Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Egzamin Gim(n/b)azjalny

Atomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc kieruje się do wszystkich uczęszczających do 3gimbazjum: Co jest najważniejsze do nauki teraz i co wy powtarzaliście?

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
  • Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Okej! To trzymajmy za siebie kciuki! :P
Powodzenia! ♥

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Ja tam grałem/gram w fifkę. Co będzie to będzie. Najwyżej sobie wieczorem jutro przypomnę wzory na matę. :)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Ja rok temu jak pisałem nie uczyłem się nic ... W ogóle z niczego.

Wyszło tak, że z matmy (jedynie) miałem 22%, ang rozszerzony 36%, ang zwykły 50% Biol chemia fiz 64%, pl 62%, his 70%. To nieźle jak na 3 +1 lata bimbania w gimbazie :D

@

Olej to, będzie dobrze! :D

@Great Whte

egzakli

Opublikowano

Ja też pisze i powrotem Ci, że czuję holocaust oraz Zemstę Aleksandra Fredry. Z matematyki to standard czyli wzory, pewne zasady i logika. Z biologii czuję recykling że względu na ustawę sieciową.

....

Opublikowano

To jest nowy egzamin, jest budowany tak aby sprawdzić logiczne myślenie.

najlepiej robić tak:, jeżeli mamy odpowiedz a,b,c,d

odrzucić najpierw odpowiedzi które są złe lub podejrzewamy, wtedy masz szanse, załóżmy orzeźwiłeś a i b zostało c i d i jak nie wiesz robisz lotka.

i nie zastanawiać się pół godziny nad jednym pytaniem.

..x..

Opublikowano

A, jedno zadanie co się powtarza co rok:

Będziesz miał na teście z humana określić jaki to wiek - i jeżeli masz 330 przed naszą erą to jest to druga połowa III w p.n.e a nie pierwsza :).

Tak prawilnie napominam, bo masa ludzi w tamtym roku zrobiła to źle. Z historii większość to czytanie map i obrazków, jeżeli jesteś kumaty i potrafisz rozróżnić pismo klinowe od hieroglifów to dasz rade napisać to na 70 %, :). Geografia - wiele zadań to obliczanie skali, zadania ze stopniami i minutami, fazami słońca itp.

Opublikowano

Najważniejsze to wzory na matme oraz lektury.

Bez znajomości wzorów oraz lektury z której będzie trzeba napisać rozprawkę nic nie zrobisz.

Opublikowano

Dzięki za powodzenia xD

Nie ma to jak katar i kaszel w dzień egzaminu, ale iść muszę :/

Opublikowano

Ja napisałem o Bilbo Vagginsie :D

Łatwe było.

Gdzie można sprawdzić wynik?

też o nim pisałem XDD

Zrąbany byl z polskiego, z historii łatwiejszy.

Opublikowano

Z polskiego był naprawdę lipny.. Otwarte akurat łatwe ale w zamkniętych wiele podchwytliwych i do tego gdzie nie gdzie głupi system odpowiedzi :s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...