Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro]GalaxySRO - FornaX // Cap-Skills 140//Special Server//

Nagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pay 2 win server.

czemu tak uwazasz ze serwer jesst pay2win? mylisz sie bo wszystko mozesz dostac za arena coinsy masz np 100 arena coinsow czyli na 1 ctf uzbierasz 20 i pojdziesz 5 razy na dzien to juz masz 100 coinsow a za 100 coinsow juz masz super premke warta 350 silkow:) tak wiec udowadniam CI ze sie mylisz

579571423327107377857.png

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No jestem ciekaw jak nowy gracz ma kogokolwiek zabić na ctf jak wszyscy latają w prem i devil, nie ma szans. Gdyby chciał im dorównać również musiałby zakupić takowe rzeczy. Bo co to jest tylko 10% absorb i increase dmg z prem i 35% z devila. Ogólnie server jest bardzo przyjemny, ale wydaje mi się, że kto coraz później zaczyna będzie miał coraz trudniej cokolwiek zdobyć :)

Opublikowano

@UP

Masz racje ... Dam ci przykład ja wale w nowych ludzi na ctf po 3x 40-45k non crt z DD... Ale zawsze można robić FGW lub trafić do słabszej grupy na CTF :)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Każdy sobie pomaga w gildii wystarczy o cos poprosić np. Netiv / man0g i ja Uniqe_Bow

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

Ostrzezenie:) Pozdro dla gildi

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

Jak panowie sadzicie obronimy HT ??

Apeluje do ludzi, którzy wbijają na ten serwer grają może max tyg i kończą grę! Nie zaczynajcie gry bo to nie ma sensu w 1 tyg nic nie osiągniecie ! Tylko zabieracie nam sloty lub miejsce dla aktywniejszych graczy ....

Opublikowano

Jak panowie sadzicie obronimy HT ??

Apeluje do ludzi, którzy wbijają na ten serwer grają może max tyg i kończą grę! Nie zaczynajcie gry bo to nie ma sensu w 1 tyg nic nie osiągniecie ! Tylko zabieracie nam sloty lub miejsce dla aktywniejszych graczy ....

Co do fortecy to jest proste oddajemy im na samym poczatku a w ostatnich minutach odbieramy:)

579571423327107377857.png

Opublikowano

Czekam na link aktywacyjny już około 1h po rejestracji, nie jestem w stanie przez to ściągnąć client'a gdyż najpierw trzeba się zalogować...

Na Gmail przyszedł po minucie..

Opublikowano

Serwer jest słaby, bardzo zbugowany, ludzie narzekają na niego. Zapraszam na normalne PegasusGalaxySro, bo Fornax to najwiekszy syf jaki powstał . :)

Opublikowano

@UP

Ale z ciebie jest pompa po co tu piszesz ? Po pisz z Ati jakie oni maja plany ! Bug ? nie grałeś więc nie wiesz !

Ludzi narzekają ? Narzekają bo serwer jest trudny i ludzie chcieli by mieć w 1 tyg full eq +20 a na tym serwie tak nie ma !

Opublikowano

@UP

Ale z ciebie jest pompa po co tu piszesz ? Po pisz z Ati jakie oni maja plany ! Bug ? nie grałeś więc nie wiesz !

Ludzi narzekają ? Narzekają bo serwer jest trudny i ludzi chcieli by mieć w 1 tyg full eq +20 a na tym serwie tak nie ma !

Nagi zgadzam się z toba w 100% nie grales nie oceniaj!

Opublikowano

No dobra client się ściąga znowu, ile mniej więcej może zająć wbicie max lvla od 107 chyba? na warrku dual axe.

kroko9115679.jpg

Opublikowano

@UP

Solo bardzo długo w pt to chwila :) Masz 138 moby w DH na nich można taxować słabszych graczy gm to ostatnio wprowadził...

Widzę GM robi patcha nice :)

Opublikowano

Aha no to spoko, do zobaczenia w grze za jakieś 2 godzinki. A co do patcha to może masz jakieś info bo forum galaxy coś nie trybi, no chyba że z elitepvp.

kroko9115679.jpg

Opublikowano

[Main Update]
- Warrior skill hell crazy explosion before 439% now 310%
- Heuksal skills less mp usage
- God brutal of ice Defense power fixed
- New soul spear skill
- New horse skin (lv120,140)
- 2 new arab unique [ khulod , karkadann ] spawn -> desert
- 2 new unique quests
- Uniques drop arena coins(15level diff)
- New avatars
- D14 Type1 and Type2 dmg changed [-20%]
- Fixed EU Earring craft
- Craft tablets price before 5 now 2 coins
- Craft tablets price before 1b now 500m (gold)
- Deleted inventory exp.
- Added FornaX Stone + FornaX Stone Event (arab map)
( kill the stones, drop Stone Xes , 1 Stone Xes = 150 arena coins)
- Arena coin stack before 200 now 5000
- Trade rate : 30x
- CTF arena coin reward deleted [we will fix it]
- FGW last unique drop type1 and type2 shield (10%)

[Web Update]
- New berserker Titles Available ! Website -> Log in -> Character Options !

i tak to wyglada :D

Opublikowano

@UP

Nie podoba mi się to osłabienie warriora ! Masakra... Osłabiają tylko 1 char gdzie dagger ma takie hity, że szok.

Thx za info :) testuje pvp

Opublikowano

Najbardziej zdenerwowało mnie to, że usuną moja najlepsza zabawę jakim jest CTF ! wrrrr

30x trade ? co to jest ? 300-400kk dla tradera ? Gdzie ja mam w Bagu 80B

heheh 50k pere hit non crt na DD nadal wysoki dmg ale ludzi nie maja seta 14dg som fb, więc lepiej....

Ciekawe ile wali Styker ? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...