Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny Serwer 4Story Eterniagames

eciepecie

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy serwer teraz działa? Bo jak wybieram postać i chcę wejść do gry, wywala mnie do okna logowania i jest napisane, że są jakieś problemy.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak jak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

18706.pngmpcubdeflection.png

34477.jpguntitled112gy3.png

Opublikowano

no no no. Jak patrzałem na staty servera to exp i wszystko git więc se pogram tyle że jmam 2 pytania. 1. Server jeszcze działa? 2. Gra jest po angielsku czy po polsku?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam mam takie pytanie ściągnąłem 4story prywatny serwer i gdy włączam 4story nie pobiera mi sie pacz tylko po kilku minutach czekania wyskakuje mi taki komunikat (You have failed to connect to the server) co mam zrobić ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

dlaczego nie mogę pobrać clienta? Przy 165 mb coś się dzieje, przestaje pobierać i uszkadza plik :( Mają jakieś problemy?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak jak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

18706.pngmpcubdeflection.png

34477.jpguntitled112gy3.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam taki problem gdy opdale grę i próbuję się zalogować gra w ogóle nie reaguje tylko caly czas mnie loguje a przyciski log, rejest, exit nie działają proszę o pomoc

Opublikowano

1.Serwer do dupy bo nie polski.

2.Bardzo ciezko sie zarejstrowac dla wiekszosci osob.

3.Sa problemy z serwerem.

4.Ciezko sie pobiera clijenta.

5.jesli ktos ma jakies inne uwagi to piszcie :).

Moja ulubiona postać na 4story to Lucznik^^ xD

Opublikowano

Fajny serw ;) Tylko dużo cheatów :( .

Sam przez przypadek usunąłem TcD a teraz jak instaluję ę od nowa wyskakuje mi jakiś błąd :/ .

1.Serwer do dupy bo nie polski.

2.Bardzo ciezko sie zarejstrowac dla wiekszosci osob.

Ale grają Polskie Koxy ;>

Taa ciężko wpisać login , hasło , e-mail i kod :> .. Wbiłem 90 w 2 dni a teraz nie moge grać bo nie chcę się zainstalować :(

Opublikowano

i widzisz mi tez sie nie chce instalator wlaczyc ..........

Moja ulubiona postać na 4story to Lucznik^^ xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. czy ten server jeszcze działa?

kurwa nie potrafisz na stronie sprawdzic? pisze, ze online... czyli dziala -_-

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

kurwa nie potrafisz na stronie sprawdzic? pisze, ze online... czyli dziala -_-

uspokój się koleś. Pytam czy dziala,bo nie moge pobrac klienta -.-

Opublikowano

Siema długo nie grałem w 4story eg i nie wiem czy jak kiedyś da się klonować itemki i używać skillhacka i czy łatwo da się zrobić eq do +24

daje lajki za pomoc

PS. wilku grasz jeszcze?

i jaka klasa lepsza mag łucznik czy kapłan?

20998702874517236159.jpg

Sygna wykonana przez czarnaaa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest Bład w opisie Serwu Bo max lvl Postki To 90 Exp Rate To x80 gold x20 (Chyba) a Upgrade jest x2 z Eventami X3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda że to już nie ten serwer EG.Bo dzieci musiały w keter walić aoe na 5 godzin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...