Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może i admini potrafią robić mapki, ale trzeba było je sprzedać a nie stawiać serwer jak sie nic o tym nie wie. Teraz każdy sobie zajebie i za 2-3tyg będzie 5 serwerów z tą mapką polski :]

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Na podstawie zapowiedzi wnioskujesz ze administracja jest 10/10 ?

Server padnie jak wszystkie inne tak dlugo wyczekiwane przez mase bogow na nim wystepujaca i ataki ddos.

Wspomnicie moje slowa w srode :)

Widać ze znam sie nam tym co pisze :)

Jak wam od poczatku mówilem to cisneliscie mi to teraz macie za swoje ;p

Opublikowano

Oczywiscie pedalow na WH czy MH nie brakuje ciekawe kiedy wyjdzie jakis by tego gowna nie bylo .

Pewnie tu bedzie biegac polowa na WH , Team nic nie zrobi kaszana.

Opublikowano

Widać ze znam sie nam tym co pisze :)

Jak wam od poczatku mówilem to cisneliscie mi to teraz macie za swoje ;p

nie spuść się przypadkiem :) zawsze są dosy i inne błędy nie było jeszcze idealnego serwera. pod każda inna prezentacją możesz tak napisać i będzie to samo ;]

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

Naprawcie te av1 a co nazekacie na yangi to jest medium ja juz mam 4kk fms dodanie bonow ....
A teraz jeszcze offf. ehhh ide zajarać ;)

Opublikowano

Oczywiscie pedalow na WH czy MH nie brakuje ciekawe kiedy wyjdzie jakis by tego gowna nie bylo .

Pewnie tu bedzie biegac polowa na WH , Team nic nie zrobi kaszana.

A ty co niby robisz jak DDos na nich idzie to co mają zrobić ??

Opublikowano

KUR*A ! I tyle jedyne słowa : Srać mi się chce . Bo czekam kur*a 1h na link aktywacyjny na 7 różnych emailach 7 kont zrobiłem czekam

i co ?

gówno kur*a mać je*ane dzi*ki naprawcie to albo serwer offnijcie jaka ma być spr**iedliwość do c*uja

Typie zacytuje : Jesteś taki głupi czy się z własnym ku*asem na łeb zamieniłeś?

Dostałeś kiedyś z gołej dupy po pysku ?

jak nie to sie pilnuj i linki napraw

Opublikowano

Bugi są jak na każdym serwerze ..
Na yangi proszę nie narzekać, bo na 90 lvl mam +7kk yang, a GM napisał że na mapie od 100lvl za spot 1KK..

Strona pada bo jak chce wejść +1k osób to się nie dziwcie ..

Poczekajcie trochę to wszystko się uspokoi ..

Pozdrawiam Dominik.

Opublikowano

Myslisz ze jak DDOS ustana to beda lapac ich zart zapewne powiedza by z frapsem ganiac i nagrywac .

Opublikowano

Jakie to jest zajebiste uczucie... Czekasz na serwa od 2-3 tygodni, nadchodzi dzien sądu. Idziesz na dwor i mowisz sobie ze wbijesz jak dzieci nie bedzie. Przychodzisz 4 godziny po starcie, a tu kurwa nawet strona nie dziala... Przeciez to kurwa czlowieka moze szlag trafic, To po pierwsze. Po drugie z tego co widze to wasz profesjonalizm wykazal sie po 5 minutach gry, oczywiscie po dwugodzinnym opoznieniu startowm, no wiec juz po tych 5 minutach gracze skarzyli sie na bugi, wiec jednak jest cos na rzeczy. Po trzecie ItemShop, no rozumiem ze chcecie zarobic na wódkę, ale kurwa mac, do jasnej cholery, BRONIE, ZBROJE kurwa w ISIE? no prosze was.. ja pierdole, w dodatku te kd inteligencji i w ogole co dodaja po 80 inta, WTF !? toszto nawet w prezce nie widac nic o ich istnieniu w grze, a tu jeb do isa to wjebaliscie. No coz... liczyliscie na tysiace, a nawet kurwa nie wystartowaliscie. Wkurwiacie tylko ludzi takim profesjonalizmem, Tak obiecywaliscie, serwer roku - kazdy sadzil.. Gowno, jeden wielki kal z tego wyszedl.

A do was pierdoleni ddoserzy, tylko jedno JESTEŚCIE ZJEBANI, OBCOKRAJOWY
SIE Z NAS SMIEJA, U NAS KURWA ZAMIAST SERWER SERWEROWI POMAGAC, JAK W
NIEMCZECH CHOCIAZBY TO WY SIE KURWA NAWZAJEM WYNISZCZACIE...

Opublikowano

KURWA ! I tyle jedyne słowa : Srać mi się chce . Bo czekam kurwa 1h na link aktywacyjny na 7 różnych emailach 7 kont zrobiłem czekam

i co ?

gówno kurwa mać jebane dziwki naprawcie to albo serwer offnijcie jaka ma być sprawiedliwość do chuja

Typie zacytuje : Jesteś taki głupi czy się z własnym kutasem na łeb zamieniłeś?

Dostałeś kiedyś z gołej dupy po pysku ?

jak nie to sie pilnuj i linki napraw

Zamknij mordę, niedojeby dostępu do serwera nie mają.

Serwer jest niedopracowany, nie działa teleport na av1, dolinę, do 100 trzeba expić w red lesie, z czego na 93 poziomie leci 5% za największy spot, boję się co będzie na 99.

No nic, teraz administracja podobno naprawia te av1 itp. Pozostaje czekać. ;)

@Edit, av1 dalej nie działa, pozdrowienia.

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

ja mam postać zbugowaną i nie mogę wejść na serwer bo przy probie paska wywala do channeli , na stronie tez odbugowywalem 2x i nie dalej nie mogę wejść co robić ?

1363969182-U879103.jpg

Opublikowano

Nie no serwer tak naprawdę to syf ;)

Byłem nieco napalony na niego ale po pierwszej godzinie stwierdzam że straciłem czas na czekanie na to coś.

Elo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...