Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro]GalaxySRO - FornaX // Cap-Skills 140//Special Server//

Nagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest guild WeAreAFK <-- ch.. nazwa ale jestem w niej xD i mamy unie z 2PL TheWinnerS i Play4Fun

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Musisz mieć Gmail... inaczej nie dostaniesz :)

No jednak masz rację, jakby inni mieli problem z brakiem wiadomości aktywacyjnej na email, to musicie mieć konto Gmail

Opublikowano

Po Gmail od razu dochodzą. Dołączę do was i się pobawię. Zobaczymy co z tego będzie. >w<

EDIT:

Jakiś TeamSpeak ?

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Nagi co do prezentacji nie wyśliłeś się ale mniejsza o to. Co do serwera jakas gildia już powstała prosze o nazwe i cyz mogłbym dołączyć nick Papierosiarz/Swaggy. właśnie pobieram clienta jak sie sciagnie to wbijam i mam jedno pytanie pisze na ss :

No boting afk o co tu chodzi ? Bot jest tutaj nielegalny?

SharpMind / Byczeq

Opublikowano

Kurde serw jest bomba, ale nie wiem czy mi sie tylko tak wydaje czy i moby sa mocniejsze? bo niby 11dg +11 ale 2 czempion moby 106lvl na klate i padlem nukerem w 3s...

kroko9115679.jpg

Opublikowano

Kurde serw jest bomba, ale nie wiem czy mi sie tylko tak wydaje czy i moby sa mocniejsze? bo niby 11dg +11 ale 2 czempion moby 106lvl na klate i padlem nukerem w 3s...

Tak sa mocniejsze zobaczysz moby na 125+ to :( ! xD Np. 140 mob wali 22k dmg crt hit w full set 13dg...

Opublikowano

Witam wystąpiła bardzo dziwna sytuacja ponieważ po ściągnięciu i odpaleniu klienta, nie mam żadnych tekstur tylko tło i stąd oto moje pytanie, czy potrzeba coś jeszcze oprócz instalki z ich strony?

Opublikowano

@UP

Nie potrzeba nic, może masz uszkodzonego klienta... ściągnij jeszcze raz :)

Opublikowano

Zajebiscie juz sie serw rozkrecil :) Jak ktos chodzi na CTF i ma arena coinsy i chce zarobic pisac w grze nick StrykeR kupie wszystkie :)

579571423327107377857.png

Opublikowano

za duzo bocenia jest na tym serwie, zrezygnowalem z gry.

Widze ze ty chciales wbic 140lvl w 2 godziny i narzekac ze nudno na serwie.Widocznie nie znasz dobrze silka i niewiesz co mozna robic :)

Opublikowano

@up

Chodzi mu o to, że nie ma co robić poza boceniem/ bo wszyscy bocą :)

@kroko125

Zapraszam Cię na serwer Venture, tam nikt nie boci i zawsze jest coś do roboty, bo na wszystko ludzie chodzą :)

Opublikowano

@up

Chodzi mu o to, że nie ma co robić poza boceniem/ bo wszyscy bocą :)

@kroko125

Zapraszam Cię na serwer Venture, tam nikt nie boci i zawsze jest coś do roboty, bo na wszystko ludzie chodzą :)

Wiem gram tam już 4 dzień, dzięki za propozycję.

kroko9115679.jpg

Opublikowano

Na kazdym serwie ktos boci jest takie cos w silku jak karawanka pvp itp to niewiem czemu piszesz ze za duzo trzeba bocic widocznie pasowal by Ci serw z ratami 1000 kilkanascie mobow i masz max lvl (recznie) a potem bys pisal ze po wbiciu max lvle jest nudno jezeli sadzisz ze jest nudno to sie mylisz. Kazda gra mmorpg polega na tym aby ulepszac swoje itemy i tutaj w silku takze to jest wymagane.Ja jakos jak gram zawsze na serwie to potrafie 3 miechy zbierac golda i kupic immo i wbic item na +14 tak jak to zrobilem na demonroad , dopiero za 87 immortalem mi wszedl staff na +14 tak wiec nie mow ze jest nudno.

Opublikowano

Serwer Venture pokazał jak zjebane są tego typu serwery Dodali takie systemy, że samo expienie w party jest przezajebiste. Skoro gra na serwie z ratami x25 i bez bota, to chyba przeczy temu co powiedziałeś? A i na tym serwie działa tylko sbot(płatny) za który jest ban szybciej niż naciśniesz start training :)
btw. tak na przyszłość, zamiast wydawać kasę na immortale, zbieraj te staffy i wbijaj bez immo- jak spali to masz inny ;) @down Chodziło mi o golda:p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...