Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro]GalaxySRO - FornaX // Cap-Skills 140//Special Server//

Nagi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

te staffy nie dropily :P a immo sie kupowalo ze stalla

dokladnie Norma

Ty wiesz ile czasu robilem bron:)

Serwer Venture pokazał jak zjebane są tego typu serwery Dodali takie systemy, że samo expienie w party jest przezajebiste. Skoro gra na serwie z ratami x25 i bez bota, to chyba przeczy temu co powiedziałeś? A i na tym serwie działa tylko sbot(płatny) za który jest ban szybciej niż naciśniesz start training :)

btw. tak na przyszłość, zamiast wydawać kasę na immortale, zbieraj te staffy i wbijaj bez immo- jak spali to masz inny ;) @down Chodziło mi o golda:p

Ale on sam powiedzial ze za dlugo bedzie sie bic max lvl to tym bardziej pokazuje to ze potrzebuje w kilkanascie minut wbic max lvl i mowic ze jestem kotem mam max lvl;]

579571423327107377857.png

Opublikowano

Mi osobiście serwer bardzo się podoba , wbicie 140 lv nie jest aż takie proste ;)

Zapraszam !

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Mi osobiście serwer bardzo się podoba , wbicie 140 lv nie jest aż takie proste ;)

Zapraszam !

Dobrze gada polać mu :D

Opublikowano

Zajebiscie juz sie serw rozkrecil :) Jak ktos chodzi na CTF i ma arena coinsy i chce zarobic pisac w grze nick StrykeR kupie wszystkie :)

Kto ci sellnie aren coins xD !

Dobre nie ma co robic na serwie Hehehe serwer dopiero wystartował ! Np. job rate nie ma dla inflacji serwera ! Kto bedzie brał takiego 120 lvl na trade ? Nikt ! Więc jak taki 120 lvl zarobi na 13-14 sox ? Dlatego narazie nie ma rate job ! Jak sie nudzicie macie CTF ! Zabawa jest swietna :) Jak nie CTF to uniq dla elementów :D

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Prema+10% ,devill +25% z mozliwoscia upgrade i jakies scrolle co daja alchemie 20% dodatkowo koszt 200 silkow,jeszcze adv D grade za silki a silki sie dostaje 1 na 2h jak to nie jest serv P2W to nie wiem gdzie tu logika.

Opublikowano

@UP

Za wszystko możesz kupić goldem? Ktoś Ci karze wydawać chajs? Wystarczy być online i pograć dłużej byś zdobył itemki... Jeżeli chcesz mieć wszystko z IM w 5 sec , polecam servery z Free silk

Opublikowano

@UP

Za wszystko możesz kupić goldem? Ktoś Ci karze wydawać chajs? Wystarczy być online i pograć dłużej byś zdobył itemki... Jeżeli chcesz mieć wszystko z IM w 5 sec , polecam servery z Free silk

Nie chodzi o to ,bo wiadomo ze silki się kupuje za golda ale na to

trzeba czasu i troche ponołlajfić,sęk w tym ze jak jest IM OP to

przyciąga to cipa sro playerów ,gracze co placą za to ze są już z góry

OP .

A ja mam teraz poświęcać swój czas tylko dlatego żeby

dorównać cipa sro donatorowi, którego przyciągneło tylko to, że będzie

miał szanse powalczyć z ogarniętym graczem bo zrobi donate ,będzie miał

alchemie +39% co jest śmieszne i wbije devila na +20.

Co ci po

tym że ogarniesz sobie za golda IM, jak stracisz na to kupe czasu ,a

gracze z którymi będziesz rywalizował to gracze w większości nieogary.

Jak ruwalizowac to z ogarnietymi a nie ze sro cipkami:)

Server jest P2W i takie jest moje zdanie na forum.

Pzd

Opublikowano

@Up

Na każdym serverze czy wcześniej czy później będą lepsi Ci którzy płacą, tak zawsze jest i będzie.

Nie rozumiem o co Ty tak płaczesz, grałeś chociaż? Gra dużo polaków na serverze i nikt nie narzeka, widziałem dużo gorsze servery a też server trzeba z czegoś utrzymać. Nikt nie biega z +20 brońmi, co na privatach jest teraz normą ;o Tablety 14D + Legendy trzeba kupić za Arena coiny co tylko dropi z CTF i Areny, więc trzeba się dużo namęczyć, same AWA expiąć solo nie leci zbyt szybko, najważniejsze rzeczy dostajesz z Literek m.in. to Grab Pet =] I w każdej grze Ci co kupywali silki czy to iSro czy to prywat mieli dużo łatwiej od tych szarych ludzików =]

Opublikowano

@Up

Na każdym serverze czy wcześniej czy później będą lepsi Ci którzy płacą, tak zawsze jest i będzie.

Nie rozumiem o co Ty tak płaczesz, grałeś chociaż? Gra dużo polaków na serverze i nikt nie narzeka, widziałem dużo gorsze servery a też server trzeba z czegoś utrzymać. Nikt nie biega z +20 brońmi, co na privatach jest teraz normą ;o Tablety 14D + Legendy trzeba kupić za Arena coiny co tylko dropi z CTF i Areny, więc trzeba się dużo namęczyć, same AWA expiąć solo nie leci zbyt szybko, najważniejsze rzeczy dostajesz z Literek m.in. to Grab Pet =] I w każdej grze Ci co kupywali silki czy to iSro czy to prywat mieli dużo łatwiej od tych szarych ludzików =]

Tak pogralem 1 dzień i stwierdziłem że nie polecam serva, to wszystko.

Jak jest server i w IM jest devil 15max 20% prema 5% to jest ok, ale jak masz OP IMczyli (prema+10%,devil 25% z mozliwościa upgare,adv elixir D,buff do alchemi 20%,speed drug 160% i cos by sie tam znalazło jescze) to server przyciąga niepożądaną przezemnie grupe graczy.

Opublikowano

Tak pogralem 1 dzień i stwierdziłem że nie polecam serva, to wszystko.

Jak jest server i w IM jest devil 15max 20% prema 5% to jest ok, ale jak masz OP IMczyli (prema+10%,devil 25% z mozliwościa upgare,adv elixir D,buff do alchemi 20%,speed drug 160% i cos by sie tam znalazło jescze) to server przyciąga niepożądaną przezemnie grupe graczy.

Co do Twoich wypowiedzi czytam czytam i czytam co piszesz i piszesz glupoty wprowadzaja ludzi w bład. Adv elixir D za silki nie no teraz poleciales po calosc od tego zacznijmy ze one dropia z mobow. Co do devila 15 20% od czego masz 1 silk / h ? kazdy moze sobie uzbierac i kupic, wypowiadasz sie ze mozna wbijac + do devila radza Ci w takim razie napisac do joymaxa czemu oni wogle to dodali na isro a nie tutaj piszesz takie rzeczy.To jest poprostu dodatek. Co do premki Kazdy serwer ma jakas premke i kazdy ja moze miec czemu Ty odrazu gadasz ze serwer pay2win. 160% speed co w tym takiego dziwnego? ze druga osoba bedzie szybciej popierdzialac? wystarcza kazdemu 100%. Twierdzac po tym co piszesz odpowiadal by Ci zwykly serwer bez item maila i jeszcze bez alchemi bo bys narzekal ze komus udalo sie wbic item na +15 a Tobie pali sie na +7. Gram zapewne wiecej lat od Ciebie w tego silka i wiem ze wszystko mozna kupic za golda w grze. Rozumiem ze wypowiadasz sie co do serwa ale nie wprowadzaj nowych graczy w bład .

Dziekuje i tyle na ten temat!

Opublikowano

Netiv ma racje! Polać mu!

Zresztą na każdym serverze są premki zwykłe i te 'plus' akurat ta 'plus' jest troche zmieniona ale daje tyle co ta 'plus' żadne nowości tylko tyle ze devil jest inny;o

Polecam server! Gra mnóstwo polaków i każdy sobie pomaga, pewnie niedługo bd podbijać HT FW ale trzeba uzbierać dobry team <3

Opublikowano

Ciekawe co robi gm xD Patcha ?? Było by fajnie :)

Dodam serwer P2W nie daje per silk za 1h i nie planuje vote silk ! Nie daje free pet z eventu itp jest dużo itemów z IM do zdobycia w grze...

@Netiv

To bylo dobre ! daj ci zrobie ! DC hehehehe

Opublikowano

Ciekawe co robi gm xD Patcha ?? Było by fajnie :)

Dodam serwer P2W nie daje per silk za 1h i nie planuje vote silk ! Nie daje free pet z eventu itp jest dużo itemów z IM do zdobycia w grze...

@Netiv

To bylo dobre ! daj ci zrobie ! DC hehehehe

No chcialem juz Ci 2h Legend zrobic a tutaj dc :D Narazie to ja jako pierwszy mialem legend bron na serwie :D

Opublikowano

156129_457680740956361_485399730_n.jpg

Kto widział to już ?? Ja złapałem z tego pompe xD Interesujące co robi Owner !

Jak sądzicie Gm robi ten Patch ?

[Game Update]
- New Legend Weapons
- Forgotten imprive
- Fix 120+ giant spawn
- Fix teleport links (better Placements)
- d13 adv fix
- new 130+ mobs (spawn place -> donwhang, donwhang cave
- new 130+ uniques !
- new grabpet(s)
- maybe new sro-r skills? (with regulation like: only with party etc.. )
- fix eu acc drop
- edit the bad words (u know.. : fuck, shit etc.. )
- trade rate increase
- new unique spawns (from lv1 to 140)

Opublikowano

Dzisiaj zostal spawniety poraz pierwszy Bone Roc na serwerze i oczywiscie zabilem:)

Turki tutaj na serwerze nie rzadza :)

PS: Kto Gral na DemonRoad to wiecie kto pisze Netiv :) Pogromca Unikatow :)

Gratulacje dla gildi TheWinnerS oraz mojego PT :)

sro2013050219561361.jpg

Opublikowano

@UP

Mogłem ci screenów nie dawać :D W ogolę jaki kozak event był ! Tyle ludu w jednym miejscu dawno nie widziałem.. Było z 100-200 graczy

Dziwi mnie to, że na MPC nie pisze się nic o tym serwie :) Polacy tu ownią :) Ostatnio JG teraz pewnie będzie HT ;D Kto chce z nami pograć zapraszamy guild mamy full.. ale dać unie możemy :)

Opublikowano

Powiem Ci ze bez scrimow dawalem rade . Walil po 100k ale regeneracja szybka byla:) Ani razu nie padlem a Ty i inni czesto padaliscie;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...