Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szkoda że tak mało osób jest na tym serwerze ,między innymi dlatego :) Mogli by zrobić jakąś reklame choć wątpie czy  na taki serwer by ktoś wbił :P

Opublikowano

szkoda że tak mało osób jest na tym serwerze ,między innymi dlatego :) Mogli by zrobić jakąś reklame choć wątpie czy  na taki serwer by ktoś wbił :P

Reklama ma być po tym jak zostanie wprowadzona Aktualizacja :)

Verdea.pl <3 <3 <3

Opublikowano

To jest hard, gdzie u handlarzy kamienie duszy a w IS Hwang za złotówki..? o.O

Od zawsze myślałem, że to jakiś easy albo bardzo łatwy medium.

Kolego nie widzisz ? http://files.tinypic...t25kfakpbqm.jpg ? KD masz u handlarki różnościami

Hwang może jest w IS ale robisz go ze stalek a w tych czasach obecnie jest go zrobić bez problemu :)

Hardem serwer nie jest bo w niecały dzień możesz wbić 100lv :), a to że wszystko praktycznie jest u handlarzy to robi z tego serwera Medium :)

Verdea.pl <3 <3 <3

Opublikowano

serw padł ? mi nie działa klikam start mi sie coś pojawia ;

serw ma TS3

Ma lecz obecnie nie działa.

Padł?

EDiT: już działa, neta mi wywaliło chyba. ;d 

Mało ludzi trochę. ;/

Godzina szkolna to wiesz :)

Verdea.pl <3 <3 <3

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale wrzesień nadszedł, a ani forum, ani aktualizacji nie ma :(

Aktualizacja już jest tylko ją testują :) Co do Forum to nie jest aż tak łatwo :D

Verdea.pl <3 <3 <3

Opublikowano

Zamknęliby już ten serwer i postawili nowy. Avalon ma już swoje lata i już dawno "wymarł". Nic go już nie postawi na nogi chyba, że reklama w TVN-ie  xD.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zamknęliby już ten serwer i postawili nowy. Avalon ma już swoje lata i już dawno "wymarł". Nic go już nie postawi na nogi chyba, że reklama w TVN-ie  xD.

Są niby pogłoski, że ma powstać AvalonV2

Verdea.pl <3 <3 <3

Opublikowano

Są niby pogłoski, że ma powstać AvalonV2

Wiadomo kiedy?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety w starych czasach AvalonMt2 mnie nie było.

Lecz serwer z historią, także wielki szacunek że jeszcze się trzyma.

Pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Może jakby zamnkęli serwer i otworzyli nowy, byłaby większość ilość graczy ;)  Lub po prostu zrobić większą reklamę i dodać nowości :)

Fakt serwer trzyma się długo, ale niewielka ilość graczy zniechęca do grania, a szkoda :unsure:

Opublikowano

Może jakby zamnkęli serwer i otworzyli nowy, byłabym większość ilość graczy ;)  Lub po prostu zrobić większą reklamę i dodać nowości :)

Fakt serwer trzyma się długo, ale niewielka ilość graczy zniechęca do grania, a szkoda :unsure:

ten licznik nie działa, ciągle jest 109online :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...