Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Canopymt2 [Dedyk]

RallyRacer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od paru dni jest coraz mniej bugów, (WOJ,SZAM,NINJA) są już odbugoane oraz 3/4 rzeczy.
Jedynie co to troche exp wolny ale da się przeżyć.
Dokładnie to nwm o co chodzi z tym eq na oxie ale jeżeli była taka sytuacja to lekka przesada chociaż wątpie bo w m1 by sprzedawali..

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

Ja także zmieniam zdanie na temat serwera. dlaczego?
Odpowiedz jest prosta.
Pani Malina rządzi się tam jakby była Bogiem, ok spoko- rozumiem dziewczyna głównego HA.
Ale żeby nie potrafiła wybrać normalnych ludzi do Teamu?
Dała moderatora pewnemu panu a za 2 dni go awansowała na Administratora Forum,
który pytał się na Sb jak napisać ogłoszenie a mnie na ts jak się temat zamyka, no przecież to jest chore.
Jeszcze podanie napisał w 3 linijkach, bodajże.

Kelevra który tam naprawiał bugi etc.
Został wywalony bo dał mi rangę abym ogarneła Ts3 serwera bo wyglądał wręcz żałośnie.
Iguana jeszcze mu podziekował za to ale Pani Malinka była "cerwoniutka" z zazdrości xD

Pani Malinko, żadnej dziewczyny do teamu nie dopuścisz bo by Ci popularność odebrała.

Nie polecam serwera!
No chyba ze dla chłopaków którzy będą skakali koło pro elo Pani Grafik!

Pozdro ;)

Nie hejtować mnie- to moja opinia ._.

Roventiuss
212528fc17.png

Opublikowano

Ja także zmieniam zdanie na temat serwera. dlaczego?

Odpowiedz jest prosta.

Pani Malina rządzi się tam jakby była Bogiem, ok spoko- rozumiem dziewczyna głównego HA.

Ale żeby nie potrafiła wybrać normalnych ludzi do Teamu?

Dała moderatora pewnemu panu a za 2 dni go awansowała na Administratora Forum,

który pytał się na Sb jak napisać ogłoszenie a mnie na ts jak się temat zamyka, no przecież to jest chore.

Jeszcze podanie napisał w 3 linijkach, bodajże.

Kelevra który tam naprawiał bugi etc.

Został wywalony bo dał mi rangę abym ogarneła Ts3 serwera bo wyglądał wręcz żałośnie.

Iguana jeszcze mu podziekował za to ale Pani Malinka była "cerwoniutka" z zazdrości xD

Pani Malinko, żadnej dziewczyny do teamu nie dopuścisz bo by Ci popularność odebrała.

Nie polecam serwera!

No chyba ze dla chłopaków którzy będą skakali koło pro elo Pani Grafik!

Pozdro ;)

Nie hejtować mnie- to moja opinia ._.

Dziwczyna Bylego "GA" ktory byl TSem a byl tak naprawde proszony tylko byciem GM wiedz nie dziw sie ze wylecial bylo million skarg na niego.

po drugie Kelvera robil sobie wszystko bez pozwolenia adminow i banował wszystkich xD poprostu żal ze piszesz hejta bo dostalscie bany xD haha ludzie nie macie co innego do roboty?

Opublikowano

Dziwczyna Bylego "GA" ktory byl TSem a byl tak naprawde proszony tylko byciem GM wiedz nie dziw sie ze wylecial bylo million skarg na niego.

po drugie Kelvera robil sobie wszystko bez pozwolenia adminow i banował wszystkich xD poprostu żal ze piszesz hejta bo dostalscie bany xD haha ludzie nie macie co innego do roboty?

No fajnie, fajnie.

Bana dostałam?

Gdzie xD?

Pokaż proszę *,*

Co do TS sam Iguana go prosił o opiekę nad ts więc nie udzielaj się jak do końca nie wiesz jak było, pozderki.

Roventiuss
212528fc17.png

Opublikowano

Po pierwsze Malina to wspolzalozyciel wiec nie wiem o czym ty mowisz;) a po 2 jak moze zwykly GM decydowac o tym kogo wybieram na TS'a? nie wybralismy ciebie z powodu iż nie chcemy do wspolpracy ludzi którzy 'lubi denerwowac ludzi i szybko ponoszą emocje' (wycinek z twojego podania). wiec nie rozumiem twojego rozczarowania:) poza tym mamy juz pelny sklad :) wiec pozdrawiam i zycze szczescia w innych serwerach :) moze w koncu ktos cie wezmie na TS :) a kelevra nie wywiazywal sie ze swoich obowiazkow + robil rzeczy, ktore byly niedopuszczalne i zabronione mu wiec nie czaje jak moze na wlasna reke ogarniac nasz serwer :P

Opublikowano

No fajnie, fajnie.

Bana dostałam?

Gdzie xD?

Pokaż proszę *,*

Co do TS sam Iguana go prosił o opiekę nad ts więc nie udzielaj się jak do końca nie wiesz jak było, pozderki.

haha Iguana prosil o pomoc prosze cie to moj brat i wiem co mowie :)
Opublikowano

Za dużo spin w prezentacji , to graczy odstrasza. Prezentacja też dupy nie urywa .
I nie widzę notki od autora, nie wiem czy to moje lagi czy po prostu tego brak.

Ostatecznie - nie zagram ;)

skrillexsygnatura.png

Opublikowano

Po pierwsze Malina to wspolzalozyciel wiec nie wiem o czym ty mowisz;) a po 2 jak moze zwykly GM decydowac o tym kogo wybieram na TS'a? nie wybralismy ciebie z powodu iż nie chcemy do wspolpracy ludzi którzy 'lubi denerwowac ludzi i szybko ponoszą emocje' (wycinek z twojego podania). wiec nie rozumiem twojego rozczarowania:) poza tym mamy juz pelny sklad :) wiec pozdrawiam i zycze szczescia w innych serwerach :) moze w koncu ktos cie wezmie na TS :) a kelevra nie wywiazywal sie ze swoich obowiazkow + robil rzeczy, ktore byly niedopuszczalne i zabronione mu wiec nie czaje jak moze na wlasna reke ogarniac nasz serwer :P

Prosiłeś Go o opiekę nad wszystkim i jeszcze mu dziękowałeś za to ze ogarnełam ts więc nie kłam :)

haha Iguana prosil o pomoc prosze cie to moj brat i wiem co mowie :)

Widać że czytać nie potrafisz, gdzie napisałam że mnie prosił ?! ;o

Mnie o nic nie prosił tylko Kelevrę więc skończ pisać takie brednie :)

Buzi :*

Roventiuss
212528fc17.png

Opublikowano

Hmm od początku serwera miałem być GA nie GM i Iguana nie wciskaj kitu ludziom.

Malina to współzałożyciel ? Ciekawe bo na Forum ma rangę Grafik , czyżby pracowała pod przykrywką?

Robiłem co mogłem , pomagałem jak mogłem , począwszy od pomocy naprawy bugów a skończywszy na ogarnianiu forum.

Widać nie doceniliście mojej pomocy... Co do banów... Dałem tylko jednego bana w grze oraz jednego na forum.

Pozdro dla kumatych.

Kelevra aka MasTaH :)

Opublikowano

Hmm od początku serwera miałem być GA nie GM i Iguana nie wciskaj kitu ludziom.

Malina to współzałożyciel ? Ciekawe bo na Forum ma rangę Grafik , czyżby pracowała pod przykrywką?

Robiłem co mogłem , pomagałem jak mogłem , począwszy od pomocy naprawy bugów a skończywszy na ogarnianiu forum.

Widać nie doceniliście mojej pomocy... Co do banów... Dałem tylko jednego bana w grze oraz jednego na forum.

Pozdro dla kumatych.

Kelevra aka MasTaH :)

GA ktory nie znał komendy na kase kazdy gracz canopy moze to potwierdzic mysle ze Iguana wie lepiej co i jak a to ze wy macie agressora ze zostaliscie wywaleni ze se rzadzili serwerem jak Iguany nie bylo to juz nie moj problem. mam SSy jak powiedziales ze polowe serwera zbanujesz iguana tez je juz dostal wiec przestancie plakac i ogarnijcie sie. bo płakanie wam nie pomoze.
Opublikowano

Ty ale weź nie pierdziel dymonical bo ja nie rzadziłam sie i nie dostałam żadnego bana więc skończ ; d ja tam byłam tylko.graczem więc ogarnij dupcie ; )

Mam ochote udostępnić archiwum jak to szanowna Pani Admin pisala Kelevrze że wywali mi takoe ddosy i że ma wujka policjanta itd

A mój wujek to mechanik!:3

Roventiuss
212528fc17.png

Opublikowano

To publikacja serwerow wiec nie spamuj swoimi prywatnymi sprawami. Jak nie masz co robic to se bloga zaloz ;) .

Wiec chce sie dowiedziec jakim cudem mam jakiegos wujka w policji bo nie mam i nie grozilem zadnym DDOso wiec prosze was skoncze pisac bajki i zajmijcie se swoim zyciem. A to ze Ponoc masz jakies archiwum ja tez moge wam pokazac moje archiwum co naprawde wam pisalem.

a tak przyokaji to z tego co twoj chlopak kelvera powiedzial mi to ze z nim zerwalas bo nie dal ci gma na canopy mt2 i nie moglas nic zrobic na naszym serwerze z tego co pamietam ;) wiec widze jak ciekawie jest uwas tez :) jak juz chcecie wprowadzic prywatne zycie prosze bardzo.

i chlopak plaka mi tutaj zeby mu dac i tobie admin bo on nie wie co ma robic i cytuje " 1009**57

Marek dasz mi od razu zaraz all zbroje itp?:/01:09:59

Proszę zrób mi tą postać i daj jej i pójdę spać bo mam dość ***** dzisiejszego dnia

01:10:28

żyć mi się nie chce..."

dziekuje bardzo jeszcze cos

Opublikowano

All up :D ludzie macie życie prywatne? bo chyba nie ;] żalicie się z jakiś żałosnych miłości na forum jakieś gry ;D śmiech na sali. Lepiej ogarnijcie serva a nie jakieś żałosne posty jak to złe jest. Pizdy ogarnijcie się i weźcie za serva a gorzkie żale, Jak macie problem z wirtualnymi miłościami to kaj indziej ;]

Opublikowano

strona to gotowiec, serwer sam w sobie średni, wbije, zobacze.

dołączenie do MPC: 01.04.2012
100 postów: 04.01.2014

Opublikowano

Co ludzie z zazdrośći potrafią zrobić zróbta se dzieciny serwer mowie tu do shea i kelevry i bedzie wam wszystko wolno

pozdrawiam k2

edit: chuj że dostane warna ale warto to napisać, popatrzcie na liste znajomych shea czy czyje to konto jest, wszyscy grajacy w metina co rowna sie 0 zycia realnego, druga sprawa to samozachwyt ogladajac swoj profil na mpc :) druga karta z kolei to są przykłądowe zadnia na egzamin gimnazjalny z jezyka polskiego

pozdro dla kumatych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...