Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

!MODY! CookieCraft [MODY] [40 slotów] [Dedyk] [24/7]

ZielonyJoint

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Okej!!!

Wszystko działa!

Specjalnie dla Was, aby nie przedłużać odpaliliśmy już serwer, zmodfikowaliśmy jeszcze raz paczkę modów usuneliśmy nie potrzebne mody aby nie crashowalo i nie lagowało serwera, zostały tylko najważniejsze!
Pobierzcie paczkę wbijajcie i macie zwykły survival z gildiami i komendami /home /sethome /spawn

My w trakcje waszej zabawy weźmiemy się do roboty i zbudujemy wielki zamek, z npc'ami zrobimy targi bank questy itd.
Miłej gry :)

Opublikowano

Link bedzie dzialal za 10 min juz sie wgrywa paczka na dropboxa sorki musialem od nowa wgrać, LWC nie ma :)

Link nie działa o.O

@edit

Mam WIELKĄ nadzieje że nie będzie LWC :)))

Opublikowano

Link bedzie dzialal za 10 min juz sie wgrywa paczka na dropboxa sorki musialem od nowa wgrać, LWC nie ma :)

Rozumiem :D

@edit

Link działa, wszyscy czekający na paczke pobierać :) szykuje się naprawde zajebisty serwer ;]

w grze pod nickiem: TerroR75

:>>

Opublikowano

Niestety z przyczyn nie przewidzianych musieliśmy zmienić na tylko premium, ponieważ authme oraz xauth czy crazylogin nie wspolpracuja z naszym silnikiem :/

Jest w tym wiele błędów więc nie będę wszystkich wypisywał, najważniejszy to taki że ludzie mogli wbijać na konto admina wlaczac gamemoda dawac itemy bez logowania, a wszystko to bylo zablokowane :(
Serwer będzie premium do odwołania czyli do czasu gdy znajdziemy rozwiązanie tego problemu

Opublikowano

Kasior to ci troche ubedzie graczy :D Mi sie narazie grac nie chce, wogole wolalem tamtego modpacka na 1.4.7 ;)

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Kasior to ci troche ubedzie graczy :D Mi sie narazie grac nie chce, wogole wolalem tamtego modpacka na 1.4.7 ;)

Tamten modpack nie wspolgral z pluginami :)

Opublikowano

No nie ma co ! :D Zagram na 101% ;# Juz pobieram paczuszke :*

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

No nie ma co ! :D Zagram na 101% ;# Juz pobieram paczuszke :*

Ale masz premium? :P

Nie wiem co wolicie serwer premium na modach czy serwer non premium bez modów, gildie itd

Opublikowano

No nie wiem bo duzo jest takich bez modow survival gildie itd a znowu ten z modami premium i malo graczy bedzie ci gralo.

I AM JUSTICE

Opublikowano

No moze by graczy przybylo :D

No ale niektorzy pewnie by sobie chcieli pograc a nie moga

Zaraz wbije na serwa.

I AM JUSTICE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...