Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

qulpak14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł ; d Po wczorajszych problemach z forum zmuszony jestem do założenia i przypięcia nowego tematu z problemami itp.

Tak więc ruszamy ;d

Miłego pomagania i uzyskiwania satysfakcjonujących odpowiedzi xDD

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Posze o nowe haki do WR bo od ostatniedo update nikt nic nie dodaje

Nigdy nie hakuj tam gdzie są polacy!

Gdy cię proszą o wyłączenie haków to je wyłącz!

25 postów [●] 50 postów [●]

75 postów [x] 100 postów [x]

150 postów [x] 200 postów [x]

250 postów [x] 500 postów [x]

CYTAT>>>>>>a za dinary co można kupić<<<<<<<CYTAT

Ten kawał napisał bestal

Opublikowano

A ja co innego żeby tylko nie było Nie prosimy o Haki bla bla jak to "M@niek" dał mi warna bo nie można, Temat jest Prośby podkreślę Prośba do was Panowie jeżeli macie projekt podkreślę projekt nie hacka, z menu to bardzo bym był wdzięczny gdyby mi go udostępnił na PW, bo chcę trochę się pobawić po edytować może by wyszło coś ciekawego z tego ;)

@Edit

A jeszcze pytanie da się jakoś usunąć ostrzeżenie? Jak tak to w jaki sposób?

MPCForum >> War Rock

25 postów [●] 50 postów [●]

75 postów [●] 100 postów [●]

150 postów [●] 200 postów [x]

250 postów [x] 500 postów [x]

To jest pies Bolt ^(_--)^. Bolt musi uratować Penny ^(_' ')^.

Opublikowano

Siemasz, ja mam malutki problem. Czy można włączyć WarRocka dwa razy na jednym kompie, chodzi mi o włączenie dwóch kont na jednym sprzęcie, czy jest to możliwe? A jak tak to prosze was o podanie możliwości z góry dzięki..

Opublikowano

kiedyś można było uruchomić wr na dwóch kontach użytkownika w systemie, ale teraz już zpatchowali to

a sobie wtedy 23 kille nabiłem ;d

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

Siemasz, ja mam malutki problem. Czy można włączyć WarRocka dwa razy na jednym kompie, chodzi mi o włączenie dwóch kont na jednym sprzęcie, czy jest to możliwe? A jak tak to prosze was o podanie możliwości z góry dzięki..

żeby uruchomić dwa konta trzeba mieć dwa kompy xD

>>>>>Kliknij<<<<<

Użytkownik zmienił pseudonim na HerbiPL

Opublikowano

Mam problem- Gdy załaduje mi się HackShild nic się dalej nie dzieję- tak jakby nic nie było włączone. Co zrobić by normalnie można było grać. Oczekuję na szybką odp.

Opublikowano

JA mam problem taki inny niż wszystkie. Pewnie wielu grało na battle graund. I właśnie tu pojawia sie problem, kiedy skaczę z np. samolotu jak moge otworzyć spadochron??? musze mieć premke czy coś??? który magiczny przycisk umorzliwia mi tą funkcję.Z góry dzięki.

Opublikowano

No to ja mam pytanie . Kiedyś ściągnąłem tą grę , ale jak próbowałem instalke odpalić to nic się nie działo. Zdaje mi się , że to dla tego , że nie pobierałem z oficjalnej strony . . Może ktoś wrzucić stronkę z której można pobrać oficjalną wersje?

~~~~Głupich wyzwala ze smutku czas, mądrych logika.~~~~

Opublikowano

pomocy rejestruje sie na playspan i biore na emailu active user i nie mam 100 pkt za rejestracje a poza tym mam hotspot shield i wlasnie nie wiem dlaczego nie moge wypelniac reklam poniewaz mi sie one nie pokazuja nie wiem takze dlaczego prosze o szybka pomoc i porady!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zajkolski, już twój jeden temat o takiej samej treści zamknęli...

chcesz bana od modków?

Być zajebistym...

Opublikowano

Czemu mi nie da?, a tak wogóle to chyba nie wiesz o co w ty m chodzi...

Ktoś kto ma już kąta od 30dni i nabil sobie i wydal przynajmniej 500pkt to mi moze dać i mu nic nie ubędzie tam jest taka opcja po prawo EARN EVEN MORE POINTS, BY REFERRING POINTS. REFER NOW. klikniecie w to i tam wypełniasz: wpisujesz mój email([email protected]) i inne tam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...