Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahahahahah xD kilka hahahahhah Z Isem na czele hahaha

Paper zamknij mordę oni się starają naprawić od tego są testy beta chyba nie ? więc ogarnij się

To nie miało być tylko do Papera, lecz do wszystkich dzieci którzy nie rozumieją co to BETA TESTY

Opublikowano

ahahahahhahh jeszcze dobrze nie włączyli a już zostaniesz wylogowany za 5,4,3.... IDESENARA

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

ahahahahhahh jeszcze dobrze nie włączyli a już zostaniesz wylogowany za 5,4,3.... IDESENARA

badz cicho oni sie staraja cos chca zrobic a ty wszystko bedziesz krytykowac ;/ boshe

Opublikowano

@Tombstone!

Bo wpisali "shutdown"?...

@A co do tych linków aktywacyjnych:

Mi przyszedł w ciągu 1 sekundy poczta.interia.pl.

Opublikowano

mmm, czytam i czytam te wasze komentarze ( przeczytałem 9 stron ) i co widzę? Płacz małych gimbusów, którzy nie potrafią ogarnąć dupska i nie szczekać tyle że serwer Fake, Dno 2k13 i inne gówna. 99% z was ma pewnie dopa z informatyki + pewnie zagrożenie z Polskiego ;c . Serce boli jak się takie bzdety czyta ..

Powiedzcie mi, który serwer wystartował Idealnie? Bez żadnych problemów, bugów , ddosów i innych śmieci .

W " tych " czasach nie da się wystartować bezproblemowo - Kiedyś by wystartować bez problemu wystarczyła maszynka za parę stówek , a teraz? Nawet wielka Ra*ia ma problemy a maszynę mają bardzo dobrą . Jak się serwer nie podoba, to wypad stąd a nie tyle szczekacie :)

Czekamy , aż serwer sprawnie ruszy i miejmy nadzieje że uciągnie długo - bo moim zdaniem, jest na co czekać .

Pozdro dla kumatych.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Sorry za takiego spama, ale do was wgl nic nie dociera to są BETA TESTY a nie official start więc trochę uspokójcie się -.-

Opublikowano

mmm, czytam i czytam te wasze komentarze ( przeczytałem 9 stron ) i co widzę? Płacz małych gimbusów, którzy nie potrafią ogarnąć dupska i nie szczekać tyle że serwer Fake, Dno 2k13 i inne gówna. 99% z was ma pewnie dopa z informatyki + pewnie zagrożenie z Polskiego ;c . Serce boli jak się takie bzdety czyta ..

Powiedzcie mi, który serwer wystartował Idealnie? Bez żadnych problemów, bugów , ddosów i innych śmieci .

W " tych " czasach nie da się wystartować bezproblemowo - Kiedyś by wystartować bez problemu wystarczyła maszynka za parę stówek , a teraz? Nawet wielka Ra*ia ma problemy a maszynę mają bardzo dobrą . Jak się serwer nie podoba, to wypad stąd a nie tyle szczekacie :)

Czekamy , aż serwer sprawnie ruszy i miejmy nadzieje że uciągnie długo - bo moim zdaniem, jest na co czekać .

Pozdro dla kumatych.

Dokładnie. Jak wam coś nie pasuje to idzcie na starą Pandorę lub innego starocia. Nikt was tutaj nie trzyma. Każdy server ma problemy tak teraz jest. Ten kto bd chciał to zostanie aż do całkowitego upadku servera.

Opublikowano

Kieruję to do wszystkich dzieciaków.

Serwer każdy serwer ma swoje niedociągnięcia dziwicie się, że co chwile loga skoro ponad 1k ludzi wchodzi w tym samym czasie, tak samo na stronie. Jak każdy wchodzi od razu to jak ma strona nie wytrzymać ? >.< .... Dzieci idźcie lepiej na dwór, jedźcie na basen, pouczcie się trochę, a nie zaśmiecacie forum swoimi słówkami typu "Jestem PRO zniszcie cię na chita" "Gufniany serwer" "Administracja to huje" i tak w kółko . Weźcie się rozpędźcie i jebnijcie głową w ściane...

Sorry za wyrażenia, ale nie mogę w tym przedszkolankowym zoo ....

99523830871009328537.png

Opublikowano

A niby co to jest ? ;] oświeć mnie swoją mądrością :<

To się nazywa nie udany start mózgu :D

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

wortex jest to oficjalny start serva który nie wypalil jak 9/10 serverów polskich, "paintworld" fajnie na mpc tylko w grze cos nie wyszło ..

Opublikowano

Kurw* mać xD...Zawału dostałem

no można się wzruszyć xxd

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...