Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzysio78

Gra na serwerze  

172 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Ethana.Eu ?

• Tak
      143
    • Nie
      29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze dodac 2 ss'y weryfikacyjne czas 1h

Nie żeby coś , bo nie jestem z Teamu ale niewiem czy jesteś ślepy czy co bo są 2 ssy weryfikacji ^^ Nie umiesz skopiowac i wkleić ?

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiada się bardzo fajnie, bardzo podobne ulepszacze, system ulepszeń i handlarze jak na diamondzie, ale to dobrze, diamond to świetny serwer, ale teraz tam wieje nudą.

Z niecierpliwością czekam na serwer, dopracujcie wszystko żeby nie było faili oraz zróbcie dużą reklamę i będzie cud ^^.

Opublikowano

Tak jest to taki lepszy ulepszony diamond :D.

Ale exp drop itp ... podobno jest dopracowane i lepsze niż na diamondzie :).

Zapraszam na serwer oraz na forum :).

Pozdrawiam.

Opublikowano

Fajnie wygląda prezentacja z tymi nowymi grafikami :).

Zapraszam wszystkich graczy serwera Ethana.eu na forum serwera.

Możecie tam pisać swoje propozycje co do serwera.

Jeśli chodzi o TS'a to możliwe jest że będzie już przed startem , ale nie na 100%

u6pv.jpg

Opublikowano

A kiedy będą dodane informacje i zmiany dotyczące serwa ?

Podobno miało to być w nowej prezentacji.

Bo raczej nie ma tych nowości dodanych ^^.

Opublikowano

Bardzo cieszę się, że prezentacja podoba się ze strony graficznej, to nas motywuje do dalszej pracy :)

Chciałbym jednak powiedzieć, że będzie w niej zawarte jeszcze wiele wiele opisów, aczkolwiek to już Pan HA zrobi.

Prawdopodobnie dzisiaj, maksymalnie jutro ukażą się nowe screeny systemu ulepszeń (item ubrany w grze), oraz wierzchowce (lepsze ujęcia).

Zapraszam do śledzenia tematu, oraz udzielania się na forum :)

Pozdrawiam!

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Serwer bardzo ciekawy i dopracowany. Z niecierpliwością czekam na start, ponieważ dawno nie widziałam tak dobrego projektu :)

Mam jeszcze jedno pytanie co do teamu.

Czy [GM]Rolnik to były GM z Se**iana?

Przepraszam, jeśli pomyliłam te osoby, po prostu na tamtym serwerze gracz o takim samym nicku nie cieszył się dobrą opinią :)

sygna1.gif

Opublikowano

Serwer bardzo ciekawy i dopracowany. Z niecierpliwością czekam na start, ponieważ dawno nie widziałam tak dobrego projektu :)

Mam jeszcze jedno pytanie co do teamu.

Czy [GM]Rolnik to były GM z Se**iana?

Przepraszam, jeśli pomyliłam te osoby, po prostu na tamtym serwerze gracz o takim samym nicku nie cieszył się dobrą opinią :)

Admin już odpowiadał na to pytanie na stronie nr.4...

To jest moj znajomy ktorego dobrze znam, on na dedykach nigdy nie mial gm'a. Posiadal jedynie swoj serwer hamachi przy ktorym spedzil duzo czasu nabierajac doswiadczenie. Do teamu bierzemy tylko ludzi zaufanych. Czy to logiczne, ze robilem serwer bardzo dlugo czasu, wiekszosc wolnego czasu byla przeznaczona po to by serwer byl jak najbardziej dopracowany aby gralo sie dobrze. I wzialbym do teamu osobe ktora by mi to wszystko zniszczla ? Do teamu rekrutuje jedynie ludzi zaufanych ;) Mam nadzieje, ze moj post rozwial wszelkie watpliwosci.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Admin już odpowiadał na to pytanie na stronie nr.4...

Nie czytałam poprzednich komentarzy, dziękuję za odpowiedz.

sygna1.gif

Opublikowano

Serwer bardzo mi się podoba , ale niestety coś czuję że będzie grało mało osób, co doprowadzi do upadku. No ale zobaczymy , trzymam kciuki i powodzenia ;)

xD 

Opublikowano

To czekamy na nową zapowiedź.

Obym zobaczył u handlarki różnościami, albo księżniczki Aline parę nowych itemów, które zostaną tam wsadzone:D

Opublikowano

Tabela bonusów jest śmieszna.

Niby ma to być serwer medium , a po co te wartości (6,8,10 % ) ?

Rosy powinno się dropić,a nie mieć wszystko podane jak na tacy , 5 bon powinien się znajdować w sklepie

Drop kamieni duchowy tylko i wyłącznie z bossów, a nie metinów ...

System ulepszeń beznadziejny bronie na 75 lvl powinny zostać , a nie ulepszanie jakieś na księżycowy miecz , zzs czy też świetliki

Sztyleciki również lipne,stare,przestarzałe ( zero nowości)

Bronie dla sury BM tutaj totalna porażka na całego ( niebiański miecz dla BM'a ?!)

Jedynie co mnie się tutaj podoba to prezentacja ze strony graf .

Mam nadzieję,że ogarniecie ten system ulepszeń i parę innych drobnych detali

Pozdrawiam Immoral .

805491408806070489277.png

Opublikowano

Rosy powinno się dropić,a nie mieć wszystko podane jak na tacy , 5 bon powinien się znajdować w sklepie

System ulepszeń beznadziejny bronie na 75 lvl powinny zostać , a nie ulepszanie jakieś na księżycowy miecz , zzs czy też świetliki

Bronie dla sury BM tutaj totalna porażka na całego ( niebiański miecz dla BM'a ?!)

Pozdrawiam Immoral .

SS systemu ulepszenia mają byc nowe jak admin zrobi ss :) I tak że ma być pare nowosci pewnie dzis jeszcze bedzie;)

Opublikowano

Pozdrawiam Immoral .

Tak, niech dadzą jeszcze 55 książek do G, zwoje egzo i rady w ISie, maksymalne wartości bonusów, 10% szansy na drop książki z metina.

Wydaje mi się czy to ma być serwer medium/easy a nie hard/medium?

Jedynie z czym mogę się zgodzić to z bonusami, nie maksymalne, ale też nie takie małe.

Reszta Twoich propozycji bardziej pasowała by do serwerów hard niż do takich.

Opublikowano

Mam dla Was nie za wesołą wiadomość, ale mam nadzieję, że zrozumiecie ;)

Wczoraj pisałem, że dzisiaj powinna pokazać się uzupełniona prezentacja, z kilkoma nowymi screenami.

Niestety tak nie będzie. Otwarcie mówię, że jutro ona się pojawi.

Dlaczego dopiero jutro? Ponieważ Av3ngeR zabezpieczał całą noc do 5 nad ranem maszynę, nowo zakupioną.

Jest już gotowa i stabilna. Do południa odsypiał, a potem nie znalazł czasu na porobienie screenów, zaś na wieczór dostał zaproszenie na 18 :)

Ironia losu? Nie wiadomo...

Mam nadzieję że zrozumiecie. Kilka rzeczy w prezentacji chyba nikogo nie zbawi :P

Poczekajcie... :)

Chcielibyśmy jeszcze raz Was przeprosić. Pozdrawiam.

Team Ethana.eu...

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...