Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzysio78

Gra na serwerze  

172 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Ethana.Eu ?

• Tak
      143
    • Nie
      29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak, prezentacja bardzo ładna, opisana.

Mam propozycje: Kd +4 dodać do handlarzy.

5Bon ze sklepu.

Chyba tyle, system też przeciętny ale niech już będzie...

Proszę, zareklamujcie go dobrze! Na znanych stronach, na youtube, aby było z kim grać.

Na pewno wbiję ;) Powodzenia...

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak, prezentacja bardzo ładna, opisana.

Mam propozycje: Kd +4 dodać do handlarzy.

5Bon ze sklepu.

Chyba tyle, system też przeciętny ale niech już będzie...

Proszę, zareklamujcie go dobrze! Na znanych stronach, na youtube, aby było z kim grać.

Na pewno wbiję ;) Powodzenia...

Na forum znajdują się propozycje co do kd+4 ( które najprawdopodobniej będą dodanie do handlarzy. )

Cały czas reklamuję go , jeśli jest jakiś grafik który chciał by wykonać sygnatury serwera proszę zgłosić się do mnie na PW.

u6pv.jpg

Opublikowano

Serwerek zapowiada się intrygująco ,napewno zawitam ,jeśli mi się spodoba a podoba mi się jak na razie to zostanę do końca:-)

Pozdrawiam Wszystkich Maniaków.

Do zobaczenia na stracie! :->

Opublikowano

Świetna zapowiedź , serwer jeszcze lepszy , widać że cały czas jest jakiś admin online w tym temacie.

Zagram na 100% , wbiję z całą ekipą.

Mam dwa pytania :

1. Czy będziecie mieli forum IPB

2. Jaki poziom można wbić podczas całego dnia expienia ?

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

Świetna zapowiedź , serwer jeszcze lepszy , widać że cały czas jest jakiś admin online w tym temacie.

Zagram na 100% , wbiję z całą ekipą.

Mam dwa pytania :

1. Czy będziecie mieli forum IPB

2. Jaki poziom można wbić podczas całego dnia expienia ?

1. Tak najprawdopodobniej będzie forum IPB , ale to musi potwierdzić dopiero Head Admin.

2. Jeśli potrafisz expić i znasz się na grze co i jak to powinieneś wbić ok. 99/102lv i nazbierać dosyć

ładną sumkę yang.

u6pv.jpg

Opublikowano

Bardzo ciekawy. Nie grałem w metina od stycznia, i ostatnio miewam przejawy chęci powrotu do niego. Może tutaj zagram. ; )

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Do startu tydzień. Przydałoby się, aby admini weszli na forum i zobaczyli propozycję graczy co do zmian. Oczywiście wtedy aktualizacja zapowiedzi by się przydała.

Opublikowano

Do startu tydzień. Przydałoby się, aby admini weszli na forum i zobaczyli propozycję graczy co do zmian. Oczywiście wtedy aktualizacja zapowiedzi by się przydała.

Admini notują dotychczasowe propozycje graczy, wiem, bo rozmawiałem.

Aczkolwiek mały komentarz z ich strony by nie zaszkodził :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

UP

Co prawda to prawda :P.

Serwer spoko czekam z niecierpliwością na start :).

Jak by co pisać propozycje/zmiany na forum :) zapraszam.

Opublikowano

Jeżeli [GM] Rolnik, jest z serwera Sealian, to nie zagram. Dlaczego? Grałam na Sealian, ten gm rozdawał tam itemy. Osobiście sama dostałam, od niego 400 zmianek. Tworzył sobie prywatne postacie, jeżeli ktoś się mu sprzeciwiał, to logował się na postać GM.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Jeżeli [GM] Rolnik, jest z serwera Sealian, to nie zagram. Dlaczego? Grałam na Sealian, ten gm rozdawał tam itemy. Osobiście sama dostałam, od niego 400 zmianek. Tworzył sobie prywatne postacie, jeżeli ktoś się mu sprzeciwiał, to logował się na postać GM.

Czy masz jakieś dowody na to ? , lub czy może znasz osoby które mogły by to potwierdzić ?

Dla dobra serwera , lepiej sprawdzić tą sytuację by potem nie stało się tak ,że serwer upadnie przez GM'a rozdającego przedmioty.

u6pv.jpg

Opublikowano

Czy masz jakieś dowody na to ? , lub czy może znasz osoby które mogły by to potwierdzić ?

Dla dobra serwera , lepiej sprawdzić tą sytuację by potem nie stało się tak ,że serwer upadnie przez GM'a rozdającego przedmioty.

dobrze gada polac mu tam ;d

Opublikowano

To jest moj znajomy ktorego dobrze znam, on na dedykach nigdy nie mial gm'a. Posiadal jedynie swoj serwer hamachi przy ktorym spedzil duzo czasu nabierajac doswiadczenie. Do teamu bierzemy tylko ludzi zaufanych. Czy to logiczne, ze robilem serwer bardzo dlugo czasu, wiekszosc wolnego czasu byla przeznaczona po to by serwer byl jak najbardziej dopracowany aby gralo sie dobrze. I wzialbym do teamu osobe ktora by mi to wszystko zniszczla ? Do teamu rekrutuje jedynie ludzi zaufanych ;) Mam nadzieje, ze moj post rozwial wszelkie watpliwosci.

sygna1.gif

Opublikowano

Osobiście nie mam żadnych dowodów, ale poszukałam na mpcforum. Nie czytałam całej prezentacji, byłego serwera, ale znalazłam coś, co mogło by Was zainteresować.

http://scr.hu/10ad/tledn

Nie znam tej osoby, która napisała ten post, ale całkowicie przyznaje jej rację.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Osobiście nie mam żadnych dowodów, ale poszukałam na mpcforum. Nie czytałam całej prezentacji, byłego serwera, ale znalazłam coś, co mogło by Was zainteresować.

http://scr.hu/10ad/tledn

Nie znam tej osoby, która napisała ten post, ale całkowicie przyznaje jej rację.

A może po prostu jest też inny gm o nicku [GM]Rolnik? ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...