Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Crystal2.pl

OrientaL™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na moje oko podobne do Emperiusa a Emperius był świetnym serwerem i miło się spędziło tam czas tak więc czemu tu nie polecić?

Administracja w porządku,serwer również i możliwe,że się skuszę.

Zapowiedź przyciąga i pachnie znajomą profesorską robotą :D

Polecam.

Opublikowano

Klimar123 ogółem, dziękujemy tobię za taki fajny GamePlay za 10 min obejrzę , także zapraszamy na serwer oraz na Ts: 178.32.221.171

Forum będzie max do jutra, właśnie jest instalowane.

Małe GP z serwa Crystal2, zrobił Klimar123 jeszcze raz dziękujemy: Małe Gp z serwa https://www.youtube.com/watch?v=zk6_M_CslRI&feature=youtu.be

Start officjalny już w piątek, około godziny 18-20 zapraszajcie ludzi i wbijajcie na serwer http://www.mpcforum.pl/topic/924901-zapowied-crystal2pl/page-2#entry7114716 .

sygnatura1s.png

Opublikowano

Dziwi mnie to ze się nie rejestrowałam a pisze login zajęty email też .Ostatnio się rejestrowałam na podobnej stronie ale na innym serwie .

O której jutro będzie start ?

wolf.gif

Opublikowano

Super. Pisałem wczoraj o 14, że nie ma sys. ulepszeń broni dla woja, a ty odpisałeś, że dziś (tzn. wczoraj) zostaną dodane jak grafik zrobi. Jest 22 dziś i dalej nie ma. Ehm...

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

grafika bardzo podobna do emperiusa :) a autor kodu strony pisał chyba po pijanemu tak długo się ona ładuje :) - nie jestem hejterem tylko byłym technikiem emperiusa więc trochę się wkurzam jak widzę ksera ;)

Opublikowano

Według mnie powinni otworzyć tamtą prezentacje, a tą zamknąć. Jeżeli tamta będzie zamknięta faktycznie będzie mało ludzi, a szkoda bo zapowiada się dobrze i mam zamiar zagrać.

Opublikowano

Klienta nie ma podanego, a dzis ma byc start wieczorem. Ludzie z wolnym łączem nie zdarza na start, wiec od razu odpuszcza sobie serwer. Dlatego cos czuje że ludzi na tym serwerze nie bedzie, zamiast podaj klienta wczoraj czy dzis rano, to administracja dam go nam przed startem samym...

Opublikowano

Na serwer nie wbije na pewno powody po niżej:

1. W administracji jest gracz o nicku " Nismo ", po tym jak się zajmował na azar*** stwierdzam, że tutaj znowu oleje całkowicie serwer

2. Całkowita kopia tuor/azaron, może kilka rzeczy pozmienianych.

Opublikowano

Na serwer nie wbije na pewno powody po niżej:

1. W administracji jest gracz o nicku " Nismo ", po tym jak się zajmował na azar*** stwierdzam, że tutaj znowu oleje całkowicie serwer

2. Całkowita kopia tuor/azaron, może kilka rzeczy pozmienianych.

Nie znasz historii azarona ? To nie mów .

Opublikowano

Byliscie nawaleni czy nacpani dajac moda Nakrestowi aka sagarisowi aka flatharisowi?

Idiota mnie zbanowal za obraze, nawet go nie wyzwalem.

Jesli chcecie miec dobra opinie o serwerze to znajdzcie innego tsa.

14w7xa1.png

in3st dziffko <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...