Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzysio78

Gra na serwerze  

172 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Ethana.Eu ?

• Tak
      143
    • Nie
      29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wiadomo ze Anetka to grafik 1 klasa :P

co do serwera to stary dobry projekt wzorujący się na DMD2 ( osobiście nie mam nic przeciwko )

co do broni 75 niech zostaną tak jak jest czyli metki 85 lvl + ( zrozumcie że nie każdy może chodzić na DT z powodu braku czasu czy tez słabego kompa ) dajmy każdemu równe szanse na zdobycie broni

bony 1/5 są dobre :) bo co to za gra jak po 3h gry każdy wybonuje sobie x4 15% abs PZ/Luda

oczywiście zagram dlatego ze serwer przypomina mi serwery z roku 2010-2011 ( bez zbędnych itemów z innych gier itp i bonów po 10kpz 20 % abs czy tez 50% na luda )

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z chęcią bym zagrał, lecz system ulepszeń mnie troche odstrasza, ale każdy ma inne gusta. Powodzenia przy serwerze.

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Z chęcią bym zagrał, lecz system ulepszeń mnie troche odstrasza, ale każdy ma inne gusta. Powodzenia przy serwerze.

Proszę Cię, czytaj wcześniejsze wypowiedzi. System ulepszeń będzie zmieniany. Już dzisiaj poznamy nowy. Jeżeli chcesz się przekonać, zapraszam !

Opublikowano

Itemy są w trakcie przebudowy, kiedy zostanie ukończony nowy system ulepszeń, pojawią się screeny z gry (item ubrany na postać).

805491408806070489277.png

Opublikowano

Pytanie ważne:

Czy kd i 5 bon zostaną wkońcu dodane do handlarzy?

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Pytanie ważne:

*5 bon zostanie dodany do Aline

*U handlarza będą kd +4 a na +5 trzeba będzie już ulepszać.

Team Ethana.eu

u6pv.jpg

Opublikowano

Pytanie ważne:

Już kd +4 dodane są, 5 bon również, kamyki duchowe z 30% na wejście zostały zwiększone do 100%.

Wieczorem prezentacja będzie zaktualizowana.

Team Ethana.eu

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Te abs ... Nie lepiej żeby były 10-15 lub 10-12-15?

System ulepszeń mógłby być lepszy no ale też może być ;P

Pety to skąd będzie można zdobyć ??

Jeszcze raz : ABS 10-15 LUB 10-12-15

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Te abs ... Nie lepiej żeby były 10-15 lub 10-12-15?

System ulepszeń mógłby być lepszy no ale też może być ;P

Pety to skąd będzie można zdobyć ??

Jeszcze raz : ABS 10-15 LUB 10-12-15

Abs'y są dobre to jest serwer Medium a nie Easy , trzeba się trochę pomęczyć.

System ulepszeń jest zmieniony , dziś wieczór będzie aktualizacja zapowiedzi.

Pety można zdobyć w grze jak i będą dostępne w Item Shopie.

Team Ethana.eu

u6pv.jpg

Opublikowano

moglibyście zrobić aby łuczniki i mistyki w av2 podchodziły poda konia

coś takiego jak na elite pandora diamond dragon

o wiele lepiej się expi :P

albo dac inne moby do av2 :P

np trolle / zombie

Opublikowano

dobry pomysł z tymi broniami na 75 lvl .. przecież to nie jest żadna broń epicka .. dobrze że dropi z metków +85 . Tak powinno zostąc .. na kazdym serwerze only rip only rip .. co w tym takiego fajnego jak się lata na 120lvl z fms? bronie na 75lvl niech zostaną .

Opublikowano

Nowi handlarze w trakcie obróbek, podobnie z systemem ulepszeń ;)

Niedługo zostaną wprowadzone.

No to czekamy, czekamy z niecierpliwością ;)

x3 UP HancoK_Metin2

Z tymi łucznikami w av2 to bardzo dobry pomysł po co obiegać całego spota aby dedńąc kleryki i łuczniki tylko omdlewają a tak pelerynka pyk pyk ... i spota nie ma :).

Opublikowano

Nowi handlarze w trakcie obróbek, podobnie z systemem ulepszeń ;)

Niedługo zostaną wprowadzone.

Jeżeli zmienicie system ulepszeń , handlarzy to ja podziękuje. Właśnie to było największym plusem tego serwera, dlatego miałem chęć tutaj zagrać. Więc proponuje się dobrze zastanowić , nie radzę wam tego zmienić ...

xD 

Opublikowano

Jeżeli zmienicie system ulepszeń , handlarzy to ja podziękuje. Właśnie to było największym plusem tego serwera, dlatego miałem chęć tutaj zagrać. Więc proponuje się dobrze zastanowić , nie radzę wam tego zmienić ...

Bedzie lepszy system ulepszen ladniejsze bronie na pewno paintowych przeciez nie wybrali:)

Opublikowano

ja właśnie wole przeciwnie do ciebie :)

Te stare,podstawowe bronie mi sie znudziły , to samo Hwangi .

Moim zdaniem ładnie wyglądają złote,srebrne,krwawe stalki (nie chodzi mi tu o całą zbroje tylko elementy.)

są chyba one nawet na forum i bardzo ładnie się prezentują

na serwer czekam z niecierpliwością !

1370068748-U661747.png

Opublikowano

Chodzi np o 5bon u handlarki i takie tam. Nic szczególnego. System ulepszeń na 100% zostanie ulepszony i bedzie jeszcze lepiej wyglądał.

Opublikowano

Chodzi np o 5bon u handlarki i takie tam. Nic szczególnego. System ulepszeń na 100% zostanie ulepszony i bedzie jeszcze lepiej wyglądał.

System ulepszeń będzie zmieniony tylko w tym że będzie nowy wygląd broni/zbroi , ani nie starte ani nie tzw. ''paintowe''

Team Ethana.eu

u6pv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...