Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] OOBE, Świadome sny.

Neonye

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poda mi ktoś gdzes konkretny Tut jak to zrobić ?

Bo w necie tego pełno i czasem sa inne .

Podaj ktoś jakiś wiarygodny , lajkuje

WojakPL - Banned

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jak będę miał OOBE i nie będę mógł wrócić do ciała, a mama będzie mnie budzić do szkoły to nie obudzę się? (To nie jest troll) Czy to jest tak, że minie np.100 lat w OOBE i wreszcie wrócę do swojego ciała i wtedy się obudzę obudzony przez mamę (minie ta noc snu) czy będę w śpiączce i obudzę się po kilku latach (miną lata mojego życia)? Wytłumaczcie mi to. Jeszcze nigdy nie miałem OOBE, ale chcę być przygotowany na sytuację tego typu. Czy OOBE jest grzechem i czy jak będę je miał to później musiałbym się z tego wyspowiadać?

Przepraszam, że powielam pytanie, ale czy jest ktoś kto może mi wytłumaczyć jak przepływa czas jeśli nie możemy wrócić do ciała to zapadamy w śpiączkę i budzimy się dopiero wtedy gdy wrócimy do ciała czy te lata w OOBE z problemem powrotu do ciała to jedna noc? Jeszcze raz przepraszam za powielanie, ale jestem bardzo ciekawy jak to jest i boję się, że pominecie mój post i nie uzyskam odpowiedzi.

Opublikowano

Mam świadome sny,trenowałem 2 tygodnei i udało mi się.W pełni kontroluje sny,jak chce ktoś tuta to na PW.

Opublikowano

Przepraszam, że powielam pytanie, ale czy jest ktoś kto może mi wytłumaczyć jak przepływa czas jeśli nie możemy wrócić do ciała to zapadamy w śpiączkę i budzimy się dopiero wtedy gdy wrócimy do ciała czy te lata w OOBE z problemem powrotu do ciała to jedna noc? Jeszcze raz przepraszam za powielanie, ale jestem bardzo ciekawy jak to jest i boję się, że pominecie mój post i nie uzyskam odpowiedzi.

nieee

to jest tylko wytwór twojego mózgu :D w śpiączkę możesz wpaść w Snie :D ale jak juz minie te 8-10h ( zależy kto ile spi ) to to wszystko mija

to nie ma wpływu na życie Realne

poczytałem troche na necie i to nie zła faza jest

Opublikowano

Znalazlem takie coś:

Może raczej przedstawię Ci wady OOBE..

*Powrotowi do ciała towarzyszy okropne uczucie, dusza "wtapia się" w ciało po kawałeczku.

*Po powrocie do ciała objawiają się bardzo często bóle brzucha, głowy czy klatki piersiowej

*Ten stan może źle wpłynąć na Twoją psychikę, możesz być przerazona tym co podczas OOBE przezyjesz

Fizycznych żadnych.

Psychiczne w zależności od danego umysłu. Na pewno oobe jest szokiem. Albo nas przeraża albo nas zachwyca ale na pewno szokuje. Pytanie jak reagujesz na szok. Jedni zmienią pogląd na świat i wszystko co ich otacza a inni potraktują to jak kolejne doświadczenia typu skok na bungie. Sam/a sobie odpowiedź czy będziesz mieć skutki uboczne.

WojakPL - Banned

Opublikowano

Ja kiedyś miałem coś w stylu świadomego snu, ale nie kontrolowałem tego w pełni i było to z 5 lat temu.
W jakiejś bajce usłyszałem, że możemy kontrolować własne sny, więc w śnie uświadomiłem sobie, że to sen i przypomniałem to sobie, i chciałem mieć samochód zamknełem oczy i myśle pojaw się, nic potem mi się udało, jednak potem ten sen zamienił się w koszmar, miałem potem z tydzień same koszmary i zwyczajnie o tym zapomniałem. Dobra dzisiaj spróbuje zrobić to ponownie :D

Edit.
Przypomniało mi się właśnie więcej takich snów, jednak nie wpadłem na to by je kontrolować :(

Opublikowano

ja już mam zajebisty sposób jak wywołać swiadomy sen :D (od 2h o tym czytam) i wyczytałem

to sa normalnie jaja musze to sprawdzić

PS

normalnie jak mi się uda to po dupczę sobie britney spears :D

Opublikowano

miał ktoś kiedyś po świadomym śnie paraliż senny?

Ta.. Nie mogłem się ruszyć a przede mną stał koleś z nieludzką twarzą, jak to najprościej ująć? 100x gorsza twarz niż Slendermana gapiąca się na ciebie 15 cm od twojej głowy :(

Albo wkoło twojego łóżka oblegają cię wieśniaki z widłami i coś krzyczą.. Ja miałem nawet raz wersje z nauczycielami.

graphic.png

Opublikowano

@up

Dlatego boje sie wchodzic w ld B) wiem, cykor jestem. Wczoraj przed zasnieciem gapie sie w sufit na jakies zielone swiatelko, ktore sie odbijalo ( z dworu?¤) popatrzylem na nie 5 sec i zamazywal mi sie caly obraz i nic nie widzialem musialem mocno mrugnac. Balem sie przez to zasnac pozniej (okolo 2 w nocy) Co to moglo byc?

Za kazdym razem tak bylo ;d kiecdy gapilem sie tam

Opublikowano

Gdziesz wycztalem , ze trzeba gdziś to w godzinach porannych niby robić ...

4:00 czy jakoś tak ;x

Ma to jakąs róznie jak to zrobie wczesniej, bo mam zamiar to dziś zrobić :D

WojakPL - Banned

Opublikowano

Gdziesz wycztalem , ze trzeba gdziś to w godzinach porannych niby robić ...

4:00 czy jakoś tak ;x

Ma to jakąs róznie jak to zrobie wczesniej, bo mam zamiar to dziś zrobić :D

chyba nie szacunek opanowania techniki w nie cale 3h xD

PS ja się najem psychotropów to pewnie będę miał takie sny ze kurwa nikt nigdy takich nie mial :D

PIERDOLE TE WASZE EKSPERYMENTY TERAZ KURWA BEDE BAL SIE ZASNAC

odradzam zabawy w swiadome sny itp ten film wszystko wam wyjasni xD

Opublikowano

@up

to wyjdź. Jeśli masz problem to nie udzielaj sie w tym temacie i żegnam.

Będę się wypowiadał bo debilizm trzeba tępić. Takich tematów było na pęczki nie wiem po co kolejny

Opublikowano

chyba nie szacunek opanowania techniki w nie cale 3h xD

PS ja się najem psychotropów to pewnie będę miał takie sny ze kurwa nikt nigdy takich nie mial :D

PIERDOLE TE WASZE EKSPERYMENTY TERAZ KURWA BEDE BAL SIE ZASNAC

odradzam zabawy w swiadome sny itp ten film wszystko wam wyjasni xD

Nie siej ziomus zametu, ale to fakt - pare razy moze sie to wam zdarzyc, lecz niekoniecznie w takiej postaci jak tu.

I po prostu w takim wypadku nie lepiej zamknac oczy? -.-

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

@up

Jeśli to jest dla Ciebie debilizmem - to pozostaje mi tylko pogratulować Tobie, Twojego debilizmu ;)

Jeśli nie masz ochoty rozmawiać i czytać na ten temat- wyjdź.

Nikt nie karze Ci siedzieć w tym temacie, nikt nie karze Ci go czytać, ani pisać.

Jak widzisz lub też nie, jest tutaj normalna fajna dyskusja na ten temat. Jeśli Ty nie chcesz dyskutować - wyjdź.

Na prawdę mało mnie interesuje to ile było takich tematów.

reasumując- jeśli nie masz zamiaru wnieść czegoś sensownego to najlepiej wcale sie nie wypowiadaj ;)

Opublikowano

Nie siej ziomus zametu, ale to fakt - pare razy moze sie to wam zdarzyc, lecz niekoniecznie w takiej postaci jak tu.

pare razy ? ja bym nie wytrzymał tego nawet raz ;D

MrMarcinMarek haha :D ciekawe czy tak byś zrobił :D ja to bym chyba razem z łóżkiem spierdalał :D

Opublikowano

Takie tam pytanko, ten kto to przezyl to widzal jakieś potworki czy coś?

Chodzi ci o LD czy OOBE? Jeśli chodzi o LD to co sobie wyobrazisz będziesz miał i tylko od ciebie zależy co będziesz miał we śnie.

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

pare razy ? ja bym nie wytrzymał tego nawet raz ;D

MrMarcinMarek haha :D ciekawe czy tak byś zrobił :D ja to bym chyba razem z łóżkiem spierdalał :D

Tak, zrobiłbym tak. W młodości takie coś miałem, lecz szybko zamknąłem oczy i dalej usnąłem.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...