Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Canopymt2 [Dedyk]

RallyRacer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

heh powiedz mi Shea to jakies czary? siedzicie na nacie pomimo iz go nie macie (ikonka po prawej str) nie macie ani numeru mojego zeby udowodnic ze to niby ja siedzialam ani nic bo to moze siedziec kazdy kogo zapiszecie sobie malina ;p a teraz chcialam czegos pogratulowac:) a mianowicie pracy w paincie tylko jeszcze pragne zauwazyc ze niedokladnie w takich samych odleglosciach daliscie dialogi itd;) wiec troszke jeszcze musicie sie pouczyc i popracowac nad tym zachecam do przeczytania ksiazki 'abc grafika komputerowa i obrobki zdjec' moze wyjdzie wam bardziej dokladniejsze:) a wyzej dodany jest SS z mojego kompa;) ze wczorajszej rozmowy

Opublikowano

pokaz mi dziecko gdzie tu widzisz moj numer? :D a podszywanie sie pod kogos to serio trzeba dna dotknac ;) powiedz mi co ogarniales jak wszyscy gracze skazyli sie ze podstawowych komend nie znasz nie umiesz sie ogarnac ani pomoc w grze ;) a opinia ... kazdy moze dac swoja ale nie rozumiem po co krytykujecie temu ze was wyrzucilismy. jak jestescie tacy ogarnieci to czemu nie macie wlasnego serwera tylko chcecie czynic 'dobro' na kogos? gdybyscie umieli wszystko to nie lecialyby na was skargi. serdecznie pozdrawiam i zycze sukcesow w paincie i innych programach podstawowych. mam nadzieje ze nie bedziecie musieli juz zrywac przez to ze nie dostala sie shea do jakiegos serwera :) zycze szczescia w zyciu prywatnym jak i na serwerach bo na tym generalnie opiera sie wasze zycie i zamykam ten konflikt poniewaz uwazam ze jest nie poparty prawdziwymi argumentami i dowodami:) ludzie widza kto tu co robi i serio na nikim wrazenia nie zrobicie:) jak chcecie sie wyzalic to zrobcie sobie bloga bo mpc to nie miejsce na rozpacze i inne sprawy osobiste. PS internet wlaczyles ale krzywo :):D dopracuj painta:)

Opublikowano

Takie publiczne spiny tylko szkodzą serwerowi i odstraszają nowych graczy. Na serwerze gra się ostatnio nawet fajnie, Mam nadzieję, że na poprawie dmg postaci i zmianach w expie administracja nie poprzestanie. Jednak warto było dać szansę serwerowi. Czekamy teraz na na biologa. Liczę, że serwer będzie się nadal rozwijał. A Kelevra nie popisał się jako GM A....la i tutaj tez nie. Taki chyba typ człowieka.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Bardzo skromne jak dlamnie info o serwerze...brakuje systemu ulepszeń ,co z czego itd ,chociaż w skrocie moglibyscie napisac nie kazdy sciaga zaraz całego klienta gry zeby zobaczyc jak jest na serverze..:)

Opublikowano

Bardzo skromne jak dlamnie info o serwerze...brakuje systemu ulepszeń ,co z czego itd ,chociaż w skrocie moglibyscie napisac nie kazdy sciaga zaraz całego klienta gry zeby zobaczyc jak jest na serverze.. :)

Popatrz a zobaczysz jest wszystko ;)

Opublikowano

Nie mogę patrzeć bezczynnie jak oskarżacie moją osobę bezpodstawnie i do tego wszystkiego siejecie ferment za moimi plecami...

SS są z web.gadu-gadu z mojego profilu więc jak mogą być podrobione ? Są ludzie , taborety i jest Iguana i Malina :)

Tutaj na forum napisałem dobrowolną ocenę na temat serwera , po tym jak Wy wyrzuciliście mnie z Teamu za głupotę własną.

Malina jest wolność słowa a Ty mi nie będziesz stawiać warunków

h33zyrhq180y.gif

I rzeczywiście jesteś " nikim " w porównaniu do mnie , pomagam często przy robieniu prywatnych serwerów metin2.

A szczerze mówiąc Canopy to serwer nie ogarnięty gdzie jest masa bugów itp.

Chciałem Wam pomóc po znajomości ale jak widać nie doceniliście tego , dlaczego nadal macie dajmy taki przykład moje regulaminy na forum u siebie?

Malina jesteś irytująca i masz wieczne problemy , nie chce mi się wysłuchiwać twoich kretyńskich wypowiedzi wobec mnie !

Do czego dążycie oboje tym pisaniem bzdur na temat mój ? A może już osiągneliście swój cel , sprowokowaliście Kelevre by napisał negatywną opinie na temat waszego serwera tym samym robicie ze mnie " zło " ? I tu muszę Was zmartwić , zawiedliście :)

tak to jest jak pierwszą dziewczyne w życiu sie spotkało w metinie -,- nie dziwie sie adminowi ze cie wyjebal

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

Mam 3 pytania

1.jak z expem w ile idzie wbic 250lvl ?

2.jak z dropem ulepszaczy szybko czy wolno ?

3.jak z kasa ?

52324509.jpg
Opublikowano

Mam 3 pytania

3.jak z kasa ?

1 NIewiem maalo gralem na serwerze ale trudno nie jest :D

2 drop ulepszaczy szybko dropia po 10 minut expa masz na jednej mapie po kilkanascie ulepek

3 kasa dropi na kilku mapach strasznie szybko wiec nie ma sie co martwic :D

Opublikowano

Mam 3 pytania

3.jak z kasa ?

1. Ja wbiłam w jakiś tydzień, ale to było na samym początku. Teraz inny exp i 250 można w 3-4 dni wbić.

2. Szybko.

3. Nie grałam z 2 tygodnie, a wtedy przeważał BM

wfca.png

Opublikowano

serwer nawet fajny tylko trochę to głupio zrobili w broni na 60lvl woj wbija int do 1-5bon a do bron dla szamana na 60lvl wbija zr trochę to dziwne a do sury pewnie wbija sila

52324509.jpg
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...