Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny Serwer 4Story Eterniagames

eciepecie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetny serwer. Polecam bo nie ma innego ^^. Jest naprawdę bomba. I jeszcze tyle hacków jest na niego ;p

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hacki znajdziesz w sekcji Cheaty, bugi, boty.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Wstawi ktoś Linka z 4Story Priv serw. z Torrent bo mi sie chrzani net i jak pobieram normalnie to mi się wiesza net a w torrent by mi się pobierało bez błędu.

prosze podawać linki na nr.gg 6098448:) z góry dziękuje i polecą +

Opublikowano

Taak..a czy czasem nie chcesz się zalogować na nieistniejące konto? Najpierw zarejestruj się na 4story.eterniagames.com

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Wstawi ktoś Linka z 4Story Priv serw. z Torrent bo mi sie chrzani net i jak pobieram normalnie to mi się wiesza net a w torrent by mi się pobierało bez błędu.

prosze podawać linki na nr.gg 6098448:) z góry dziękuje i polecą +

Opublikowano

hey właśnie ściągam 4story EG i mam pytanie jak na stronce zalogujesz się i klikasz dowlands to są 2 linki obydwa ściągnąć >?

4story.pl >> 4story rządzi ;)

Opublikowano

Nie, wybierz tylko jeden. Są po prostu dwa mirrory.

kwoh2cmd.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siema zrobiłem wszystko co trzeba

Sciągnijcie z tad ... o to link : http://www.megaupload.com/?d=89SAAF0X

Nie uruchamiaj .. tylko zainstaluj ... potem odrazu sciagnij to :

Patch : http://www.megaupload.com/?d=J8456461

Zainstaluj do foldery z gra tego patcha .. ( po instalacji na pulpicie powinna pojawic sie ikona 4StoryEG Launcher ) ...

Potem wlaczasz 4StoryEG Launcher i czekasz na Update ...

kiedy sie cale Update'uje , to tylko Ciesz sie Gra

i włacza mi sie czarne tło i wywala do pulpitu i dupa niedziałą

klikam Ctr+Alt+Delete i pisze ze 4StoryGE - Brak odpowiedzi. co mam zrobic prosze pomozcie .Firewalle mam wyłączone antyvirusa tez wiec co?

Brawo tylko zrobilem to co pisałeś i włączam gre a tam incorrect game version.. -.-' pierdolne zara na czoło pomoże ktoś ;)?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

eciepecie to może wrzuć klienta na speedyshare, bo nie mogę wejść na stronę z download, a na stronce serwa nie chce mnie zalogować, a pisze, że "trzeba się zalogować, aby zobaczyć tą zakładke", i chodzi mi tutaj o "download".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też mam problem ponieważ kiedy wchodze loguje sie robie postac zrobilem ich około 80 i ciagle to samo wchodze na postac jest napisa nadole ze sie ładuje po angielsku znika napis i nagle cofa mnie do wyboru postaci prosze o pomoca sciagnolem mirror 1 i 2 ani 1 ani 2 nie chce działas nie mam zadnego keylogerra przeskanowałem 4 razy komputer i nadall nic

Opublikowano

Też mam problem ponieważ kiedy wchodze loguje sie robie postac zrobilem ich około 80 i ciagle to samo wchodze na postac jest napisa nadole ze sie ładuje po angielsku znika napis i nagle cofa mnie do wyboru postaci prosze o pomoca sciagnolem mirror 1 i 2 ani 1 ani 2 nie chce działas nie mam zadnego keylogerra przeskanowałem 4 razy komputer i nadall nic

Serwer jest "nieczynny" i wszyscy tak mają...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie podano konkretnej daty.

moze to trwac nawet do kilku miesiecy

reklama w sygnie RMCF1902

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Full Client Mirror 1 - http://www.storeyourgames.com/download.php?f=JGMAGyBWjfaU7ZtBZ3XFeoVkPb71KMdH92NkbnbkgzI%2C&slid=23

Full Client Mirror 2- http://www.storeyourgames.com/download.php?f=BIdim9p-WkwUEjZN67LxYDO9m4gec49Ml-QPSsSBSjs%2C&slid=23

Tamte linki do donwloadu nie dzialaja wiec daje inne(nie daje skanow bo te linki sa z glownej strony wiec raczej wirusuow niema)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

powie mi ktoś dlaczego nie mogę się zarejestrować? :( There is an error with de DB, please try again later!

58565408739494753686.png

Kliknij raz dziennie, to nic nie kosztuje > Pajacyk MINUS PLEASE

Opublikowano

stronka reje nie działała ;) terazj uż jest ok ;d zaczynam clienta pobierać ;D a pytanko odemnie ;d działają hacki ? tzn nie skill hack tylko speed hack dmage hack ? ;D te 2 tylko mnie interesują ;d

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie bo poraz pierwszy gram we 4story, i niewiem gdzie expic. Mam 12lv. Jak dosc, na czym itp. Prosilbym o screecy albo wyjasnienie szczegolowe jak dojsc :P

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka.Szukam plików serwerowych żeby postawić serwa 4Story.Jeśli znacie link żeby ściągnąć te pliki lub filmik na yt jak go postawić to prosił bym żebyście mi wysłali te linki na mój adres e-mail.A oto mój adres e-mal : [email protected] . Proszę wyślijcie mi te linki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...