Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] OOBE, Świadome sny.

Neonye

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a czy sen w ktorym czuje to co sie dzieje, to LD? bo ja mam czesto takie sny, ze czuje tak jakby naprawde gdy ktos mnie kopnie, upadne, nwm :D

Nie do końca. Świadomy sen to taki, który możesz kontrolować albo całkowicie albo w jakimś stopniu.

Mam pytanie bo w swoich snach robie co chce i czuje jak by to było naprawde

To świadome sny??

Tak.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

ja jakbym miał spisywać sny, a potem ktoś by to przeczytał... XDDDDDDDDDDD

zostałbym sklasyfikowany jako psychicznie chory :D

Opublikowano

Świadome sny pół roku temu były dla mnie dużą przeszkodą, a teraz dla mnie jest to tak proste, że nawet o nich nie myślę, a co noc mam 3-4LD :) W OOBE nie radzę się bawić. Może mieć to nieprzyjemne skutki.

Opublikowano

Hmmm... Wczoraj czytałem właśnie o OOBE, i ponoć nie ma się czego bać. Rzekomo wystarczy wyobrazić sobie że rusza się np. swoim palcem u nogi i powinniśmy wrócić, a jak to jest w praktyce to nei wiem.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

up@

Czemu przejebane? Osobiscie nie miałem ,ale wiem ,ze jak się budzisz nic nie mozesz zrobic, ruszyc się trwa to nawet kilka minut i nie jest szkodliwe dla organizmu

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

@up

Ja tak kiedyś jakby miałem że w śniac miałem paraliż w snie.

@t

A czy LD lub OOBE jest szkodliwe dla ogranizmu ? I czy można zginąć? Bo gdzieś wyczytałem że tak..

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Świadomy sen?
Wiesz, że jesteś uzależniony od CS'a
Kiedy pierwszy (i jedyny) raz udaje ci się świadomy sen...
A TY ZACZYNASZ ROBIĆ ROZPIERDOL NA DE_DUST
xD
Serio ._.

shoob.png

Opublikowano

Kiedyś się w to bawiłam i powiem że nie polecam.

Na początku było bardzo fajnie bo mój sen był praktycznie w pełni kontrolowany przez moją osobę, ale któregoś dnia podczas takiego snu, kiedy "chodziłam" sobie spokojnie po mieszkaniu nagle pojawił się pewien facet, który wyglądał podobnie do jakiegoś demona i gonił mnie z nożem w ręku. Gnojek nie pozwalał mi się obudzić, odcinał mi każdą drogę powrotu, może to śmieszne zabrzmi, ale kiedy krzyczałam w śnie miałam wrażenie że moje ciało, które leży pogrążone w śnie także krzyczy.

Przerażający jest fakt że ktoś chce cię zamordować a ty nic nie możesz z tym zrobić.

Chyba przez 2 dni nie mogłam zasnąć bo za każdym razem kiedy kładłam się do łóżka miałam przed oczami twarz tego gościa.

Osobiście uważam, że fakt iż ktoś chce cię zabić podczas takiego seansu jest dość niebezpieczny i może wpłynąć na psychikę dlatego zaprzestałam takich zabaw.

Nie wierze w duchy ani jakieś dziwne istoty astralne, ale wydaje mi się że jeśli istnieją to raczej nie uśmiecha im się żeby ktoś był tam gdzie nie powinien być.

58815786.jpg

Opublikowano

Takie pytanko jeszcze , jak zajedziemy w ten świadomy sen i już bedziemy mogli go kontrolować itp.

To będziemy to odczuwali , ze latamy itp?: D

@up serio takie coś przeżyłaś? Czy troll?

WojakPL - Banned

Opublikowano

@up

Ale troche dziwne przecież ty konrolowałaś sen więc mogłaś się go jakoś pozbyć.

Duchy i demony pewnie nie istnieją lecz mózg sam je tworzy z rzeczy które się widziało,słyszało itp.

Później takie złe potworki są w snach :D

A jeszcze gorzej w świadomym snie.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Kiedyś się w to bawiłam i powiem że nie polecam.

Na początku było bardzo fajnie bo mój sen był praktycznie w pełni kontrolowany przez moją osobę, ale któregoś dnia podczas takiego snu, kiedy "chodziłam" sobie spokojnie po mieszkaniu nagle pojawił się pewien facet, który wyglądał podobnie do jakiegoś demona i gonił mnie z nożem w ręku. Gnojek nie pozwalał mi się obudzić, odcinał mi każdą drogę powrotu, może to śmieszne zabrzmi, ale kiedy krzyczałam w śnie miałam wrażenie że moje ciało, które leży pogrążone w śnie także krzyczy.

Przerażający jest fakt że ktoś chce cię zamordować a ty nic nie możesz z tym zrobić.

Chyba przez 2 dni nie mogłam zasnąć bo za każdym razem kiedy kładłam się do łóżka miałam przed oczami twarz tego gościa.

Osobiście uważam, że fakt iż ktoś chce cię zabić podczas takiego seansu jest dość niebezpieczny i może wpłynąć na psychikę dlatego zaprzestałam takich zabaw.

Nie wierze w duchy ani jakieś dziwne istoty astralne, ale wydaje mi się że jeśli istnieją to raczej nie uśmiecha im się żeby ktoś był tam gdzie nie powinien być.

Trzeba bylo dac mu sie dogonic,obudzilabys sie.

A ja chcialem zapytac czy to prawda ,ze podczas tak snu wypoczywamy mniej niz normalnie>?

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...