Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dzwonek jest dla nauczyciela ?

EpicOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy tylko zauważyliście, że nauczyciel po dzwonku na przerwę was przetrzymuje? Ale nikt nie widzi, że po dzwonku na lekcje trzeba czekać trochę na nauczyciela.

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

LOL nie ogarniam osób które narzekają ze ich ktoś przetrzyma 5minut, a ma przerwę 10 minutową. Ja w szkole mam 5minutowe 1 która ma 10 i 15min. Nauczyciele potrafią trzymać nas po 5minut, a umnie jest to całą przerwą xD, ale takie przetrzymywanie to zadkosc bo przewaznie mamy wyjebane na wsystko po dzwonku

Opublikowano

Wy tylko zauważyliście, że nauczyciel po dzwonku na przerwę was przetrzymuje? Ale nikt nie widzi, że po dzwonku na lekcje trzeba czekać trochę na nauczyciela.

nauczyciel ma być pkt na lekcje ja zawsze jestem może kilka razy się spóźniłem bo byłem na obiedzie

nauczyciel ma być pkt na lekcje ja zawsze jestem może kilka razy się spóźniłem bo byłem na obiedzie

LOL nie ogarniam osób które narzekają ze ich ktoś przetrzyma 5minut, a ma przerwę 10 minutową. Ja w szkole mam 5minutowe 1 która ma 10 i 15min. Nauczyciele potrafią trzymać nas po 5minut, a umnie jest to całą przerwą xD, ale takie przetrzymywanie to zadkosc bo przewaznie mamy wyjebane na wsystko po dzwonku

lekcja trwa 45 min więc należy się 10 min przerwy

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Idź do pracy na 8 godzin i płacz że masz 15 minut przerwy xD

Może to taka taktyka, żeby nauczyć was jakie życie jest kiedy człowiek zaczyna pracę?

A tak na serio, to co taki uczeń może zrobić? Pójdzie naskarżyć na nauczyciela że przetrzymuje was dłużej niż powinien, i co?

Dowie się kto doniósł i będziecie mieć u takiej kobiety przekichane ^_^

58815786.jpg

Opublikowano

Idź do pracy na 8 godzin i płacz że masz 15 minut przerwy xD

Może to taka taktyka, żeby nauczyć was jakie życie jest kiedy człowiek zaczyna pracę?

A tak na serio, to co taki uczeń może zrobić? Pójdzie naskarżyć na nauczyciela że przetrzymuje was dłużej niż powinien, i co?

Dowie się kto doniósł i będziecie mieć u takiej kobiety przekichane ^_^

chyba ona u mnie :)

Opublikowano

chyba ona u mnie :)

Bo ty tak bronisz tej przerwy, ale nauczyciel sie zawsze spóźnia, co oznacza dłuższą przerwe, nauczyciel bierze to sobie na koniec lekcji, moim zdaniem panuje rownowaga. Przynajmniej w mojej szkole.

Opublikowano

Bo ty tak bronisz tej przerwy, ale nauczyciel sie zawsze spóźnia, co oznacza dłuższą przerwe, nauczyciel bierze to sobie na koniec lekcji, moim zdaniem panuje rownowaga. Przynajmniej w mojej szkole.

nie moja wina że się spóźnia , jej sprawa lekcja ma trwać 45 min , i tu kolejna sprawa czy może zostawić nauczyciel ucznia po lekcji

Opublikowano

nie moja wina że się spóźnia , jej sprawa lekcja ma trwać 45 min , i tu kolejna sprawa czy może zostawić nauczyciel ucznia po lekcji

No niby to nie jest twoja wina. Ale zaluzmy ze jak ty sie spoznisz na lekcje 15minut, a lekcja czyli twoj czas nauki ma trwac 45min, a Ty Jestes na 30 to powinien cie zostawic na 15min, to wynika z twojego toku myslenia.

A co do zostawiania ucznia po lekcji to chodzi ci o cos takiego jak jest "koza" w filmach, czy o takie cos, ze nauczyciel mowi "no Ty masz zostac" ?

Opublikowano

No niby to nie jest twoja wina. Ale zaluzmy ze jak ty sie spoznisz na lekcje 15minut, a lekcja czyli twoj czas nauki ma trwac 45min, a Ty Jestes na 30 to powinien cie zostawic na 15min, to wynika z twojego toku myslenia.

A co do zostawiania ucznia po lekcji to chodzi ci o cos takiego jak jest "koza" w filmach, czy o takie cos, ze nauczyciel mowi "no Ty masz zostac" ?

lekcja ma trwać od dzwonka do dzwonka , moja sprawa jak nie przyjde czyli mam nie obecność

Opublikowano

lekcja ma trwać od dzwonka do dzwonka , moja sprawa jak nie przyjde czyli mam nie obecność

Ale ty chcesz sprawiedliwosci, czyli tego ze lekcja ma trwać od tej do tej, a jeżeli mamy byc sprawiedliwi, to powinno byc tak jak napisalem, czyli powinieneś byc te 45min na lekcji, bo to jest twój obowiązek, i jak byś sie spoznil to nauczyciel powinien z toba siedziec tyle Ile sie spozniles. No niestety na to sie nic nie poradzi ze nauczyciele przedluzaja lekcje, ja osobiscie moze mam na to tak wyebane, bo mnie gowno obchodzi co nauczyciel mowi po dzwonku. I poprostu tego nie slucham

Opublikowano

Ale ty chcesz sprawiedliwosci, czyli tego ze lekcja ma trwać od tej do tej, a jeżeli mamy byc sprawiedliwi, to powinno byc tak jak napisalem, czyli powinieneś byc te 45min na lekcji, bo to jest twój obowiązek, i jak byś sie spoznil to nauczyciel powinien z toba siedziec tyle Ile sie spozniles. No niestety na to sie nic nie poradzi ze nauczyciele przedluzaja lekcje, ja osobiscie moze mam na to tak wyebane, bo mnie gowno obchodzi co nauczyciel mowi po dzwonku. I poprostu tego nie slucham

no ja tak samo , no ale w kilka minut można zrobić coś innego :)

Opublikowano

no ja tak samo , no ale w kilka minut można zrobić coś innego :)

Racja, mozna ten czas spozytkowac lepiej ;d

Opublikowano

Jak mi tak jedna kurwa powiedziała to jej przyjebałem w ryj, a jak leżała na glebie to jeszcze nasrałem jej na ryj by miała nauczkę. Od tego czasu żaden nauczyciel nie przedłuża lekcji w moim gimnazjum

Zabawne ! Jak byś takie coś zrobił odrazu byś się porzegnał z szkołą,mamą,tatą i komputerem !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Zabawne ! Jak byś takie coś zrobił odrazu byś się porzegnał z szkołą,mamą,tatą i komputerem !

oraz nauuczcielka by się w szkole nie pokazała ze wstydu :)

Opublikowano

A u mnie w szkole przerwy trwają 5 minut i jest czas na wszystko, na WC, na śniadanie, na wyjście do sklepu po drugiej stronie uliczki, nie rozumiem gimby macie 10 minut przerwy a jeszcze płacz....

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

A u mnie w szkole przerwy trwają 5 minut i jest czas na wszystko, na WC, na śniadanie, na wyjście do sklepu po drugiej stronie uliczki, nie rozumiem gimby macie 10 minut przerwy a jeszcze płacz....

tak płacze bo mam za krótko , chyba coś macie dziwną szkołę że 5 min .

Opublikowano

Wkurwiłem się, bo szmata przedłużyła lekcje o 30 minut !!!!! wyszedłem z klasy po pistolet, przyszłem do dziwki strzeliłem, ale niestety nabój poleciał w udo ;(( Teraz każda nauczycielka mnie się boi i nie przedłuża.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mi taka jedna na matmie dzisiaj przedluzyla lekcje o 5 minut to ja sie wkuriwlem i wyjebalem z lawki i z buta w drzwi i powieidzialem ze lekcja od dzwonka do dzwonka i za mnom moich dwuch kumpli poszlo ;]

SZKOLNA GANGSTA PANY

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Ja zawsze na przerwię robię kupę i przeklajam ją pod biurko nauczyciela.Na lekcji tak capi, (ale nikt nie wiem po za mną skąd :D), że każdy chce jak najszybciej wyjść z klasy, więc nie ma mowy o przedłóżaniu lekcji ;]

A tak na serio.

Nauczyciel ma obowiązek zrealizować lekcję w 45 minut.Jeżeli mu te 45 minut nie starczają, to znaczy, że źle i nieumiejętnie prowadzi lekcje.

Opublikowano

Następnym razem po prostu powiedz że masz całe życie biegunke to już więcej nie będzie chciała Cie przetrzymywać :D

Roventiuss
212528fc17.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...