Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakbyście czytali zapowiedź od a do z to byście wiedzieli dlaczego tak szybko się expi i nic nie kują moby ;]

Do 100 exp jest zajebisty łatwy, a potem robi się trudniejszy ponieważ chcą wam pokazać nowe mapy ;)

Opublikowano

]

Zapraszam,

chodzcie z tego pro serwer, w sobote startuje na prawde do dupy serwer, zapowiada sie bardzo zle ;)

to sobie tam idź. i nie reklamuj innych serwerów w innych prezentacjach.

dacie jakąś zastępczą rejestracje? bo chcialbym się zarejestrować ;s

Opublikowano

Hahahaha, największą bekę mam z tych, którzy spamowali, że to jest NAJLEPSZY SERWER 2013 ROKU, a teraz płaczą, że serwer chujowy i stąd idą. hahahahahhaahahaahha xD

A poczekam sobie na serwer, i tak nie ma co robić, może jutro ogarną. xD

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Za wbicie 30lvla miałem łącznie 1kk a cofnięcie skilla 205kk, pozdro -.-

Na co ci cofka skili na 30 lv ???

Opublikowano

czemu gdy próbuje wejść do gry, to mnie kicka odrazu gdy pojawia się pasek ładowania?

Bo masz konto w Zakonie Smoka...

Opublikowano

Na co ci cofka skili na 30 lv ???

a może ma taki kaprys i chce sobie zmienić z bodego na mentala a nie chce mu się usuwać postaci ? bo zapomniał kodu usuniecia postaci :O ?

jak od 1 do 30 lvl'a tak wolno kasa leci to sama w sobie cena riba jest za duza haha

przełóżcie start na za tydzien może wszystko bd działało ;O

P.S nie wiem po chuj wam ts skoro nikt z administracji tam nie siedzi ;?

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Skonczyc spamowac! Juz was zglaszam.

@Top.

Na kazdym serwerze sa na poczatku DDosy. Jak tak czytam te komentarze, to na prawdę wypadliscie slabo.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Prosze o zamknięcie tego syfu. Po pierwsze, zapowiedź piszemy 2 tygodnie przed startem, minęło już 18 dni a serwer nadal nie wystartował. Jest to kolejna niekompetencja ze strony Polaków, zabierają sie za robienie czegoś czego robić nie umieją a mianowicie( zajebista pokaz pixeli w zapowiedzi, których nigdy nie zobaczymy na serwerze bo nie postoi nawet 1 godziny :)) stawiać dobrych serwerów. Taka sytuacja miała już miejsce z Tuorem / Nexanity a teraz PolishWorld. 100 stron spamu ponad 100.000 wyświetlen gimbazy która już od 350 godzin dzien w dzien jara się startem serwera który daje dupy. Serwer i tak juz nie wystartuje chyba że jest ktoś tak p0jebany na topke że zagra na trzecim niewypale byle by być 5min w top5 na gównianym serwerze. Nie polecałemi nie polecam grać na takich jednostrzałowcach . A hejty które były tak napalone PolishWordem i krytykowały inne zapowiedzi typu " nie ma tu nic nowego, na Polishu jest 150000 nowości i bede tam grał - POZDRAWIAM ;]

Opublikowano

Tak ladnie sie zapowiadalo, a zaczelo sie od tego "item shopu"...

Ehh kolejny nie

wypal... WYPIERDALAJ

[url=sygnaturaplayer.png

Insperia.pl

Nick- Narazie nie podam

lv- 1+

Królestwo jinno

Opublikowano

Tak fajnie się zapowiadało. A wygląda na to że kur*icy zaraz dostane. start miał być tydzien temu.. i nadal nie ogarneliśćie. Byłem po waszej stronie ale teraz.. Zarejestrować się nie moge bo podobno zły ' email ' a użyłem 2.. Pozdro dla was.

x2pt.png

Don't be shy | Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...