Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zdecydowanie najlepszy :D

"Jestem tak szybki, że zeszłej nocy, gdy wyłączyłem światło, byłem w łóżku zanim zrobiło się ciemno." - Muhammad Ali

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tu grałem 3 lata temu i mam pytanie . Czy nadal jedynym zarobkiem jest bicie mobków i drop kasy z nich ? Bo jeżeli tak to strasznie łatwy serwer .

Zarabiać można w V2, na arenie zamkowej, w komnacie pająka i zabijając bossy.

Wszystko zależy od Twojego ekwipunku.

Możesz mi uwierzyć, że serwer aż taki łatwy nie jest :).

mpc_banner.png

Opublikowano

Jak nie jest łatwy ;]

Grałem tutaj 1,5 roku , kurde wieje nuda i malo ludzi ,

Ciagle piszecie serwer legenda !!! łooo szok .

Serwer legendą można nazwać pandorę ! Jest tak banalnie łatwy a graczy od zesrrania a u was Mastah ?:)

Opublikowano

Jak nie jest łatwy ;]

Serwer legendą można nazwać pandorę ! Jest tak banalnie łatwy a graczy od zesrrania a u was Mastah ? :)

Możesz mi zaufać, że tak łatwo nie ma ;) Robiąc postać od zera i chcąc coś osiągnąć trzeba poświęcić naprawde dużo czasu. Nie ma tak, że w ciągu 2 dni zdobędziesz wszystko, a nawet w ciągu miesiąca nie będziesz miał wszystkiego. Co do "legendarności" ( chyba dobrze to odmieniłem ) to Avalon jest moim zdaniem jednym z najlepszych i najstarszych serwerów.

Opublikowano

Jak nie jest łatwy ;]

Serwer legendą można nazwać pandorę ! Jest tak banalnie łatwy a graczy od zesrrania a u was Mastah ? :)

Nie ilość, lecz jakość się liczy i wciąż utrzymuje się w twierdzeniu, że graczy od "zesr..." to wcale nie jest takie legendarne, chociaż z pewnościa dochodowe (ale i tak większość uważa, że avalon pod kase).

ognistyadd.jpg
Opublikowano

to padnora to zero i syf..(gracze bez mózgu biegające jak oszołomy, każdy na każdego)

Przyjże się głębiej na starego Avka i zobaczymy;) server z historią i wspomnieniami, niektórzy mówią jak łatwo zrobić tutaj eq itd a nawet nie zahaczyli sie o perfect 10/5.

Wiem że cholernie ciązka sprawa wbić tam 99,100, lecz 100+ już nie jest taki kłopotliwy jak sie patrzy..

..w poszukiwaniu tego jednego Servera

;)

Opublikowano

jak sie skile robi bo na prezce nie moge znalesc

U instruktora masz KU potem Duchowe u handlarki się kupuje :D nie powiem Ci jakiej bo mi z glowy wyleciało:)

Tez dopiero od dzisiaj gram :) Tak jest mało ludzi przynajmiej w Chunjo ;)

Ale myślę że się z czasem znów wypełni :)

Polecam

Opublikowano

Avalon... Od tego powiedzmy że zaczęła się moja przygoda z prywatnymi serwerami metin2.

Na chwilę obecną uważam że serwer jest ciągle na poziomie.

Mianowany jednym z lepszych...

Polecam serwer :)

Opublikowano

Chyba wróce na Avalona , tu w końcu zaczynałem swoją przygodę z serwerami prywatnymi.

@troszkę boje się , ze licznik podkręcony , ale wbije z chęcia i tak nie ma żadnego serwera godnego uwagi:)

UggNk9.gif

Opublikowano

wejde zobacze co tam jest;p kiedys juz gralem ale zapomnialem.dobrze ze nie ma na kazda kase po 10 broni i zbroji. tak jak jest jest dobrze.

Opublikowano

Kiedyś grałem lecz teraz nie zagram bo się pogorszyło wg mnie :<

Bóg dał Ci cało, zrób z niego zbroję.

Opublikowano

Avalon mt2 można nazwać jednym z najstarszych obecnie działających serverów ( jeśli nie najstarszym tak dobrym ) . Prezentacja bardzo dobra i w sumie zachecila mnie do powrotu oczywiscie nie wracam sam i jesli dobrze pojdzie 10 osob z gildi One4aLL (top1 swego czasu) znowu zawita na server i postaramy się trzymać poziom :)
Zachęcam do gry na serverze poniewaz jest jednym z najlepszych serverow mt2 ;]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć czy na serwerze dalej nie ma 5bon u NPC ? dalej tylko w is ? Bo też bym wrócił po roku na niego :D

Bardzo przepraszam za brak odpowiedzi, Twój post jakoś mi umknął, dopiero teraz go dostrzegłem.

Tak, 5 bon nadal jest tylko w is, co nie zmienia faktu, że możesz go kupić za YANG od innych graczy.

Jeszcze raz przepraszam.

mpc_banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...