Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dzwonek jest dla nauczyciela ?

EpicOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yare yare! Nie rozumiem twojego problemu. Skoro nauczyciel kaze wam zostać te dwie czy trzy minuty po lekcji to znaczy, ze albo cos u danego nauczyciela przejebaliscie, albo anuczyciel chce dokończyć temat. Nie ma się co bulwersować, serio. U nas jedna przerwa(miedzy 7 i 8 lekcja) trwa 5 minut i NIKT nie robi problemów z powodu "A bo przerwa za krótka". Po drugie, jeśli ci 5 minut nei wystarcza, żeby "zjeść pokarm" to popracuj nad prędkością jedzenia, bo cytując moja mamę "zboże ci z chleba wyrośnie". A z resztą co ja się produkuje. To gimnazjalisci wiecznie pokrzywdzeni i bez winy, a nauczyciele to wszelkie zło. Dorośniesz to zrozumiesz o czym mówię.

przerwa ma 10min np: nauczyciel ci przedłuza o 5min

zostało ci 5min

idziesz pod klase w ktorej teraz bedziesz mial lekcjke 2min

zostało ci 3 min

np musisz sie odlac 2 minuty

została ci 1 min i masz 1 minute na zjedzenie śniadania dokańczasz je na lekcji za co dostajesz uwage

I WEŹ TUTAJ ICH KURWA ZROZUM !

Średniej wielkości kanapka jest na 3 gryzy, więc na upartego w ciagu minuty idzie zjeść kanapkę. W takich sytuacjach zaczynam jesc kanapke na koncu przerwy i przy wejsciu do sali pytam czy moge dokonczyc kanapke. Zazwyczaj nie robia problemu.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Yare yare! Nie rozumiem twojego problemu. Skoro nauczyciel kaze wam zostać te dwie czy trzy minuty po lekcji to znaczy, ze albo cos u danego nauczyciela przejebaliscie, albo anuczyciel chce dokończyć temat. Nie ma się co bulwersować, serio. U nas jedna przerwa(miedzy 7 i 8 lekcja) trwa 5 minut i NIKT nie robi problemów z powodu "A bo przerwa za krótka". Po drugie, jeśli ci 5 minut nei wystarcza, żeby "zjeść pokarm" to popracuj nad prędkością jedzenia, bo cytując moja mamę "zboże ci z chleba wyrośnie". A z resztą co ja się produkuje. To gimnazjalisci wiecznie pokrzywdzeni i bez winy, a nauczyciele to wszelkie zło. Dorośniesz to zrozumiesz o czym mówię.

A może jeszcze mam do toalety , sklepik , bibliotek , obiad , herbata , i wyrobie się ??

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Jak pójdziesz dalej do szkoły (szczególnie dobrej) to będziesz sam prosił o to żeby nauczyciel został po lekcji. :)

rydah for life

Opublikowano

A może jeszcze mam do toalety , sklepik , bibliotek , obiad , herbata , i wyrobie się ??

Momencik. Na KAŻDEJ przerwie chodzisz do kibla, jesz obiad, pijesz herbate i chodzisz do biblioteki? Troche pomyślunku i mozna sobie rozplanować przerwy. Np. na peirwszej przerwie biblioteka, na drugiej w miare potrzeby kibel, na trzeciej jedzenie, etc.

Jak pójdziesz dalej do szkoły (szczególnie dobrej) to będziesz sam prosił o to żeby nauczyciel został po lekcji. :)

To ty żyjesz? o.O

P.S. Cass, w twojej szkole uczą oddawania zajebanych alusów? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Last.fm

Opublikowano

U mnie w klasie to wygląda tak(Technikum) - jest dzwonek to pakujemy się i wychodzimy. Potem największe pretensje ma nasza wychowawczyni tylko : p

Opublikowano

NIGDZIE w regulaminie nie pisze "dzwonek jest dla nauczyciela" dzwonek oznacza początek i koniec lekcji oraz początek i koniec przerwy. to że nauczyciel jest opiekunem na lekcji to jest za to odpowiedzialny, ale na przerwie już nie. chyba że ma dyżur ale napewno nie w sali. co prawda można sekundke przeciągnąć ew minute ale że cała przerwa

Opublikowano

Momencik. Na KAŻDEJ przerwie chodzisz do kibla, jesz obiad, pijesz herbate i chodzisz do biblioteki? Troche pomyślunku i mozna sobie rozplanować przerwy. Np. na peirwszej przerwie biblioteka, na drugiej w miare potrzeby kibel, na trzeciej jedzenie, etc.

na każdej przerwie coś jest więc min 10 min , zajmuje , pouczenie się do lekcji czasami rozwiązanie zadania , więc ??, a może mogę wyjść na dwór odprężyć , jest udowodnione że od zbyt dużej ilości ciągłej nałki można wylądować w szpitalu

Opublikowano

Płaczecie bo przetrzymują was trzy minuty po dzwonku? Trzeba się spieszyc bo papierosek sie sam nie wypali?

Błagam Cię. Czas lekcji to 45 minut i chyba każdy uczeń ma prawo do ustanowionej przerwy. Jest to średnio 10 minut. A to, jak każdy ją wykorzystuje to już indywidualna sprawa, a nauczyciel NIE MA PRAWA zatrzymywać nikogo siłą po dzwonku. I później tacy się dziwią, że uczniowie jedzą na lekcji. Paranoja. U mnie w szkole nawet takiej opcji nie ma - jest dzwonek to nauczyciel nas wypuszcza nawet wtedy, kiedy jest w środku zdania, bo szanuje nasz wolny czas.

Opublikowano

Pff ja mam w dupie koniec materiału... W domu sobie go przerobię. Jest dzwonek - wychodzę, proste.

Opublikowano

Błagam Cię. Czas lekcji to 45 minut i chyba każdy uczeń ma prawo do ustanowionej przerwy. Jest to średnio 10 minut. A to, jak każdy ją wykorzystuje to już indywidualna sprawa, a nauczyciel NIE MA PRAWA zatrzymywać nikogo siłą po dzwonku. I później tacy się dziwią, że uczniowie jedzą na lekcji. Paranoja. U mnie w szkole nawet takiej opcji nie ma - jest dzwonek to nauczyciel nas wypuszcza nawet wtedy, kiedy jest w środku zdania, bo szanuje nasz wolny czas.

i tak powinno być , i tak zrobię pod koniec roku , dałbym lajka ale limit :)

Opublikowano

na każdej przerwie coś jest więc min 10 min , zajmuje , pouczenie się do lekcji czasami rozwiązanie zadania , więc ??, a może mogę wyjść na dwór odprężyć , jest udowodnione że od zbyt dużej ilości ciągłej nałki można wylądować w szpitalu

Jak widać tobie to nie grozi.

A tak serio, to 10 minut wystarcza, żeby na przerwie wykonać jedną z przedstawionych przez ciebie czynności. A lekcje odrabia się w domu(ewentualnie na lekcji poprzedzającej dany przedmiot). I nie pieprz mi, ze się nie znam, bo u mnie w szkole lekcje są w dwóch budynkach(+sala gimnastyczna jako 3 budynek), przez co praktycznie na każdej przerwie chodzi się z jednego budynku do drugiego, do tego czasem tez nas przytrzymują na przerwie i o dziwo każdy zdąży isc do kibla, zjeśc kanapkę. I jakby tego mało, to czasu wystarcza, żeby chwilę posiedzieć i odpocząć.

Last.fm

Opublikowano

Jak u nas w klasie jakiś nauczyciel powie, że mamy zostać w klasie, bo robiliśmy rozpierdol na lekcji czy coś, to po prostu mówie mu, że jest jakiś przyjebany i niech sam sobie siedzi i najzwyczajniej w świecie wychodzę z klasy.

Nie ma prawa cię przetrzymywać po prostu wychodzisz z klasy i nie zwracasz uwagi na, to co do ciebie pierdoli.

Płaczecie bo przetrzymują was trzy minuty po dzwonku? Trzeba się spieszyc bo papierosek sie sam nie wypali?

Papierosek nie, ale blant sam się nie spali ;)

Nie po to kręcę na lekcji blanta żeby potem nauczyciel mnie przetrzymywał.

Średniej wielkości kanapka jest na 3 gryzy, więc na upartego w ciagu minuty idzie zjeść kanapkę.

Weź mnie nie rozpierdalaj człowieku xD Jak ty wpierdzielasz kanapke na trzy gryzy, to albo to jest jakaś kanapka typu MicroATX, albo wpierdalasz jak bezdomny co pierwszy raz kanpke widzi.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dzwonek jest informacja, że nauczyciel ma kończyć lekcje, a nie, że lekcja jest skonczona. Pozdrówka elo

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Jak u nas w klasie jakiś nauczyciel powie, że mamy zostać w klasie, bo robiliśmy rozpierdol na lekcji czy coś, to po prostu mówie mu, że jest jakiś przyjebany i niech sam sobie siedzi i najzwyczajniej w świecie wychodzę z klasy.

Nie ma prawa cię przetrzymywać po prostu wychodzisz z klasy i nie zwracasz uwagi na, to co do ciebie pierdoli.

Weź mnie nie rozpierdalaj człowieku xD Jak ty wpierdzielasz kanapke na trzy gryzy, to albo to jest jakaś kanapka typu MicroATX, albo wpierdalasz jak bezdomny co pierwszy raz kanpke widzi.

Zwykła kajzerka i uwierz mi, ale jem normalnie. Nie każdy kto się wyróżnia to gimnazjalny patol.

Last.fm

Opublikowano

To ja nie wiem jak ty jesz xD Jak ja jem bułke, to jem ją na 10 gryzów i zajmuje mi to około dwóch minut xD

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Majeranek + papierowa gilza ?

@top

u mnie najgorzej na angielskim. zawsze zostają jakieś osoby na całą przerwę, a żeby uciec to trzeba poprosić kolegę o to, aby zajął nauczyciela czymś xD

ale tak ogółem to raczej nie mogą zatrzymać na przerwie nikogo.

Opublikowano

Majeranek + papierowa gilza ?

@top

u mnie najgorzej na angielskim. zawsze zostają jakieś osoby na całą przerwę, a żeby uciec to trzeba poprosić kolegę o to, aby zajął nauczyciela czymś xD

ale tak ogółem to raczej nie mogą zatrzymać na przerwie nikogo.

Nie ;) Holka i dobre blety (OCB).

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

U mnie przychodzą zawsze po 5 / 10 minutach na lekcję i kończą równo z dzwonkiem. :fuckyea: ^_^

Opublikowano

zależy jaka szkoła i jaki uczeń

Np w naszym technikum to nauczyciele się boją uczni :D

kiedyś była taka sytuacja że koleś nie zdał to nauczyciela z parteru przez okno wypierdolił :P

Chujowe technikum, skoro Cie pisać nie nauczyli.

Co do tematu, to nic z tym nie zrobisz, ktoś tam napisał że nauczyciel jest nad uczniami. Pucuj się i bedzie git, hehe.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Nie ;) Holka i dobre blety (OCB).

Czy zawsze musisz pisać coś o jaraniu,marihuanie itp. ? Żyjesz tym ? Ciasto też z tym jesz ? Umiaru trochę , bo naprawdę to przesada albo mocna wyobraźnia ...

@TOP U mnie jest wzaleznosci od nauczyciela. Jeden chce dokończyć , drugi nie to normalne. Ja kanapek nie biorę , na obiad mam 2 przerwy (20 i 10 min) do kibla w sql raczej nie.

Opublikowano

zależy jaka szkoła i jaki uczeń

Np w naszym technikum to nauczyciele się boją uczni :D

kiedyś była taka sytuacja że koleś nie zdał to nauczyciela z parteru przez okno wypierdolił :P

:) to już patologia a nie szkoła :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...