Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

!MODY! CookieCraft [MODY] [40 slotów] [Dedyk] [24/7]

ZielonyJoint

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIESTETY...serwer niestety pada do czasu aż nie znajdę rozwiązania z non-premium

Ale zmieniamy serwer an zwykły 1.5.2 Gildie napierdzielanka itp :P
Myślę że to nie wypali bo jest już za dużo takich serwerów no ale trudno...może się uda :)

IP będzie takie samo: cookiecraft.redcraft.pl

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już wszystko działa sorki ludzie robiłem własną paczkę modyfikacji :)
Paczuszka wyszła spoko już jest link do pobrania podany w temacie na miejsce starego linku :)
Pozdrawiam i zapraszam :)

Jeżeli będziecie chcieli także paczkę serwera PISZCIE :)

Opublikowano

Proszę bardzo o liste modów, bo wtedy więcej osób przybędzie, np idzie sobie jasiu, i patrzy ooo ZjebCraft w wersji 4.0 wchodze !

A wchodzi sobie Andrzej i patrzy, eee nie chce mi sie tego pobierać, jak bedzie jakieś gówno. pfff wole poszukać innego niż czekać na marne.

I tak to jest kto się zgadza > lubie to

zu439g.jpg

Opublikowano

Dobra pobieram paczke modow :D I moze mi sie spodoba :) I przydaloby sie opis paczki modow jakie sa i co daja :)

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Opublikowano

Proszę bardzo o liste modów, bo wtedy więcej osób przybędzie, np idzie sobie jasiu, i patrzy ooo ZjebCraft w wersji 4.0 wchodze !

A wchodzi sobie Andrzej i patrzy, eee nie chce mi sie tego pobierać, jak bedzie jakieś gówno. pfff wole poszukać innego niż czekać na marne.

I tak to jest kto się zgadza > lubie to

No mądre słowa :)

Już dodaje i opisuje każdy z modów :)

Opublikowano

Troche lagi.. a tak wgl gdzie spawn itd? zadnych komend nie mozna uzywac? diaxy ze stone? exp ze stone? : > tab nie mozna nawet sparwdzic ile jest graczy..lol.. I mogles wgrac chociaz Optfine..

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Opublikowano

Tak tak tak dupa tam Tab, ale my czekamy na : SETHOME, SPAWN, I INNE PRZYDATNE KOMENDY

Ja sobie idę, do kolegi 2k kratek no ale nic, ide ide a tu nagle jakiś niewidzialny kilof to go udalo mi sie zabić, później patrze idzie jakiś 2 kilof i dedlem, a tak to bym mial sethome a tu dupa :D

Ale jak by co to chociaż zrób ten ubłagany SPAWN żeby all sie respili w 1 miejscu to chociaż ułatwi

Bo serwerek fajny ale czasem serwer ma lagi jak gralem we 2 z innym graczem

zu439g.jpg

Opublikowano

Dodaj skan.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Czemu jak wlaczam Minecrafta na tej paczce modow to mam czarny ekran ?

Grasz w LoL'a, lub pomogłem ? Klikaj !

49c599ae0598a7fcaff52ce521d164ea.jpg

10 20 30 40 50 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Nie polecam serwa :) Duzo lagow.. i nie ogar.. brak spawnu, sethome, home nic.. Nic nie opisane..

Opublikowano

Nie polecam serwa :) Duzo lagow.. i nie ogar.. brak spawnu, sethome, home nic.. Nic nie opisane..

Potwierdzam... Zero ogaru.. brak adminów, nie wiadomo co gdzie i jak, respisz się w ciemnej du**e ;D.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Tak tak, dobra ... Prosze was to serwer testowy...

Serwer tak naprawde fajny, tylko ze nie ma sethome, home i spawn, wiec dlatego gracze nie graja.

Kasior zrob to, to moze beda grali ludzie :).

Ludzie zaczynaja grac na poczatku a jak dedna to prawie zawsze wychodza z serwa...

Tak wogole kasior tu jest poziom hard? Jak tak to czy to troche nie przesada? Niedosc ze moby z divine albo te zombiaki sa silne to jeszcze hard?

Bez sethome to juz wogole :D.

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...