Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

!MODY! CookieCraft [MODY] [40 slotów] [Dedyk] [24/7]

ZielonyJoint

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

IC2 zniszczy klimat tej gry! To nie ma być serwer Industrial tylko serwer RPG zrozumcie -.-

To ma byc survival gdzie IC2 świetnie pasuje.Idiot :D

Opublikowano

Moim zdaniem IC2 wogole nie pasuje do tego modpacka.... Jak chcecie tego moda to sobie znajdzcie serwer z nim, duzo ich jest

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Przykro mi ale co najmniej do 1 maja serwer będzie wyłączony...serwer craftserve nie pozwala nam na wgranie własnego silnika serwa z modyfikacjami więc muszę poczekać do 1 maja aż przyjdzie mi na konto kaska i kupię oddzielną maszynę na której będę mógł wszystko...dla mało zaawansowanych graczy którzy chcą zwykły serwer polecam craft serve ale dla ludzi z ambicjami zamierzającymi zrobić coś w stylu naszego serwera (mody i pluginy na raz) należy wydać o pare groszy więcej na Sored.pl

Opublikowano

!UWAGA!
Zgłaszam się do was z wielką prośbą!
Serwer wystartuje nawet dziś z pluginami i modami ale jest problem...na koncie bankowym mam tylko 53 serwer kosztuje 65 a na fonie nie mam kasy :P Jeżeli byli byście chętni wspomóc i postawić serwer jak najszybciej na nogi to złóżcie się po nawet 50 groszy w te 1000 osób które są aktywne w owym temacie :)

Kto wspomoże serwer oczywiście zostanie wynagrodzony czyli dostanie VIP'a
Podaj swój nick przy dotacji :)

Czyli w skrócie, jak chcecie szybko serwa to wpłaćcie nawet złotówkę tu:
https://panel.sored.pl/portfel/2255/KasiorPL
A jeżeli nie damy rady uzbierać kaski no to trudno będziemy czekać do co najmniej 3 maja na "kieszonkowe"

Opublikowano

Ale jak ss jak dopiero wstawie serwa na maszyne to stworzy sie mapa :D
Zrobłem nową paczkę modyfikacji bardziej zaawansowaną i ciekawszą pod RPG :)
Zaraz wrzucę screeny z gry na danych modyfikacji :)

Opublikowano

To teraz czekamy może znajdzie się jakiś sponsor radził bym też napisać post w odpowiednim dziale z wiadomością że poszykujesz sponsora... ja bym wysłał sms i coś bym dał na serwa ,ale konto na fonie zablokowane :/

Opublikowano

DOBRA UWAGA UWAGA!!! JUŻ KUPILIŚMY SERWER!
UDAŁO SIĘ UZBIERAĆ KASE :D
SERWER BĘDZIE ODPALONY ZA MAX. 30 MINUT
PACZKA BĘDZIE WSTAWIONA TEŻ MNIEJ WIĘCEJ ZA TYLE :)
NO TO...MIŁEJ GRY!!!

Jest jeden minus...kupiłem serwer ale oni w weekendy nie pracują :/

Musimy zaczekać aż dadzą mi maszynę do jutra lub max pojótrza :/

Mają 72h na realizację zakupu

Opublikowano

Taki wstęp mniej więcej jak serwer będzie wyglądał, a więc :
Pojawiasz się przy królu który informuje Cię o wszystkim, wychodzisz na rynek a tam (z pluginu citizens) targi czyli sklepikarze, bank magowie teleportujący na dane miejsca, każdy ma na start wlasną skrzynie i 2 piece w magazynie oraz może wynająć pokój za należytą cenę. Bramy zamku zamykają się podczas nocy i otwierają z ranka, przed tym stoją strażnicy atakujący wszystkie potwory. Będzie plugin na to że na początku możesz używać tylko drewnianych rzeczy i wbijasz levele np. kopania i na 5 levelu już możesz kamiennymi kopać i np zbroje skórzaną nosić Wgram także plugin, że są skile klasy jak Mag, Łucznik, Wojownik itd a potem jak już ludzie sobie uzbierają wszystkie materiały jak 64 złota diaxów i żelaza to mogą założyć gildie (muszę spolszczyć factions ^^) No i potem się wszyscy napierdzielają ^^ magia konie armaty rabunki tajemne przejścia pułapki ^^ Ah...to będzie zajebiste, a i questy będę pisał że od npc można brać ^^

Opublikowano

Okej całe info już jest w temacie zmieniłem całość co i jak napisałem jakie mody paczkę wstawiłem skan jest a więc teraz tylko należy czekać aż mili panowie z Sored.pl aktywują serwer CookieCraft i narodzi się następny LEGENDARNY SERWER!!!

Opublikowano

Paczka będzie taka sama jak Zaka? :D

Robiona od samego jebanego początku prze ze mnie...więc niech mi jeszcze jedna osoba zarzuci podszywanie paczki pod ZaK'a -.-

Opublikowano

Jeżeli wgrasz na serwer Zeppelin mod lub trains to naprawde duużo i to dużo graczy ci przybędzie oj razem z moimi :D

Myśle że to mogąbyć extrabioms jak ktoś wygenerował świat idąć dalej no ale nie wiem

zu439g.jpg

Opublikowano

Okej...niestety teraz serwer będzie w trakcie testów, prób generalnych itp. więc włączamy Whiteliste...chcemy wszystko porządnie robić a potem was na zajebisty serwer wpuścić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...