Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Canopymt2 [Dedyk]

RallyRacer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi nie działa ani strona ani serwer.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

a ja konto nie moge zrobic .. moze ktos doradzi??

@edit konto juz mam ale pisze zostaniesz polaczony z serverem i nic od 5 min..;x

Opublikowano

Zmieniam zdanie co do serwera. Początkowo wydawał się fajny, ale z czasem wychodzi masa błędów i niedociągnięć. Nie działające absy, dziwaczne bony, pvp kończy się wraz z odpaleniem skilla, exp na mapie 180 gorszy niż na pl na szponach na 74 bez pd, bugnięte kolczyki, raty expa o 22.00 w niedziele bez żadnej zapowiedzi. Administracja głównie zasłania się zgłaszaniem propozycji zmian na forum, po czym zamiast naprawiać siedzi na sb i zajmuje się wykłócającymi się o funkcję moderatora pannami. Nie wiem po co była ta beta, chyba, żeby sobie sweet focie z wachlarzami porobić.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Zmieniam zdanie co do serwera. Początkowo wydawał się fajny, ale z czasem wychodzi masa błędów i niedociągnięć. Nie działające absy, dziwaczne bony, pvp kończy się wraz z odpaleniem skilla, exp na mapie 180 gorszy niż na pl na szponach na 74 bez pd, bugnięte kolczyki, raty expa o 22.00 w niedziele bez żadnej zapowiedzi. Administracja głównie zasłania się zgłaszaniem propozycji zmian na forum, po czym zamiast naprawiać siedzi na sb i zajmuje się wykłócającymi się o funkcję moderatora pannami. Nie wiem po co była ta beta, chyba, żeby sobie sweet focie z wachlarzami porobić.

to ze nie zostalas wybrana na moderatora nie znaczy ze musisz wszystko krytykowac ale pozdrawiam i zycze milego dnia;)
Opublikowano

Co wy gadacie? -,^

Serwer znakomity, parę bugów, które naprawiają.

Był problem z itemami i ich wbudowanymi bonami - naprawili.

Jeszcze tylko niech naprawią kolczyki i abs i będzie serwer jeden z najlepszych.

A co do większych rat może macie coś racji, ale to nagroda dla nocnych graczy,

tylko mnie to nie złapie ; /

Nie gram dla lvl, itp. tylko dla zabawy. : P

70489962284954469327.png

Opublikowano

to ze nie zostalas wybrana na moderatora nie znaczy ze musisz wszystko krytykowac ale pozdrawiam i zycze milego dnia;)

Jakiego moderatora? Człowieku, sądzisz, że każdy marzy o byciu moderatorem na waszym forum?. Powiem szczerze, że wstydziłabym się tłumaczyć ludziom z waszych błędów. Opinia moja jest taka jaka jest i mam prawo ją wyrazić, bo to jest forum publiczne. Sorry, ale do fan clubu waszego serwera się nie zapisze. I nie wrabiaj mnie w jakiegoś moderatora, bo Werewolf może ci potwierdzić, że mojego podania tam nie było i nie ma.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Nie polecam serwera myslałem że ogarną bugi a tu nic a w dodatku odbyło się wczoraj ox pytania zbugowane a nagrodami były eq na 250lvl porażka nara ale nie polecam

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

Nie polecam serwera myslałem że ogarną bugi a tu nic a w dodatku odbyło się wczoraj ox pytania zbugowane a nagrodami były eq na 250lvl porażka nara ale nie polecam

Masz trochę racji.! Co oni zrobili ? Dawać eq na 250? PD na 10 h, 2 h i 30 min.. Rękawice na 10h!?

Eq i tak wyrzuciłem.. Wole zrobić sam..

Kilka bardzo fajnych graczy przez ox'a skączyli grać..

Dostałem trochę ulepków od nich.

70489962284954469327.png

Opublikowano

oj ludzie wy nigdy nie bedziecie zadowoleni chcielisc cie zbroje dostaliscie a teraz narzekacie ja niewierze..... albo sie zdecydujecie albo nie grajcie wogule a jak bys cie widzieli to bugi sa na bierzaco naprawiane matko dziecka ogar troche

Opublikowano

oj ludzie wy nigdy nie bedziecie zadowoleni chcielisc cie zbroje dostaliscie a teraz narzekacie ja niewierze..... albo sie zdecydujecie albo nie grajcie wogule a jak bys cie widzieli to bugi sa na bierzaco naprawiane matko dziecka ogar troche

ziomek kto chciał ten chciał ja skonczyłem bo admin rozdawał pierdole taki serwer

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

Jak tu się zarejestrować bo nie da się w żaden sposób????

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

ej jak ci sie nie podoba to nie musisz grac a to ze umiesz uzywac duzych slow to nie znaczy ze jestes dorosly jezu 10 ludzi dostalo eq ktorego noe moga uzywac o matko wielkie lae dostalbyscie nic za wygrane w ox tez byscie plakali

Jak tu się zarejestrować bo nie da się w żaden sposób????

poczytaj dokladnie jaki masz blad w rejestracji albo zmien pytanie albo zle cos musiales podac jesli wsyzstko dobrze daj mi to cie zarejestruje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...