkurencja i te sprawy, ale to co piszesz teraz, a to co ten typ pisze w żaden sposób ze sobą nie współgra.

Ja zresztą już nie wiem jak tutaj jest, w administracji tego typa nie widzę, a udziela się jakby był głównym administratorem (no chyba, że Jakub to jest on), życzy sarkastyczne powodzenia przy starcie innym serwerom, przepowiada jak będzie, ma sygne/avatar z tym serwerem i mówi, a raczej powtarza to co "Crystal2" (użytkownik) napiszę parę minut wcześniej. Ciężko się tutaj nie zgubić.

PS.Uzupełnij prezentację w system ulepszeń po bojowym + wytłumacz mi czemu archer ma 4 łuki, szaman 7 wachlarzy(a raczej miał, bo widzę, że już to usunęliście z prezki), a reszta klas po 5 broni bo to też jest nie zrozumiałe.

limonkovyy nie jest w naszym teamie .

Opublikowano

No to Cię rozczaruję niestety ale nie mamy nic wspólnego z tym użytkownikiem.

1367133050-U891712.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...