Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

!MODY! CookieCraft [MODY] [40 slotów] [Dedyk] [24/7]

ZielonyJoint

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Troche lagi.. a tak wgl gdzie spawn itd? zadnych komend nie mozna uzywac? diaxy ze stone? exp ze stone? : > tab nie mozna nawet sparwdzic ile jest graczy..lol.. I mogles wgrac chociaz Optfine..

Lagi ponieważ mapa jest nowa i jeszcze nikt nie generował chunków więc jak łazicie po mapce to są lagi niedługo ich już nie będzie spokojnie :)

Pluginy się psują...nie wiem czemu permisje nie wyłapują nic...zapewne to dlatego że jest to BukkitForge i nie przyjmuje wszystkich pluginów, w długi weekend popróbuje zrobić coś z tym ale nie obiecuje że się uda :/ Jak na razie musi być czysty survival :)

Tak to miałem zamiar zrobić średniowieczne miasto sklepy domki działek pare jakieś arenki opowiadania o każdym modzie co i jak jak zacząć itd ale bez pluginów to ja nic nie moge :/

A optifine jest wgrany =.=

Czemu jak wlaczam Minecrafta na tej paczce modow to mam czarny ekran ?

Coś musisz źle robić...trzeba usunąć całe .minecraft i wrzucić pobrane

Opublikowano

Żadnych moich modów nie wziąłeś :(

Wziąłem najważniejszy ten z armatami, itp co do oblężeń zamków będzie, do większości coś nie działało ale popróbuję jeszcze

JUŻ PONOWNIE WSTAWIAM LINKA DOWNLOADU ZE SKANEM...MODERATOR CZY KTOŚ USUNĄŁ PONIEWAŻ NIE BYŁO SKANU :)

Tak tak, dobra ... Prosze was to serwer testowy...

Serwer tak naprawde fajny, tylko ze nie ma sethome, home i spawn, wiec dlatego gracze nie graja.

Kasior zrob to, to moze beda grali ludzie :).

Ludzie zaczynaja grac na poczatku a jak dedna to prawie zawsze wychodza z serwa...

Tak wogole kasior tu jest poziom hard? Jak tak to czy to troche nie przesada? Niedosc ze moby z divine albo te zombiaki sa silne to jeszcze hard?

Bez sethome to juz wogole :D.

Pluginy się pieprzą :(

Ledwo wróciłem do domu ale już lece testować co i jak nie działa SORKI ŻE MUSZĘ CHODZIĆ DO TECHNIKUM I MIEĆ LEKCJE DO 17 -.-

Potwierdzam... Zero ogaru..

Serwer dopiero startuje, nie mogłem nic więcej zrobić ponieważ czasem trzeba spać a i tak siedziałem do 2 nad ranem żeby paczkę wrzucić i ogarnąć ...no przepraszam mam nadzieje że serwer się rozwinie i uda mi się naprawić błędy z pluginami

Opublikowano

Dodaj skan.

Dodany!

Sorki zapomniałem w ogóle o nim :)

A i jeszcze jedno...nie mogę zbudować spawna bo po sekundzie będzie rozwalony nawet jak dam cuba i flag na rozwalanie creeperów itp ponieważ moby z innych modyfikacji mają wywalone na cuboidy i sobie bez problemu rozwalają wszystko zabezpieczone...więc się nie da :/ chyba ze ktos zna jakiś sposób

Opublikowano

Dodany!

Sorki zapomniałem w ogóle o nim :)

A i jeszcze jedno...nie mogę zbudować spawna bo po sekundzie będzie rozwalony nawet jak dam cuba i flag na rozwalanie creeperów itp ponieważ moby z innych modyfikacji mają wywalone na cuboidy i sobie bez problemu rozwalają wszystko zabezpieczone...więc się nie da :/ chyba ze ktos zna jakiś sposób

Zrób spawn w powietrzu.

Opublikowano

Archerowy mi tak samo, ale na razie nie gram bo gram na innym a na tamtym juz mam z 2 staki diaxow z battletower bossow.

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Okej ludzie...jest problem...jeżeli mi pomożecie to serwer dziś tak ruszy z kopyta że to szok...a mianowicie mam problem:
Na serwerze nie działa PermissionsEX, znaczy działają prefixy ale nie pozwolenia, Daje np. adminowi '*' a on nadal nic nie może robić żadnej komendy użyć...jak wpisuje np. /i 1 czyli żeby dalo mi kamien to nic...musze wlaczyc gamemoda zeby sobie dac ale najgorsze jest to że przez to nie moge zrobić pozwolenia np na /spawn /home itd :/
Nie moge wgrać frakcji bo nie dam permisji na tworzenie jej czy cuś :/
Błagam pomocy :)

Opublikowano

Kuuurde tak sobie chcialem pograc dzsiaj na serwerze i wogole dzisiaj wieczorem mial byc naprawiony a tu sie okazuje ze brat cos z kompem zrobil i sie nie wlacza... Kurde zamiast uzyc swojego to uzyl mojego... Pisze z laptopa ale jest tak slaby ze nie uciagnie mc, a na modach to juz wogole.

Ale jeszcze sprobuje

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Musze przyznać- serwer jest zajebisty , jeden z najlepszych na jakich gralem. Dodaj tylko /spawn i bedzie najlepszy na jakim gralem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...