Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dzwonek jest dla nauczyciela ?

EpicOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi taka jedna na matmie dzisiaj przedluzyla lekcje o 5 minut to ja sie wkuriwlem i wyjebalem z lawki i z buta w drzwi i powieidzialem ze lekcja od dzwonka do dzwonka i za mnom moich dwuch kumpli poszlo ;]

SZKOLNA GANGSTA PANY

W tym śnie były smoki? A może nosorożce ze skrzydłami?

@top

jak musi to przedłuży, u mnie na angielskim robi koleś tak, że jak ktoś źle się zachowuje to przetrzymuje przez kolejne 45 minut ( na dodatkowym angielskim ) i dzwoni do rodziców. przez takiego idiotę na autobus nie da się zdążyć i potem 1,5h na przystanku <_<

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

U mnie w klasie wszyscy siedzą spakowani 5min przed dzwonkiem... Słychać dzwonek jest wyjazd z klasy... Nauczycielka się drze że coś zadane a my nic nie słychać nic nie słychać i jest wyjazd... Krótka piłka. U mnie przerwy są po 5min co jest dobre bo o wiele wcześniej lekcje kończę jak się zsumuje wszystkie te minuty.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

45min to wieczność, wiem byłem ww liceum. Teraz jestem na studiach i mam ćwiczenia 1.5h, to jest dopiero pogrom.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Rom pom pom pom.... Teoretycznie nauczyciel w ogóle może was nie puścić na lekcje, a wy macie gówno do gadania. :) Bo praktycznie to jeśli chce sie siu siu czy kanapke opendzlować to żaden zakaz nauczyciela was nie obowiazuje po dzwonku na przerwę. Po prostu wcinać w sali a jak srać to wychodzicie bez słowa, każe wam usiąść to w dramatycznej sytuacji wystającego świstaka zostaw kasztana na środku sali i przykryj kartką z zeszytu, jeśli Cie nie wypuści masz prawo pozwać do sądu za znęcanie się poprzez wstrzymywania potrzeb fizjologicznych(spokojnie, żyjemy w polsce tu sie na wszystko znajdzie paragraf), każdy ma prawo sie zesrać czy wyszczać no cóż.

Opublikowano

Rom pom pom pom.... Teoretycznie nauczyciel w ogóle może was nie puścić na lekcje, a wy macie gówno do gadania. :) Bo praktycznie to jeśli chce sie siu siu czy kanapke opendzlować to żaden zakaz nauczyciela was nie obowiazuje po dzwonku na przerwę. Po prostu wcinać w sali a jak srać to wychodzicie bez słowa, każe wam usiąść to w dramatycznej sytuacji wystającego świstaka zostaw kasztana na środku sali i przykryj kartką z zeszytu, jeśli Cie nie wypuści masz prawo pozwać do sądu za znęcanie się poprzez wstrzymywania potrzeb fizjologicznych(spokojnie, żyjemy w polsce tu sie na wszystko znajdzie paragraf), każdy ma prawo sie zesrać czy wyszczać no cóż.

serio jest takie prawo że mogę go poddać?

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Gratuluje punktualnych nauczycieli. Wiecie, u mnie jest tak, że czasem przetrzymuje te 3 minuty, ale praktycznie zawsze przychodzi do klasy ok. 5 min. po dzwonku na lekcje. Czyli np. przerwa trwa 10 min. przetrzymuje nas 3 min. 10-3=7 ale przychodzi dopiero 5 min. po dzwonku, czyli 7+5=12. 12 minut przerwy, problem?

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...