Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzysio78

Gra na serwerze  

172 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Ethana.Eu ?

• Tak
      143
    • Nie
      29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer bardzo dopracowany, prezentacja jest obszerna.

Założyciela serwera znam i wiem, że będzie to bardzo dobry serwer.

Trzeba reklamę puścić tu i tam i będzie dużo ludzi.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o wejście na forum serwera i zarejestrowanie się.

Pod tym linkiemx

Znajduję się ankieta odnośnie kdeków, kamyków i 5 bonu na serwerze.

Proszę o glosowanie, a może admini będą tak mili i zmienią zdanie na ten temat! :D

Opublikowano

Serwer wygląda zajebiś*ie zagram z uwagi na sentyment do Diamo**.

Dostrzegłem parę minusów, które mi się nie podobają mianowicie:

1. Npc, który daje skille na G, nie dałoby sie dodać instrukcji do instruktorów, bo niektórzy skille na M+ zostawiają i zrobić 10 instrukcji do G.

2. Fryzury u npc, nie lepiej dodać je do IS? Wiem serwer musi zarabiać, ale lepiej to niż jakieś zbroje/ulepszacze/trutki w IS. Dla mnie zarobić pare kk na fryzurę to nie problem, a dla niektórych może to być przykład zarobku.

3. Drop broni na 75 lvl. Najlepsze rozwiązanie to chyba tylko riper, dlaczego? Ponieważ ta broń jest unikalna i żeby ją mieć to trzeba by było się namęczyć troszkę.

Pozdrawiam i jestem ciekaw czy dostanę warna.;)

Opublikowano

Mam 1 pytanko co do serwa :).

Myślę że exp nie będzie taki jak na diamond ?

Bo tam to już ciężko się expiło od 140 :( a na 158lv to 0,20% za spota (bez bonusu expa i bez PD).

Opublikowano

Mam 1 pytanko co do serwa :).

Myślę że exp nie będzie taki jak na diamond ?

Bo tam to już ciężko się expiło od 140 :( a na 158lv to 0,20% za spota (bez bonusu expa i bez PD).

Exp jest dopracowany tak aby nie było ani trudno ani łatwo , jest wprost idealny.

W ciągu jednego dnia , osoba która zna się dobrze na grze wbije ok. 100/102 poziom.

Zapraszam wszystkich na forum serwera !

u6pv.jpg

Opublikowano

Serwer wygląda zajebiś*ie zagram z uwagi na sentyment do Diamo**.

Dostrzegłem parę minusów, które mi się nie podobają mianowicie:

1. Npc, który daje skille na G, nie dałoby sie dodać instrukcji do instruktorów, bo niektórzy skille na M+ zostawiają i zrobić 10 instrukcji do G.

2. Fryzury u npc, nie lepiej dodać je do IS? Wiem serwer musi zarabiać, ale lepiej to niż jakieś zbroje/ulepszacze/trutki w IS. Dla mnie zarobić pare kk na fryzurę to nie problem, a dla niektórych może to być przykład zarobku.

3. Drop broni na 75 lvl. Najlepsze rozwiązanie to chyba tylko riper, dlaczego? Ponieważ ta broń jest unikalna i żeby ją mieć to trzeba by było się namęczyć troszkę.

Pozdrawiam i jestem ciekaw czy dostanę warna. ;)

Co do fryzur to nowe fryzury takie jak irokez, afro itd do IS'u. Reszta standardowych do handlarza.

Bronie 75 ripper oraz smok w WW(w. wygnańców) i niebieska śmierć, o ile jest na serwerze.

Z resztą się zgodzę.

Pytanie do adminów, czy dałoby się zamienić bronie po broniach 75 na te nowe z PL'a, bo są o wiele ładniejsze, niż tasak czy świetliki?

Opublikowano

Co do fryzur to nowe fryzury takie jak irokez, afro itd do IS'u. Reszta standardowych do handlarza.

Bronie 75 ripper oraz smok w WW(w. wygnańców) i niebieska śmierć, o ile jest na serwerze.

Z resztą się zgodzę.

Pytanie do adminów, czy dałoby się zamienić bronie po broniach 75 na te nowe z PL'a, bo są o wiele ładniejsze, niż tasak czy świetliki?

Zapraszam na forum , tam możesz składać wszelkie propozycje.

u6pv.jpg

Opublikowano

Niebieska Śmierć jest na serwerze, jest ona na 11 piętrze Wieży Demonów. W broni na 100 poziom zmienimy wygląd na te z PL'a. Kd prawdopodobnie też dodamy do sklepów. Co do broni na 75 jeszcze się zastanowię. Dziękuję bardzo za wasze pomysły.

sygna1.gif

Opublikowano

Niebieska Śmierć jest na serwerze, jest ona na 11 piętrze Wieży Demonów. W broni na 100 poziom zmienimy wygląd na te z PL'a. Kd prawdopodobnie też dodamy do sklepów. Co do broni na 75 jeszcze się zastanowię. Dziękuję bardzo za wasze pomysły.

W sumie bronie 75 usunąłbym tylko z metinów. Resztę zostawiłbym tak jak jest z czym drop w av2 bardzooo mały.

Dzięki za odzew, bo inni admini olewają userów i wgl ich nie obchodzi zdanie innych.

Możecie także złączyć rady, zwoje egzo i fasolki w jeden stack do 200, bo rozdzielanie ich u handlarza jest zbędne. I zmieniłbym ostatnią 2rękę na woja, bo z tego co wiem(widziałem ją na innych serwerach) jak plastikowa i ogólnie odstrasza.

Opublikowano

Na forum serwera pojawiło się kilka propozycji napisanych przez userów w sprawie KD , kamyków oraz broni na 75lv

i tym podobne , zapraszmy do głosowania , bo przecież to jest serwer dla nas , graczy.

u6pv.jpg

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na forum serwera ! Nowe propozycje co do serwera ! Otwarta rekrutacja na moderatora !

Piszcie i zakładajcie nowe tematy ! Zapraszajcie ludzi na serwer ! To będzie coś wyśmienitego !

u6pv.jpg

Opublikowano

Hmm wydaję się że zagram bo widzę że admini się stale udzielają i biorą pod uwagę opinie i sugestie graczy a to się chyba liczy najbardziej ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...