Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer praktycznie się kończy, rzadko kiedy jest powyżej 100 graczy. Grałem na nim, lecz 6/7 bon na klasy psuje rozgrywkę.

nie gadaj wlasnie na odwrot jest

ile ludzi on-line ? :P mam konto warte 100zl+  na tym servie :D  tak ze  chetni priv :P to zaden handel chce oddac odpowiedniej osobie konto :P

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie gadaj wlasnie na odwrot jest

ile ludzi on-line ? :P mam konto warte 100zl+ na tym servie :D tak ze chetni priv :P to zaden handel chce oddac odpowiedniej osobie konto :P

Aktualnie 83 osoby.Biorac pod uwage pozna pore nie jest najgorzej :D

Srij9JT.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na sb ostatni post z 15lipca.Zle sie dzieje.Przy 100 osobach online Mastah nie ma duzych zyskow z tego serwera wiec moglby wkoncu ruszyc ta tlusta d... i wziac sie do roboty :D

Srij9JT.png

Opublikowano

Z taki podejściem typu " zagrałbym ale mało ludzi" zawsze będzie malo ludzi. Z tego co widać łatwiej wam narzekać niż spróbować. Im więcej chętnych tym więcej motywacji dla kolejnych osób, które pobiora klienta i zagoszczą na serwerze. 

Na sb ostatni post z 15lipca.Zle sie dzieje.Przy 100 osobach online Mastah nie ma duzych zyskow z tego serwera wiec moglby wkoncu ruszyc ta tlusta d... i wziac sie do roboty :D

skąd wiesz, że nic nie robi? I ciekawi mnie ile Ty byś zrobił mając tyle nowych rzeczy do stworzenia o których nawet nie masz pojęcia:)

Polecam również ruszyć tłustą dupcię i iść na dwór się dotlenić bo chyba Ci się nudzi chłopcze:D

Opublikowano

Z taki podejściem typu " zagrałbym ale mało ludzi" zawsze będzie malo ludzi. Z tego co widać łatwiej wam narzekać niż spróbować. Im więcej chętnych tym więcej motywacji dla kolejnych osób, które pobiora klienta i zagoszczą na serwerze.

skąd wiesz, że nic nie robi? I ciekawi mnie ile Ty byś zrobił mając tyle nowych rzeczy do stworzenia o których nawet nie masz pojęcia:)

Polecam również ruszyć tłustą dupcię i iść na dwór się dotlenić bo chyba Ci się nudzi chłopcze:D

Widze to chociazby po eventach a raczej ich braku.Nie wspomne o forum,ktore wyebao juz dawno :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Z tego co wiem forum powstaje nowe tak samo jak s2 serwera z czym wiąże się wiele nowości, poprawek oraz jak znam was graczy wiele pretensji bo wszyscy chca już teraz a cierpliwości nie ma nikt. Każdy tylko chce, wymaga i potrafi krytykować zamiast samemu spróbować zobaczyć jak to jest, roboć wszystkie te rzeczy. Skoro Ci serwer nie pasuje, to nie zniechęcaj innych by z niego rezygnowali

Opublikowano

O boze ten serwer jeszcze stoi<3

Moj pierwszy prywatny serwer na ktorym gralem^_^. Zobaczymy co sie zmienilo:)

Oj pozmieniało się oj bardzo :D jedyny minus to mała ilość graczy ale niebawem ma być nowa aktualizacja i się zobaczy co to będzie :D

Verdea.pl <3 <3 <3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poważnie to jeszcze stoi ? Jeden z pierwszych te lagi te padające channele pare lat temu... z tego co pamietam to był też serwer avalonmt2 v2 dalej istnieje ? 

Opublikowano

Lol lagi ? padające chanelle ? Ja na swoim suabym bardzo kompie nie miałem lagów, a jeśli chodzi o padające kanały to tylko kilka razy ze względu na włamy. 

Opublikowano

Poważnie to jeszcze stoi ? Jeden z pierwszych te lagi te padające channele pare lat temu... z tego co pamietam to był też serwer avalonmt2 v2 dalej istnieje ?

AvalonV2 zostal polaczony z serwerem avalonMT2.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jeszcze rok temu zylem ze swiadomoscia,ze serwer stanie na nogi.Gralo wtedy 400 osob.Patrzac z perspektywy czasu nie zaluje ze skonczylem tutaj gre:)

@ Forum jest off.

Srij9JT.png

Opublikowano

Grałem na wersji Easy chyba z 2011-2013 roku, Przyjemnie wtedy się grało, i było ciężko dropnąć sztabkę na 30lvl już.

Ale cóż, Skoro to druga edycja serwera, zagram.

Opublikowano

Jeszcze rok temu zylem ze swiadomoscia,ze serwer stanie na nogi.Gralo wtedy 400 osob.Patrzac z perspektywy czasu nie zaluje ze skonczylem tutaj gre:)

@ Forum jest off.

Forum jest OFF bo trwają na nim prace. :)

Verdea.pl <3 <3 <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...