Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny Serwer 4Story Eterniagames

eciepecie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem od tak se nie postawisz prywata, pierw potrzebujesz o ile się nie mylę zgodę od firmy i o ( jeśli też się nie myle) udostępnienie tych plików.

Tak to na nic nie licz

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety (albo raczej i lepiej), że tylko Gameforge i team 2 privków ( EG i vn) mają dostęp do plików.

Chyba nie chcecie, aby było to samo co z metinem ( tysiące serwerów hamachi).

Nic.

Opublikowano

Niestety (albo raczej i lepiej), że tylko Gameforge i team 2 privków ( EG i vn) mają dostęp do plików.

Chyba nie chcecie, aby było to samo co z metinem ( tysiące serwerów hamachi).

Dobrze powiedziane;/ Lepiej zeby nie sprzedawali tych plików nawet za full kasy bo to juz nie będzie gra.Miejmy nadzieje ze GF nie sprzeda nikomu wiencej tych plików bo to juz nie będzie 4story tylko podruba metina.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

siemka gracie jeszcze w to jak tak to prosze o pomoc ;) dopiero zaczynam grac w ta gre bo znudzila mi sie gra last chaos ;) wiec mam pytania czy bym mogl dojsc do jakies polskiej gildi ? :D czy jest spolszczenie do tej gry ;d ?..

Opublikowano

siemka gracie jeszcze w to jak tak to prosze o pomoc ;) dopiero zaczynam grac w ta gre bo znudzila mi sie gra last chaos ;) wiec mam pytania czy bym mogl dojsc do jakies polskiej gildi ? :D czy jest spolszczenie do tej gry ;d ?..

To jest serwer prywatny gry po angielsku jak chcesz mieć po Polsku to ściągnij 4story polskie z 4story.pl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja pobieram z oficjalnej strony servera to bedzie to samo czy cos innego

bo te linki co ty dales to niedzialaja mi ..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pobrałem i zainstalowałem 4S EG ale gdy nacisne connect to ładuje sie do 5% po czym wyskakuje raport błędów. Wie może ktoś jak to naprawić ?? Z góry dziękuje

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam wszystkich mam problem, mianowicie pobrałem 4story EG zainstalowałem ladnie sie zainstalowało ale jak wciskam skrót na pulpicie to wyskakuje okno z buforowaniem jest cale załadowane i nagle zamyka się okno i wyskakuje okienko "cheat program detected"

proszę pomocyyyy.

Opublikowano

Czy ta gra ma sens skoro opcja unbesingbar nie daje nikogo trafić, ani ulepszać nie mozna. Grałem w to przed patchem i gierka bardzo mi przypadła do gustu, ale patch wszystko zepsuł moim zdaniem.

Możecie napisać co robicie jak osiągniecie max lvl czyli 90. Bo chyba nic, oprócz odwiedzania czaso.

Opublikowano

Kto gra w 4story tu na eternia? Jestem derionem nick kajsks lvl 15 dodawać do fr i pisać :D

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...