Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dzwonek jest dla nauczyciela ?

EpicOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak to jest ? , mnie to niekiedy wkurwia , lekcje mam 45 min a sobie lekcje przedłużają wtf ??
Może muszę do toalety , zjeść pokarm , pouczyć się z innego przedmiotu , odpocząć.

Dawniej jak sie spóźniłem na lekcje to pytała się gdzie byłem , a ja na to że dzwonek jest do nauczyciela , a ona nie pyskuj >

Czyli jak to jest nauczyciel może przeczymywać na lekcji , i czy może zostawić po lekcji.

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Owszem może. Tak już jest, że to nauczyciel jest nad uczniami. Jednak te przedłużanie lekcji nie powinno się ciągnąć po kilkadziesiąt minut. :P Widocznie jakaś hetera... :D

Opublikowano

Jak mi tak jedna kurwa powiedziała to jej przyjebałem w ryj, a jak leżała na glebie to jeszcze nasrałem jej na ryj by miała nauczkę. Od tego czasu żaden nauczyciel nie przedłuża lekcji w moim gimnazjum

1342269791-U312181.jpg
Opublikowano

Owszem może. Tak już jest, że to nauczyciel jest nad uczniami. Jednak te przedłużanie lekcji nie powinno się ciągnąć po kilkadziesiąt minut. :P Widocznie jakaś hetera... :D

zależy jaka szkoła i jaki uczeń

Np w naszym technikum to nauczyciele się boją uczni :D

kiedyś była taka sytuacja że koleś nie zdał to nauczyciela z parteru przez okno wypierdolił :P

Nima :rolleyes:

Opublikowano

"przerwa jest dla nauczycieli, a nie dla was" słowa mojej kochanej nauczycielki od matmy, która nas zostawia na 5-8min po lekcji.

Opublikowano

@ 2UP uczniow jak juz :)

Dzwonek jest informacja dla nauczyciela by skonczyl lekcje, a czy on skonczy lekcje na czas to jego sprawa, tylko musi skonczyc przed koncem przerwy by uczniowie mogli dojsc na kolejna lekce :D

Opublikowano

Owszem nauczyciel ma prawo przedłużyć lekcję jeżeli jest to wymagane do zrealizowania materiału .

Pomogłem ? Wniosłem coś do tematu ? Dawaj plusa

Opublikowano

skoro dzwonek na przerwę jest tylko dla nauczycieli, to dzwonek na lekcje też jest tylko dla nauczyciela XDDD

skoro dzwonek na przerwę jest tylko dla nauczycieli, to dzwonek na lekcje też jest tylko dla nauczyciela XDDD

Owszem nauczyciel ma prawo przedłużyć lekcję jeżeli jest to wymagane do zrealizowania materiału .

nauczyciel musi zrealizować dany materiał w ciągu 46min (1 lekcja) a nie na przerwie, powiedz gdzie masz tak napisane że po lekcji może Cie zostawić?

Opublikowano

U mnie jest ogolem tak ze jak zabrzmi dzwonek to od razu wychdzimy, tylko od matmy nas przetrzymuje ale co sie dziwic, wiekszosc naszej klasy jest zagrozona i nauczycielka próbuje nas ratowac :).

sstwc.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem nie powinno być czegoś takiego jak przedłużanie lekcji o 5-8 minut , chodź nauczycielka od matematyki zawsze zostawia nas na przerwie :( No ale jak dzwonek jest dla nauczyciela to możemy się spóźniać bo to nie dla nas tylko dla nich.

u6pv.jpg

Opublikowano

@ 2UP uczniow jak juz :)

Dzwonek jest informacja dla nauczyciela by skonczyl lekcje, a czy on skonczy lekcje na czas to jego sprawa, tylko musi skonczyc przed koncem przerwy by uczniowie mogli dojsc na kolejna lekce :D

to jak dzwonek dla nauczyciela to jak zadzwoni to jest informacja dla nauczyciela nie dla mnie

Opublikowano

Babka od matematyki zawsze nas przynajmniej 5 min zostawia ... Bo gadamy nawet pisnac slowka nie mozna bo odrazu "dobra ja mam czas zostajemy 5 min po dzwonku" Potrafi wkurwic czlowieka ...

Opublikowano

to jak dzwonek dla nauczyciela to jak zadzwoni to jest informacja dla nauczyciela nie dla mnie

Ale to nauczyciel ma nad toba wladze i on decyduje kiedy jak i czy w ogole wypusci na przerwe.

Tak Ci zle to idz powiedz to dyrektorowi a bedziesz u danego nauczyciela bardziej przesrane niz poczekac 5 min na przerwie. Wiem z wlasnego doswiadczenia ale w innej sytuacji

Opublikowano

Jest napisane " Po dzwonku uczniowie pod klasą ustawić się muszą "

a nauczyciel to nie ? zanim sobie przyjdzie marszowym krokiem . minie 5 min , spr obecność 5 mi i 10min przepada

Opublikowano

Tak na prawdę to nauczyciel nie ma prawa cię przytrzymywać.U mnie w statusie jest tak że po dzwonku możemy wychodzić z klasy NAWET jak nauczyciel mówi żebyśmy nie wychodzili ponieważ nie może nam wstawić jedynki czy tam uwagi bo jesteśmy na przerwie już ;).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Tak na prawdę to nauczyciel nie ma prawa cię przytrzymywać.U mnie w statusie jest tak że po dzwonku możemy wychodzić z klasy NAWET jak nauczyciel mówi żebyśmy nie wychodzili ponieważ nie może nam wstawić jedynki czy tam uwagi bo jesteśmy na przerwie już ;).

no to macie fajnie , ja bym zrobił takie coś ze wychodzę bo mam przerwę ale jest koniec roku i koniec gimnazjum ,

Opublikowano

Tak jest chyba w każdym gimnazjum... ale zastanawiam się dlaczego w każdym przypadku najdłużej przetrzymują ci od matmy :D U nas też inni po 1 - 2 minuty, a babka od matmy nawet 7 potrafi...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Spróbuj coś pyskować do nauczyciela w średniej szkole (przy najmniej u mnie) to możesz już zmieniać szkołę :)

na razie jestem w gimnazjum , popyskował by co ale nie pasuje , bo wychowawca może obniżyć ocenę ale też o oceny się walczy , nie raz miałem ochotę wstać i powiedzieć nauczycielce co o niej myślę itd . Wychowawca zwracał mi uwagę żeby nie zwracać uwagi nauczycielom w sredniej szkol

Płaczecie bo przetrzymują was trzy minuty po dzwonku? Trzeba się spieszyc bo papierosek sie sam nie wypali?

Płaczecie bo przetrzymują was trzy minuty po dzwonku? Trzeba się spieszyc bo papierosek sie sam nie wypali?

Raport leci , Nie pale nie pije i nie ćpam , alkoholu miałem w gębię na sylwestrze albo weselu i to był szampan ,

e.

Pasjonat
Opublikowano

przerwa ma 10min np: nauczyciel ci przedłuza o 5min

zostało ci 5min

idziesz pod klase w ktorej teraz bedziesz mial lekcjke 2min

zostało ci 3 min

np musisz sie odlac 2 minuty

została ci 1 min i masz 1 minute na zjedzenie śniadania dokańczasz je na lekcji za co dostajesz uwage

I WEŹ TUTAJ ICH KURWA ZROZUM !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...