Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dajcie haslo do roota i latki !!

bestpolishworld ..

Mną się nie przejmuj, jestem tylko kolejnym pionkiem na kartkowanej planszy, prędzej czy później będzie "szach-mat", a ja odejdę na Twoich oczach, w Twoich łzach...
2695271453.png
Pomogłem?
Daj +

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tys je glupi to w navi zmienic trza

nie koniecznie skad wiesz ze nie jest to tylko zrobione w kliencie w locale sie zmienia bony stale i w navi jak bys wiedzial ze dodaje akurat te 40 n ludzi:)

xbjr.png

Opublikowano

Ceny w shopach to szok, administracja teraz edytuje pliki jestem pewny :] parta miała 40 na luda a reszta broni na 65 nie miała tego bonu. Bardzo ciekawe, do 30lv zebrałem 700k (698k doklanie) exp tez nie leciał idealnie, ale do tego sie nie przyczepie bo to medium. Co do yang - hard, hard i jeszcze raz hard! Juz godzina od startu mineła i takie rzeczy na serwerze. A mieli tyle czasu żeby sie przygotować. A edytowanie mapy m1, czyli zamienienie na mape Polski? Już są bugi z nią związane :D haha... profesionalisci, pogram jeszcze troche jak dalej tak bedzie grajcie sobie sami. A klient zapisane passy team'u ma :P Pozdro

Opublikowano

Tak jak pisałem, mapy proste, która przeciętna osoba potrafi zrobić, kółka, krzyżyki nic więcej. A zrobienie ich tak, aby bugów nie było to już zupełnie inna bajka z którą jak widać administracja sobie nie poradziła.

Opublikowano

Kurwa co jest? Zakon smoka i nie da sie grac... Wywala caly czas.. OMG! Popierdolilo? Dzieki za mila kurwa gre...

P.S.

Wal to jebane 5%....

Opublikowano

Nie no, ale jesteście wariaty bez kitu. Myślałem, że serwer będzie dobry jednak się myliłem. Teraz już nic nie poradzicie.

Zapraszam na xxxx

Piona !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...