Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto bedzie chciał szybko sie wybić wydając złotówki na is? Napewno nie ja, gram dla przygody i miłego sprzedzenia czasu. A nie wydaniu 100zł na kd eq, i tylko siedziec na spocie i expic 24/7.

Opublikowano

Beka ddossy polecialy i strona padła a wy bronicie ich że coś robią :D.Polecam puść na dwór i ochłonąć a nie spamić. Może za parę godzinek unormuje się to ale teraz nie ma co marnować czasu

Co za mózg... Strona jest obciążona jak jest około 1000 wejść nawet więcej na stronę to się dziwisz?

Opublikowano

Nie znaleziono

Zapytaniu URL / nie został odnaleziony na tym serwerze.

Dodatkowo, 404 Not Found błąd podczas próby użycia ErrorDocument obsłużyć żądania.

pfhaha ddosiki <#

Opublikowano

Beka ddossy polecialy i strona padła a wy bronicie ich że coś robią :D.Polecam puść na dwór i ochłonąć a nie spamić. Może za parę godzinek unormuje się to ale teraz nie ma co marnować czasu

A ja tobie polecam PÓJŚĆ do szkoły, bo masz zajebiste orto, a nie co 10 sekund odświeżać forum bo przez takich napaleńców robi się takie coś ...

cdms5w.jpg

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

HASŁO DO PACZEK RAR TO : bestpolishworld

PROSIMY O WYBÓR KRÓLESTW (TYLKO PIRACI I BARBARZYŃCY) z POWODU ZBUGOWANEGO KRÓLESTWA ZAKONU SMOKA PODCZAS 1 LOGOWANIA

(PO ZALOGOWANIU SIE W TYCH DWÓCH KRÓLESTWACH MOŻNA ZAKUPIĆ SOBIE OLEJEK WYGNANIA I PRZENIEŚĆ SIĘ DO ZAKONU SMOKA)

PRZEPRASZAMY ZA PROBLEM ZOBACZYMY SIĘ W GRZE ;]

Opublikowano

Znalazłem błąd na stronie, mianowicie jak się wejdzie na kogoś profil w rankingu to piszę: Iloć Yang: 0

A JAKIE HASŁO DO ŁATKI?

Opublikowano

Znalazłem błąd na stronie, mianowicie jak się wejdzie na kogoś profil w rankingu to piszę: Iloć Yang: 0

A JAKIE HASŁO DO ŁATKI?

-.- jakbys byl madry to bys wiedzial ze na 1 lvl kotry nawet mobka nie bil nie ma kasy.

Opublikowano

-.- jakbys byl madry to bys wiedzial ze na 1 lvl kotry nawet mobka nie bil nie ma kasy.

cwelu głupi jakbyś był mądry to byś wiedział, że mi chodzi o błąd w nazwie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...