Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Crystal2.pl

OrientaL™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko fajnie wygląda (oprócz hwanga bo tym to już rzygam) ale nie dało by sie zmienić te wbijanie bonów, żeby te maxymalne wartości lepiej wchodziły?

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hwangi ostatnie , są tylko do expa. :)

W takim razie git.

Powodzenia przy starcie.

Opublikowano

Widząc nazwę serwera myślałem że to reaktywacja crystal-metin myślałem także że będzie więcej nowości takich jak duchy ze zbroi pomagające przy expie i pvp itp. Serwer sam w sobie nie jest zły , ale kolejny azaron odpycha

Powodzenia na starcie :)

479f7bd727c6a.png

Opublikowano

Widząc nazwę serwera myślałem że to reaktywacja crystal-metin myślałem także że będzie więcej nowości takich jak duchy ze zbroi pomagające przy expie i pvp itp. Serwer sam w sobie nie jest zły , ale kolejny azaron odpycha

Powodzenia na starcie :)

Co do azarona, to różnimy się i diametralnie. Nie będziemy przekładać plików na kilka dedyków i będzie normalna strona. To co się tam działo to porażka i naprawdę nie wiem co sobie myślałem będąc tam.

Opublikowano

Co do azarona, to różnimy się i diametralnie. Nie będziemy przekładać plików na kilka dedyków i będzie normalna strona. To co się tam działo to porażka i naprawdę nie wiem co sobie myślałem będąc tam.

A macie pliki od crystal-metin też ????

479f7bd727c6a.png

Opublikowano

KTO WEJDZIE NA TEN SERVER JEST POJEBEM KURWA. TO JEBANE OSZUSTY KURWA ZALADUJESZ W ISA WYLACZA SERWA CHUJE I OSZUSTY @@@@@@@ NIE GRAĆ NA TYM ZŁOMIE!

Moga se krasc mnie to nie interesuje kasy nie wydaje na serwery no chyba ze po paru miesiacach na pewne serwery to tak .

Jedno mnie zdziwilo czemu na facebooku na fanpage tuora znalazla sie zapowiedz tego serwera?:D

A co do serwera mysle ze zagram.

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Prezka dobra ale obrazki sa gigantyczne i podwojnie dodane.. Nic nowego tu nie widac pliki na tuorze od podstaw .

Nie czepiam sie bo te pliki ma juz kazdy ale kurde ludzie mogliscie chociaz nazwy pozmieniac w nie ktorych elementach...

Szału ni ma .Powodzenia ze startem .:) Przyda Wam sie:)

Opublikowano

Pliki by Tuor :)

Oriental i Reev ?

Coś mi się kojarzą te nicki, niezbyt dobrze.

Kopia tuora + parę rzeczy z quadrona.

Nawet SS'y potrafiliście zaebać.

Po zapowiedzi niby fajny serwer lecz ja nie polecam.

JI5Zwld.png

Opublikowano

Śmiać mi się chce czytając Wasze wypowiedzi . Serwer planujemy na dłuższą metę, reklama na fan page tuora i itanosa jest dla tego że pewna osoba była na tyle miła i udostępniła nam te strony w celu reklamy . Najlepsze jest to że 3/4 ludzi wie co to za pliki, a nawet ich na oczy nie widziało . Pliki może i są podobne do tuora ale to nie te same, naprawione i odbugowane i przerobione (dodane pare nowości dungeony, handel expem, drop itp ) . Obiecuje że Was nie zawiedziemy .

Opublikowano

hmm no cóż Tuor nie wypalił to i ten serw bd niewypałem :) ale coż życze powodzonka .

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

O matko , Tuor był moim najlepszym serwerem i powrócił ;D Zapraszam Serdecznie bo warto

Obiecujecie ze nie będzie takich cyrków jak z Tuorem?

Pytanko czy będą dopić skrzynki z ulepszaczami przepustkami itp ? Moze zmiencie bony zeby lepsze wartości wchodziły ;)

wolf.gif

Opublikowano

O matko , Tuor był moim najlepszym serwerem i powrócił ;D Zapraszam Serdecznie bo warto

Obiecujecie ze nie będzie takich cyrków jak z Tuorem?

Pytanko czy będą dopić skrzynki z ulepszaczami przepustkami itp ?

Tak będą :)

Start officjalny już w piątek, około godziny 18-20 zapraszajcie ludzi i wbijajcie na serwer http://www.mpcforum.pl/topic/924901-zapowied-crystal2pl/page-2#entry7114716 .

sygnatura1s.png

Opublikowano

Prezka dobra ale obrazki sa gigantyczne i podwojnie dodane.. Nic nowego tu nie widac pliki na tuorze od podstaw .

Nie czepiam sie bo te pliki ma juz kazdy ale kurde ludzie mogliscie chociaz nazwy pozmieniac w nie ktorych elementach...

Szału ni ma .Powodzenia ze startem . :) Przyda Wam sie:)

Jak się K*rwa ma rozdzielczość na kompie 800x600 to są gigantyczne... Żyjemy w XXI wieku, teraz normą jest monitor(22"+) z rozdzielczością HD 1920x1080.

Nadganiaj rzeczywistość, bo jesteś w tyle. ;]

Opublikowano

Zagram , szkoda tylko ze bony wchodza np HP : 1500-1500-2000-2000-2500 , mogło by wchodzić tak 1500-2000-2000-2500-2500 ; )

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Bony, będą łatwo wchodzić spokojnie , Zapraszamy na TeamSpeaka: 178.32.221.171.

Dziś stronka, oraz forum . :)

Na stronę są pobierane Dnsy. :)

Start officjalny już w piątek, około godziny 18-20 zapraszajcie ludzi i wbijajcie na serwer http://www.mpcforum.pl/topic/924901-zapowied-crystal2pl/page-2#entry7114716 .

sygnatura1s.png

Opublikowano

Szukamy, Youtuberów z 300+ subami którzy mogą zareklamować zrobić jakiś filmik z serwer, Crystal2 chętni PW.

Jak moge zrobić dobry GP :) Taki myśle , ze nawet dobry w sv11 :) Mam 175 widzów . Jeśli chcecie wbił bym na ts-a ale brak mikro :) Jeśli jestescie zainteresowani to piszcie na PW albo na kanale '' Youtube.com/user/TheSired0 :) Albo na mpc forum na PW

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

UP.

Sorry, ale Revoir nie ma nic wspólnego z nami, a znaczki GM może każdy se wziąść z Mpcforum dużo takich znaczków, jest na serwerach, nic nadzywczajnego dziwnę wszystkich nowośći, jeszcze w prezentacji nie ma.

Zapraszamy na Ts: 178.32.221.171

sygnatura1s.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...